Velika nagradna igra - zavrti Bestway kolo sreče

Biti na morju je nekaj čudovitega – vonj dišečih borovcev, sanjavo opazovanje valov, ki se lomijo na obali, lesketanje sonca na gladini, branje knjige v senci in bosonogo nabiranje školjk na plaži …

Zveni sanjsko, mar ne? A kaj, ko moramo vsemu naštetemu običajno po tednu ali dveh pomahati v slovo, poletje, pripeka in želja po kopanju pa ostanejo in trajajo vsaj še tri vroče mesece!

Mar ne bi bilo torej krasno imeti kakšne podobne oaze tudi doma? Na domačem vrtu ali terasi?

Kjer bi vas vsak dan dooolgega poletja pričakala …

  • Osvežitev v hladni vodi montažnega bazena po peklensko vročem dnevu in naporni službi?
  • Sobotna pool zabava s prijatelji ob osvežujočih koktajlih?
  • Sproščanje s svojo boljšo polovico v nežnih mehurčkih masažnega bazena ob jesenskih večerih?

 

To ne bi bilo samo krasno, ampak bi bilo prekrasno! In svojo željo po domači oazi lahko še hitreje in lažje uresničite, če sodelujete v posebnem Bestwayevem kolesu sreče in nagradni igri Bestway® – moje naj poletje, ki ponuja 128 nagrad! O ja, prav ste prebrali – kar 128 nagrad, med katerimi je tudi vrhunski masažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™!

Nagradna igra - jacuzzi lay-z-spa hawaii hydrojet pro

 

Kolo sreče za vaše naj poletje

 

Letos je Bestway za vse ljubitelje masažnih in montažnih bazenov pripravil posebno predpoletno kolo sreče in nagradno igro – moje naj poletje, ki vas bosta razvajala preko vseh meja dobrega okusa!

Nagradna igra namreč vključuje kar 128 dnevnih in tedenskih nagrad ter glavno nagrado: masažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™.

In češnja na naši bazenski torti? Vsakič, ko zavrtite kolo sreče, se poleg tega potegujete za eno od 4 zabavnih napihljivih nagrad in pridobite še srečko za tedensko žrebanje. Dodatno tedensko žrebanje? Mar je to šala? Kje pa!

 

Bestway kolo sreče

 

A preden se lotimo nagrad …

 

Zakaj pa je masažni ali montažni bazen na domači terasi sploh dobra ideja?

Montažni bazen je zagotovo odlična naložba, če radi preživljate prosti čas s svojo družino.

Ko zunaj pripeka, lahko recimo organizirate zabavne igre v vodi, kot so igre z žogo, razni plavalni izzivi in podobno. V bazenu lahko prav tako uporabite napihljiva plovila in blazine, kot je recimo napihljiv rožnat flamingo, ki ga lahko osvojite tudi med vrtenjem našega kolesa sreče.

Potem je tukaj še izvajanje vaj v bazenu, kar je odličen način za krepitev telesa in hkrati zabavna družinska dejavnost. Tekmujete lahko recimo v tem, kdo bo dlje časa stal na levi nogi, medtem ko se z desno roko drži za glavo. Težje je, kot si mislite!

Ob bazenu lahko priredite celo nedeljski piknik in uživate v okusnem obroku ob pogledu na lesketanje sončnih žarkov na vodi.

No, izbira masažnega bazena vam pa bo po drugi strani prinesla kopico drugih prednosti in – predvsem – užitkov.

Po dolgem delovnem dnevu vam bosta toplina vode in še bolj ciljno usmerjena masaža šob pomagali sprostiti napete mišice in izboljšali vaš krvni obtok.

Bolečine v mišicah in sklepih bodo po vsaj polurnem uživanju v nežnih mehurčkih občutno zmanjšane, medtem ko o stresu, ki ste ga čutili še minuto po prihodu iz službe domov, ne bo ne duha ne sluha.

Radi berete? Masažni bazen se lahko hitro spremeni tudi v odličen bralni kotiček. No, ali pa romantično zasebno oazo – izbira je samo vaša …

 

In končno nagrade!

Kaj točno lahko zadenete?

 

120 dnevnih nagrad in 8 tedenskih nagrad – je lahko tudi vaših, in to kar takoj, brez žrebanja. Le kolo sreče morate zavrteti od 1. do 30. junija, in to tolikokrat, kot želite!

Kaj od naslednjega bi imeli najraje?

 

Eno od zgornjih nagrad lahko osvojite vsak dan junija, s srečko pa lahko v dodatnem tedenskem žrebanju zadenete še:

  • vrednostni bon za izdelke Bestway® za 50 € ali
  • vrednostni bon za izdelke Bestway® za 100 €.

 Nagradna igra Bestway

 

A najboljše smo seveda prihranili za konec

 

Vsak, ki zavrti kolo sreče, sodeluje še v žrebanju za glavno nagrado: masažni bazen (jacuzzi) Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™. Ga že poznate?

Gre za masažni bazen, ki je bil ustvarjen z navdihom po luksuznih letoviščih na Havajih in lahko sprejme od 4 do 6 ljudi. Če sta v njem dva, lahko vodne šobe usmerite v specifične dele telesa, če pa v njem čofotajo tudi otroci, lahko zmanjšate moč posamičnih vodnih curkov in jih prilagodite njihovim željam. Poleg tega bazen prav tako združuje nekaj najbolj atraktivnih funkcij prenosnih masažnih bazenov. Vrhunska glavna nagrada za vaše kraljevsko uživanje!

 

P. S. Srečnega dobitnika glavne nagrade nagradne igre Bestway® – moje naj poletje bomo izžrebali 3. julija. Označite si na koledarju ali – še boljše – spremljajte nas na našem Facebook in Instagram kanalu!

 

Dnevne in tedenske nagrade prav VSAK junijski dan!

 

Ne pozabite: sodelujete lahko prav vsak dan, in to od 1. do 30. junija!

Poleg vsega naštetega so vam pri našem kolesu sreče na voljo tudi dodatni poskusi (kakšni, izveste ob vrtenju kolesa), prav tako pa si lahko z večjim številom srečk dodobra povečate možnosti za osvojitev katere od 128 nagrad: lastnega napihljivega jacuzzija, ene od 4 zabavnih nagrad ali vrednostnega bona. Sodelujete lahko tolikokrat, kot želite!

Odločitev, kakšno bo vaše letošnje poletje, je torej izključno v vaših rokah. Izkoristite jo!