slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Podpora kupcem

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Montažni bazeni Power Steel® Oval

Razmišljate o novem montažnem bazenu, ki bi se popolno zlil z vašim vrtom za hišo, počitniško hišo ali objektom za oddajanje turistom, vendar se ne morete odločiti, ali naj bo ta okrogel ali pravokoten? Bi radi imeli bazen, ki je dovolj velik za vse člane vaše družine, hkrati pa lahko v njem opravite trening plavanja ali vodno aerobiko? Ne iščite več, saj ima Bestway® rešitev!

 

Kraljevski bazeni za ozka in dolga dvorišča

Če preberete naš članek na blogu, v katerem vam razkrijemo, kako izbrati popoln montažni bazen zase, boste izvedeli, da so ovalni montažni bazeni ustvarjeni za uporabnike, ki imajo pravokotno dvorišče in želijo poleg bazena v njem postaviti še otroški vodni park in ležalnike, prho in morda poletni šank za zabavne večerje s prijatelji na svežem zraku.

Če vprašate lastnike za razloge njihove odločitve o nabavi samostoječega montažnega bazena ovalne oblike, boste dobili dva najpogostejša odgovora – želeli so imeti bazen, ki omogoča več prostora za čofotanje in plavanje, igranje odbojke v vodi ali učenje plavanja in potapljanja in je hkrati stabilen, trpežen ter ne zasede veliko prostora.

Da bi ta cilj dosegli, so oblikovalci v Bestwayu® zasnovali vrhunske montažne bazene Power Steel™ Oval s čvrstimi bočnimi podporami minimalne širine, ki privarčujejo prostor, ne poslabšajo videza bazena ali ovirajo uporabnikov med hojo okrog njega (pri čiščenju recimo). K stabilnosti vseh modelov nadzemnih bazenov Bestway® prispeva tudi trislojni pas Tritech™ okrog oboda bazena.

Najprimernejši montažni bazen za družine

Montažni bazeni Power Steel™ Oval presenetijo s svojim videzom in velikostjo. Temno siva barva na zunanjem in moder prikaz mozaika na notranjem delu bazenskega platna bosta vaš vrt spremenila v pravi sodobni vodni raj. 

Pred samim nakupom svojega novega vodnega zabaviščnega parka pa sicer dobro razmislite o njegovi globini. Obstajajo trije modeli montažnih bazenov Power Steel™ Oval različnih dimenzij in globine – 100 cm in 107 cm sta najvarnejši globini za majhne otroke in neplavalce, medtem ko je globina 122 cm primerna za otroke plavalce, najstnike in odrasle, ki si od nekdaj želijo imeti za hišo montažni bazen za trening. 

Opremite svoje najmlajše z rokavčki, sebi pa privoščite odpuljen napihljiv obroč ter se potopite v poletje s slogom. Za nasvet glede čiščenja bazena ali nakupa dodatnih delov pa vsekakor pokličite Center za pomoč strankam Bestway® na 051 60 90 40 ali pošljite e-sporočilo na naslov [email protected] – naši uslužbenci vam bodo z veseljem pomagali poiskati pravi odgovor.

izdelkov
na stran
izdelkov

Ali hrepenite po lastnem kotičku raja? Uredite si ga doma.

V spletni trgovini Bestway lahko izbirate med bogato izbiro montažnih bazenov, različnih velikosti, barv, oblik in še bi lahko naštevali.

Vaš izbor je odvisen od namena, težnje po rekreaciji ali plavanju oziroma želje po sproščanju.

 

Potrebujete svetovanje? Za vas je tu prijazno osebje, ki vam bo svetovalo in pomagalo pred, med in po nakupu želenih izdelkov.

Potrebujete več informacij?

Preberi vodič