slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Podloge za bazene

Preden pričnete pripravljati svoj osvežilni poletni raj, je pomembno, da pripravite tla, kamor ga boste umestili. Če še tako dobro pripravite teren, je pomembno, da je pred postavljanjem na koncu, kot zadnja plast zmeraj zaščitna podloga za bazen Bestway®.

Kako pripraviti teren za postavljanje bazena

Splača se vam malo bolje premisliti in načrtovati projekt postavljanja svojega malega vrtnega kopališča, da ne bi bili primorani kasneje popravljati posledic nedoslednosti in prenagljenosti. Vse se seveda začne na tleh, pri terenu in pripravi podlage.

Postavljanje bazena na betonska tla

Nekateri mislijo, da je raven beton dovolj dobra osnova na katero lahko neposredno postavijo bazen, ampak: pozor, temu ni tako. Na beton mora obvezno priti še podloga za bazen, saj porozen beton proizvaja drobne, a ostre delce, ki pod težo vode in stopal ljudi lahko poškodujejo bazensko platno. Tudi, če ste izmed redkimi srečneži, ki za osnovo imajo brušen beton ali celo ploščice, priporočamo, da ne preskočite podloge za bazen, ki bo tla bazena rahlo izolirala in preprečila, da bi kakšen neželen delec naredil škodo.

Postavljanje bazena na zemljo ali travo

Če pa nameravate bazen postavljati na travo ali zemljo seveda tudi same zaščitne podloge za bazen ne bodo dovolj. V tem primeru boste morali teren najprej skrbno izravnati in sicer tako, da zemljo odstranjujete tam, kjer je je preveč in ne dodajate tam kjer je manjka, saj je taka podlaga za postavljanje bazena podvržena izpodrivanju in vdiranju. Ko je podlaga povsem vodoravna predlagamo, da postavite nanjo stirodur ali trši stiropor na katerega na koncu pride bazenska podloga.

Kako najti ustrezno dimenzijo med vsemi bazenskimi podlogami?

Velika verjetnost je, da boste v naši široki ponudbi podlog za bazene Bestway® (ki pa se lahko mirno uporabljajo tudi za druge bazene, če le ustrezajo po velikosti) našli točno tisto, ki jo iščete. Če imate zelo velik ali zelo majhen bazen in ne uspete najti ustrezne dimenzije podloge, si lahko pomagate tako, da uporabite posebnost naše ponudbe: puzzle podloga za bazen. Tako lahko po potrebi kupite več paketov, da dosežete željeno površino. Zaščitne podloge za bazen so nujni element vsakega bazenskega sistema. Ne dovolite, da bi vam preluknjano platno pokvarilo poletje! Če se vam zdi, da bi potrebovali več informacij v zvezi z izbiro ustrezne podloge za vaš bazen ali, če potrebujete dodatne informacije v zvezi s pripravo terena, vas vabimo, da stopite v stik z nami z uporabo te >>povezave.

izdelkov
na stran
izdelkov