slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Napihljivi plavajoči otoki

Plavajoč otok na vašem dvorišču? Ni mogoče! Ali pač? 

Napihljivi plavajoči otoki so bili še pred leti prizor, ki smo ga videvali samo v ameriških filmih in brošurah turističnih agencij. V zadnjih letih pa so postali priljubljen trend na plažah in bazenih po vsem svetu – tudi pri nas! Te barvite in zabavne napihljive strukture so namreč zasnovane tako, da vam zagotavljajo troje: udobje, sprostitev in zabavo hkrati. Zmagovalna kombinacija! 

 

3 hiti letošnjega poletja

Vsaka sezona prinese svoje favorite, zato smo tudi letos med ljubitelji naših izdelkov preverili, katere izdelke v 2024 uvrščajo najvišje na svoji lestvici že (in še ne) uresničenih želja, in povedali so nam ...

Med najbolj priljubljenimi oblikami letošnjega poletja so:

- lubenica

- papiga 

- samorog!

Ne, ne šalimo se, vse te oblike (pa naj zvenijo še tako šaljivo) so dejansko v ponudbi! 

 

ŠT. 1: Napihljiva lubenica

Napihljiva lubenica je ena izmed najbolj prepoznavnih in priljubljenih oblik letošnjega poletja. Njena okrogla oblika in živahna rdeča barva ustvarjata vtis prave rezine lubenice, kar je idealna izbira za letošnje poletne dni. Lubenica ponuja dovolj prostora za več oseb, ki lahko uživajo na vodi, medtem ko se sproščajo in zabavajo. Povabite katerega od svojih otrok na čisto svoj otok in si skupaj na rezini lubenice privoščita nič drugega kot prav to – rezino osvežujoče hladne lubenice. 

 

ŠT. 2: Napihljiva papiga

Napihljiv otok v obliki papige je še ena priljubljena izbira med ljubitelji plavajočih otokov. Papige so tudi sicer znane po svojih pisanih perutih in eksotičnem videzu in enako velja za Bestwayevo papigo! Otroci in odrasli bodo zagotovo uživali v tem, da se bodo lahko igrali in sproščali na tako unikatni in barviti napihljivi »igrači«. Poleg tega so napihljive papige prava pika na i vsake poletne zabave ob bazenu, saj s svojo prisotnostjo pritegnejo pozornost vseh gostov.

 

ŠT. 3: Napihljiv samorog

Napihljiv samorog je v zadnjih letih postal pravi hit, še posebej na družbenih omrežjih, kot je Instagram. Samorogi so simbol čarobnosti in fantazije, zaradi česar so priljubljeni med mladimi in tistimi, ki obožujejo pravljične motive. Napihljivi samorogi so običajno obarvani v svetle pastelne barve, okrašeni z bleščečimi dodatki in imajo čudovit rog na sredini in točno takšen je tudi Bestwayev samorog! Velikost samoroga omogoča udobno ležanje, med uporabniki pa se šušlja tudi to, da so popolni za delanje selfijev za Instagram z največ všečki.  #NujenNakup #GaResŠeNimate?

 

Pa napihljiv plavajoč otok sploh potrebujete?

Morda ne. Navsezadnje ne marajo vsi obilice zabave, nesramno dobrega sproščanja in razvajanja.

A če damo šalo na stran, moramo hitro priznati, da napihljivi plavajoči otoki niso le zabavni, temveč tudi zelo praktični. So enostavni za napihovanje in praznjenje, kar omogoča preprosto shranjevanje in prenašanje. Večji del poletja ga lahko uporabljate v domačem bazenu, ko se odpravite na dopust, pa ga preprosto izpraznite, posušite in vzamete s sabo. Če si pred leti dopusta niste predstavljali brez maske, dihalke in napihljive blazine, si ga od letos naprej ne boste predstavljali brez čisto svojega plavajočega otoka – pa naj to zveni še tako fensi!

 

Ne glede na to, ali iščete način, kako se zabavati z družino in prijatelji doma ali na morju ali pa želite preprosto uživati sami v sproščanju na vodi, so ti napihljivi otoki popolna izbira za nepozabno poletno izkušnjo.

izdelkov
na stran
izdelkov