slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Tlačilke

Časi napihovanja blazin brez tlačilk so mimo – se strinjate?

Tlačilke so nepogrešljiv pripomoček za vse, ki uživajo v vodnih športih, kampiranju ali drugih aktivnostih, kjer brez napihovanja opreme preprosto ne gre. Če smo iskreni, so časi brez tlačilk že zdavnaj mimo, kajne? 

A tudi pri izbiri tlačilke je (tako kot povsod) pomembno upoštevati vrsto opreme, ki jo boste napihovali, ter vaše osebne potrebe in želje.

 

Kako izbrati najboljšo tlačilko?

Pri izbiri tlačilke je ključno upoštevati več dejavnikov.

Najprej razmislite o:

- Vrsti opreme, ki jo boste napihovali. Različne tlačilke so zasnovane za različne vrste napihljivih izdelkov, kot so SUPI, kajaki, napihljive vodne blazine ali bazeni.

- Pomembno je tudi preveriti zmogljivost tlačilke, kar vključuje hitrost napihovanja in maksimalni tlak, ki ga lahko doseže.

- Dodatno bodite pozorni na prenosljivost in enostavnost uporabe, še posebej, če pogosto potujete ali nosite tlačilko s seboj.

 

Električne tlačilke za SUP in kajak

Električne tlačilke za SUP so zasnovane tako, da hitro in učinkovito napihnejo SUP-deske do ustreznega tlaka. Te tlačilke so običajno kompaktne in prenosljive, kar omogoča enostavno prenašanje do plaže ali jezera. Mnoge električne tlačilke za SUP imajo digitalne zaslone, ki omogočajo natančno nastavitev željenega tlaka, samodejni izklop pa preprečuje prenapihovanje. Pri izbiri električne tlačilke za SUP je pomembno preveriti, ali ima tlačilka priložene ustrezne nastavke in ali je združljiva z vašo SUP-desko.

- Naše priporočilo: električna zračna tlačilka POWERGRIP™. S preprostimi gumbi za nadzor in enostavno berljivim zaslonom LCD preprosto nastavite želeni tlak in pustite, da črpalka opravi preostalo delo namesto vas.

Električne tlačilke za kajak delujejo podobno kot tiste za SUP, vendar so pogosto močnejše, saj kajaki zahtevajo več zraka in višji tlak. Kot pri SUP-tlačilkah je tudi tukaj pomembno preveriti združljivost z vašo opremo in poskrbeti, da ima tlačilka prave nastavke.

 

Baterijske tlačilke

Baterijske tlačilke so idealne za tiste, ki potrebujejo popolno prenosljivost in neodvisnost od električnih vtičnic – recimo vse, ki obožujejo kampiranje. Te tlačilke so običajno manjše in lažje, kar omogoča enostavno prenašanje v nahrbtniku ali torbi. Baterijske tlačilke so primerne za napihovanje manjših predmetov, kot so zračne blazine, napihljivi obroči ali manjši napihljivi čolni. Pri izbiri baterijske tlačilke je pomembno preveriti zmogljivost baterije in čas delovanja, da boste lahko brezskrbno uživali v svojih aktivnostih.

- Naše priporočilo: električna baterijska tlačilka Sidewinder™. Deluje na 4 baterije LR20/D in je idealna za morje ali taborjenje, kjer ni električne vtičnice.

 

Za hitro in enostavno napihovanje ter mobilnost na vsakem koraku

Tlačilke so ključni pripomoček za vse ljubitelje napihljive opreme. Električne tlačilke za SUP in kajak zagotavljajo hitro in enostavno napihovanje, medtem ko baterijske tlačilke ponujajo popolno prenosljivost. Iščete najboljšo rešitev zase? Preprosto pomislite na vrsto opreme, ki jo boste napihovali, in izberite pravo zmogljivost tlačilke. 

Izdelkov  1  -  12  od  18 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  18