slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Za masažne bazene Lay-Z-Spa®

Poznate tisti občutek, ko kupiš nekaj novega in to potem dneve in mesece občuduješ, kot je recimo nov avto, preproga ali masažni bazen? No, po določenem času sicer nato pogosto opaziš, da tvoja najljubša igračka potrebuje majhen face lifting tretma, ki bi ji povrnil tisti sijaj prvih dni uporabe. Ko gre za masažne bazene Lay-Z-Spa®, bi lahko do prve prenove minila cela večnost, saj so zasnovani, da trajajo – in to več let.

Napihljivi masažni bazeni Lay-Z-Spa® so opremljeni z vrhunskim bazenskim platnom, zaradi katerega je namakanje v na milijone mehurčkih prijetno in varno. Čeprav je platno na prvi pogled videti izjemno tanko in lahko, je pravzaprav močno, kompaktno, stabilno, zanesljivo in varno zahvaljujoč materialu DuraPlus™ in tehnologiji Drop-stich, ki mu zagotavljata, da ohrani enako obliko ne glede na to, kolikokrat ga boste napihnili in izpraznili. Prav tako je odpornejše proti strganju in raztegovanju kot konkurenčna platna.

 

Je bolje kupiti nov bazen ali rezervno platno za masažne bazene?

Neodvisne raziskave so pokazale, da je običajna življenjska doba platna za masažne bazene med 5 in 7, včasih tudi do 10  let, če se slednje pravilno vzdržuje. Prekomerno kloriranje bazenske vode, dolgotrajna izpostavljenost soncu, uživanje neprimerne hrane in pijače v bazenu, postavitev bazena blizu vira zelo visoke toplote in neustrezno skladiščenje so največji povzročitelji morebitnih sprememb na platnu. Koga pa ne bi motila velika luknja ali neprivlačna sprememba barve platna?

 

V takšnih primerih bodo številni morda najprej pomislili na nakup novega bazena, vendar takšna naložba ni edina rešitev. Rezervno platno za masažne bazene je popolna rešitev, če:

·   je na obstoječem bazenu nastala poškodba, ki je ni mogoče popraviti;

·   iščete enostavnejši in stroškovno učinkovitejši način od nakupa povsem novega bazena;

·   na obstoječem bazenu ni nobenih napak, vendar si želi lastnik preprosto prenoviti svojo oazo miru in ji privoščiti že omenjeno prenovo.

Bazenska platna so tako kot ostali rezervni deli za masažne bazene dostopna v naši spletni trgovini. Na vaš naslov bodo prispela pripravljena za uporabo ko jih vzamete iz škatle, jih lahko kar takoj priključite na obstoječo črpalko, napolnite z vodo in že lahko uživate!  

 

Pokrivala, grelci, ventili in drugi rezervni deli za masažne bazene

Poleg platna za napihljive masažne bazene Lay-Z-Spa® je treba zaradi obrabe ali same varnosti uporabnikov bazena včasih zamenjati tudi kakšne druge elemente. Rezervni deli za masažne bazene so tudi:

·   Rezervno napihljivo pokrivalo – zasnovano za izboljšanje izolacije in ohranjanje toplote vode, medtem ko se bazen ne uporablja, hkrati pa preprečuje tudi nabiranje prahu in smeti na površini vode.

·   Rezervno zunanjo pokrivalo – bazen ščiti pred umazanijo in ohranja vodo čisto ter toplo kljub nizkim zunanjim temperaturam, medtem ko ga sponke in čvrsta PVC-prevleka ščitijo pred sunki vetra in snegom.

·   Rezervni grelec ali večnamenska črpalka upravlja sisteme filtriranja, ogrevanja in ustvarjanja vabljivih mehurčkov, ki božajo telo.

·   Rezervni ventili

·   Rezervna šoba

·   Rezervni čepi, matice, mrežice, ohišja filtrov in drugo

 

Če vas zanima več o vzdrževanju izdelkov, izbiri delov in načinu dostave, se brez težav obrnite na naš Podporni center Bestway® ali pa nas pokličite na številko +386 51 60 90 40. Želimo si, da bi imeli lastniki bazenov Lay-Z-Spa® kar najmanj skrbi in preživeli čim več skupnih trenutkov s svojimi najdražjimi!

Izdelkov  1  -  12  od  77 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  77