slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru masažnega bazena?

Preberite vodič

Masažni bazeni Lay-Z-Spa®

Začnite jutro s sproščanjem ali pa se zvečer odpočijte v premium napihljivem masažnem bazenu, ki ga krasijo vrhunska konstrukcija, enostavna postavitev in napredne tehnološke lastnosti. Napihljivi masažni bazeni Lay-Z-Spa® so popolna izbira za vse, ki nimajo časa za obisk wellness centra ali si zaradi katerega koli razloga doma ne morejo vgraditi masažnega bazena, si pa možno želijo uživati v topli kopeli z na milijone mehurčki, ki božajo in masirajo telo – tako močno in takrat, ko to oni želijo.

 

Masažni bazeni za dve ali do kar osem oseb

Napihljivi masažni bazeni so na voljo v različnih velikostih, oblikah in dizajnih, da lahko vsak najde svojo popolno zasebno wellness oazo za vseh 365 dni v letu. Izjemno trpežna konstrukcija uporabnikom omogoča, da lahko v bazenu gostijo tudi do osem oseb hkrati, vsak od gostov pa ima tudi dovolj prostora za sproščanje in regeneracijo.

 

Napihljivi masažni bazeni Lay-Z-Spa® se delijo glede na:

·   obliko – obstajajo okrogli, pravokotni in ovalni, kot je na primer Lay-Z-Spa® Mauritius AirJet™ z notranjo površino impozantnih 220 cm, kar je več kot dovolj za čofotanje od pet do sedem oseb;

·   videz – poleg klasičnih enobarvnih dizajnov v ponudbi Bestway najdete tudi bazene z različnimi potiski na zunanjih straneh sten, od geometrijskih in lesenih vzorcev pa vse do tropske vizualne podobe, s katero se ponaša model Lay-Z-Spa® Aruba Airjet™;

·   masažni sistem oz. način izpuščanja mehurčkov – osnovo predstavlja sistem Airjet™, pri katerem vroči mehurčki prihajajo iz spodnjega dela stene. Še korak višje posežete s sestavom AirJet Plus™, ki mehurčke spušča tako iz stene kot tudi iz sredine dna masažnega bazena, s tem pa ves bazen preplavi z mehkimi mehurčki in omogoča celo masažo nog. Sam vrh ponudbe pa zavzema sistem HydroJet Pro™, saj njegove hidrodinamične šobe  brizgajo močne curke vode, ki so kot nalašč za hidroterapijo, njihovo moč in smer pa je mogoče celo prilagoditi.

·   število šob – medtem ko številne zadovolji napihljiv masažni bazen s 120 šobami, bo tiste najbolj izbirčne navdušil Lay-Z-Spa® Santorini HydroJet Pro™, ki se lahko pohvali s 180 zračnimi in 10 vodnimi šobami (iz njih uhajajo curki vode).  

·   število oseb – v vsakem masažnem bazenu je prostora za najmanj dve osebi, medtem ko se lahko v napihljivem masažnem bazenu Lay-Z-Spa® Grenada AirJet™ sprošča do kar osem oseb.

 

Energetsko učinkoviti masažni bazeni Lay-Z-Spa® se postavijo v samo nekaj minutah brez potrebe po kakršnem koli pomožnem orodju in se lahko enostavno prenesejo na drugo mesto ali izpraznijo in pospravijo - po čemer seveda ni potrebe, saj jih lahko uporabljate 365 dni na leto! 

 

Masažni bazeni z vrhunsko tehnologijo

Vsi napihljivi masažni bazeni iz naše ponudbe so tehnološko najbogatejši bazeni takšne vrste na svetu. Izdelani so namreč iz izjemno trpežnega mateiala DuraPlus™, ki zagotavlja izjemno stabilnost konstrukcije, je odporen na udarce in predrtje in nudi zaščito pred UV sevanjem. Z njegovo pomočjo bo vaš izbrani bazen vedno ohranil svojo prvotno obliko - ne glede na to, kolikokrat ga boste izpraznili in znova napihnili. Ostal bo čvrst, hkrati pa udoben in mehak. 

Nekateri modeli, denimo Helsinki in Vancouver, pa se ponašajo z materialom Drop Stitch. Gre za posebno tehniko povezovanja površin, ki zagotavlja neverjetno trdnost in trpežnost. Ker so stene bazena nekoliko tanjše, pridobite več uporabne površine, zaradi neverjetne vzdržljivosti materiala pa boste z njim mirni tudi vsi, če imate doma tudi štirinožne navihance. 

Omenimo še inovativno tehnologijo Freeze Shield™, ki preprečuje zamrzovanje vode tudi pozimi, ko zunanja temperatura zraka pade pod šest stopinj, in priključek ChemConnect™, ki pravilno uravnava hitrost raztapljanja kemičnih tablet. 

Glede na to, da govorimo o tehnologiji, ne smemo pozabiti na WiFi aplikacijo Lay-Z-Spa®, s pomočjo katere lahko uporabniki upravljajo masažni bazen, in to na daljavo. S samo par kliki na mobilnem telefonu je mogoče vklopiti večnamensko črpalko za bazen, aktivirati šobe, uravnavati temperaturo vode ter uporabo filtrskega sistema in še številne druge funkcije!

 

Napihljivi masažni bazeni so ustvarjeni za vašo sprostitev ob koncu napornega delovnega dne, obogatitev vaših vikend druženj s prijatelji in družino oziroma pričaranje čarobnega vzdušja romantičnih večerov v dvoje. Vsak model Lay-Z-Spa® je opremljen z naprednimi tehnološkimi rešitvami, o katerih lahko vse podrobnosti izveste v opisu vsakega bazena. Če potrebujete še več tehničnih informacij o posameznem modelu, nasvet o montaži ali vzdrževanju ali celo nabavi rezervnih delov, se brez težav obrnite na naš Podporni center Bestway®.

Izdelkov  1  -  12  od  20 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  20