slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email info@bestway.si
Podpora kupcem

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Igrala in vodne drsalnice

Zakaj napihljiva igrala? Imate veliko dvorišče ali vrt pred ali za hišo in se sprašujete kako bi ta prostor najbolje pripravili za osvežilno poletno zabavo svojih otrok? Vrtna igrala že imate, ampak po enem letu niso več tako atraktivna, poleg tega pa ne nudijo prav posebno osvežujoče izkušnje. Mogoče še ne veste, ampak to, kar iščete in kar si vaši otroci zagotovo želijo so napihljiva igrala in vodne drsalnice.

Pravo napihljivo igralo spremeni vaš vrt v vodni park

Nekoč je bil nakup napihljivih igral pobožna želja največjih sanjačev, saj smo velika napihljiva igrala videli le na sejmih, veselicah in občinskih praznikih in naši otroci so enkrat na leto ali dve imeli možnost uživati na napihljivih gradovih in drugih pravljičnih konstrukcijah. Zdaj pa vam Bestway omogoča nakup čisto pravih velikih napihljivih vodnih igral po dostopnih cenah in nikoli več se vam ne bo treba nekam voziti, plačevati vstopnine in čakati v vrstah ali v gneči iskati svoje otroke. Poleg tega pa takšna napihljiva igrala običajno niso narejena posebej za poletje in ne omogočajo osvežitve, razen seveda tista v vodnih parkih, kar pa spet za seboj prinese vstopnine, gnečo, potovanja, in skrbi.

Kako napihnemo napihljivo igralo?

Verjetno si sploh ne morete predstavljati kako zelo hitro in z lahkoto se napihljivi gradovi in druga napihljiva igrala Bestway napihnejo. V paketu namreč dobite tih električni motor oziroma tlačilko, ki jo priklopite na hišno električno omrežje in vaš napihljiv vodni park napihne v neverjetnih dveh minutah. Električna tlačilka tudi ohranja napihnjenost igrala ko otroci po njem skačejo in se igrajo, zato ostaja zmeraj čvrsto in se ne prazni, če le upoštevamo priporočeno obremenitev, ki je podana v navodilih za uporabo.

Kakšne funkcije ponujajo napihljiva igrala Bestway®?

Vaši otroci bodo navdušeni! Napihljiva igrala Bestway ponujajo obilo funkcij, ki zabavajo otroke, pa tudi prispevajo k razvijanju njihovih motoričnih sposobnosti in krepitvi kondicije. Ponujamo več modelov napihljivih vodnih parkov Bestway, ki so različnih dimenzij in ponujajo različne kombinacije funkcij. Za predstavo naštejemo v enem seznamu kakšne funkcije so na voljo:

Kaj pa napihljive vodne drsalnice?

Nekateri pač nimate pred ali za hišo toliko prostora, da bi lahko montirali veliko napihljivo igralo ali si ga mogoče še ne morete privoščiti, a ne obupajte, tudi vaši otroci lahko imajo nepozabno osvežujoče poletje pred hišo. Vodne drsalnice so odlična rešitev! Tudi na manjšem prostoru e lahko veliko zabave! Ponujamo več vrst drsalnic:

Drsalnica Bestway je pripravljena v nekaj trenutkih. Postavite jo, napihnete napihljive dele vodnega drsala, priklopite na vrtno cev in že ste pripravljeni na svežo hitrostno zabavo. Pri dvojni drsalnici, se lahko otroci spuščajo vzporedno in tekmujejo kdo bo najprej pristal v končnem bazenčku z vodo.

Privoščite svojim otrokom nepozabno poletje na vrtu z napihljivimi igrali in drsalnicami Bestway®! Če potrebujete več informacij ali nasvet, stopite v stik z nami s pomočjo te >>> povezave.

Izdelkov  1  -  12  od  33 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  33