slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Montažni bazeni Power Steel® Rectangular

Imeti lasten bazen na domačem dvorišču ni več statusni simbol, temveč luksuz, ki si ga lahko vsakdo privošči, in v zadnjih letih so postale te majhne oaze središča druženja s prijatelji in družino v poletnih mesecih. Niti velikost bazena ni več pomembna – pomembno je le, da imamo mesto, kjer se lahko osvežimo, ko temperature narastejo! Bestway® ima v svoji ponudbi okrogle, ovalne in pravokotne montažne bazene za vsak okus.

 

Power Steel™ Rectangular – največji na trgu!

Okrogli bazeni so na dobrem glasu zaradi stabilnosti in popolnega zlitja z okolico vrta, številnim pa so všeč tudi zato, ker ne zasedejo veliko prostora. Po drugi strani so pravokotni montažni bazeni priljubljeni zaradi svojega izkoristka prostora, vendar bodo zasedli veliko več prostora kot okrogli bazeni. A če imate za hišo velik prazen prostor in številčno družino, je pravokoten bazen točno to, kar potrebujete.

Montažni bazeni Power Steel™ Rectangular so popolna izbira za dvorišča, kjer je dovolj prostora za kopališke atrakcije dolžine od 4 pa vse do skoraj 10 metrov! Ja, prav ste prebrali,največji montažni bazen na trgu je produkt tovarne Bestway®, ki proizvaja izjemno bazensko tehniko, in je kot ustvarjen za to, da razveseli družine s številnimi člani, polepša poletne zabave s prijatelji, oplemeniti hiše za oddajo turistom ali se uporabi kot vrhunski teren za učenje plavanja ali kakovosten trening.

Niste prepričani, kakšen bazen ustreza dimenzijam vašega dvorišča ali vrta? Naši strokovnjaki v Cnetru za pomoč strankam Bestway® vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri – najprej izmerite prostor, kjer nameravate postaviti bazen, nato pa nam pošljite e-sporočilo na [email protected] ali nas pokličite na številko 051 60 90 40, od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure.

 

Enostavno sestavljanje in tudi vzdrževanje!

Ne glede na velikost so montažni bazeni Power Steel™ Rectangular dobavljeni v kompletu z:

·     zelo močnim in trpežnim bazenskim platnom, jekleno konstrukcijo, odporno proti koroziji, ki se enostavno sestavi in razstavi po zaključku kopalne sezone, 

·     lestvijo in

·     ustreznim sistemom za filtriranje. 

Črpalka s kartušnim filtrom je popolna za pravokotni montažni bazen do velikosti 3 metrov, medtem ko je za večje bazene primernejša peščena črpalka – več informacij o njihovih razlikah najdete v našem članku na blogu na temo »Tipi filtrirnih sistemov pri montažnih bazenih«.

Kljub svoji velikosti so montažni bazeni Power Steel™ Rectangular enostavni za rokovanje in vzdrževanje. Vse, kar potrebujete za kristalno čisto vodo, je pravilno izbran sistem za filtriranje bazenske vode ter dodatni deli opreme za bazene, ki niso ključni samo za uravnavanje in vzdrževanje čistoče vode, temveč tudi za varnost uporabnikov, medtem ko plavajo in uživajo na svoji zasebni domači plaži.

V Bestwayu® sledimo motu: »zloži, dolij in uživaj!« Če tudi vi iščete bazen, ki ne zahteva posebnega orodja za sestavljanje ali posebnega dovoljenja, tečaja ali šole za njegovo vzdrževanje, ste prišli na pravo mesto! Samo par klikov vas loči od novega razvedrila, ki ga bodo oboževali vsi člani vaše družine, pa tudi prijatelji in sosedje!

11  izdelkov
na stran
11  izdelkov

Ali hrepenite po lastnem kotičku raja? Uredite si ga doma.

V spletni trgovini Bestway lahko izbirate med bogato izbiro montažnih bazenov, različnih velikosti, barv, oblik in še bi lahko naštevali.

Vaš izbor je odvisen od namena, težnje po rekreaciji ali plavanju oziroma želje po sproščanju.

 

Potrebujete svetovanje? Za vas je tu prijazno osebje, ki vam bo svetovalo in pomagalo pred, med in po nakupu želenih izdelkov.

Potrebujete več informacij?

Preberi vodič