slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Napihljive živali

Pri uživanju v vodnih aktivnostih v rekah, morjih ali jezerih je lahko prava oprema razlog za dvoje:

  1.  izjemno zabaven dan ali

  2.  izjemno dolgočasen dan.

Dolgočasen nas ne zanima, drži? Ampak zabaven – o, ta pa še kako!

V zadnjih letih so napihljive blazine in živali za vodo postale priljubljena izbira med navdušenci nad čofotanjem, saj ponujajo razigran in domiseln način za neskončne ure zabave. Ker je ponudba dandanes resnično pestra, pa je lahko izbira najboljše napihljive živali za vaše pustolovščine kar malce zahtevna naloga (čeprav morda na prvi pogled sploh ni tako videti!).

V nadaljevanju bomo raziskali, kaj vse pri nakupu upoštevati, in preverili raznoliko paleto napihljivih živali za vodo, napihljivih živali za morje in napihljivih živali za plažo, da svoje odločitve na koncu v nobenem primeru ne boste obžalovali!

 

Kaj vse upoštevati pri izbiri napihljive živali za vodo?

· Velikost in zmogljivost:

Večina napihljivih živali je namenjenih eni osebi, zato razmislite o nakupu več izdelkov, če imate doma več nadobudnih otrok. Izjema je le samorog, v katerem je dovolj prostora tudi za tiste, ki so otroci samo še po duši. 

· Prenosljivost:

Izberite živali, ki jih je enostavno napihniti, izprazniti in prenesti na drugo lokacijo. Po uporabi jih splavite s čisto vodo, posušite, zložite in previdno spravite v svojo običajno večjo torbo za na plažo.

· Oblika in estetika:

Napihljive živali so na voljo v različnih oblikah – od strašljivih morskih bitij, kot je morski pes, do prikupnih kopenskih živali, kot je samorog. Izberite takšno, ki se ujema z vašo osebnostjo in bo vašim vodnim aktivnostim dodala največji pridih zabave.

 

Ste labod ali samorog? Morda flamingo? Menda ne morski pes?

· Eleganten konj:

Konj je klasična izbira, znana po svoji elegantni zasnovi in prostoru za sedenje. Idealen je za poležavanje in sproščanje na mirnih vodah. Tisti s posebnimi dodatki, kot je recimo zlata barva, pa bodo poskrbeli še za pikico estetike med vašim sproščanjem na vodi.

· Pisan flamingo:

Napihljivi sedeži v obliki flaminga vašim vodnim dogodivščinam dodajo tropsko vzdušje. Pogosto so opremljeni z ročaji in udobnimi naslonjali, kar zagotavlja popolno razkošno izkušnjo med lebdenjem na vodi.

· Navihan samorog:

Napihljivi samorogi so zaradi svojega prikupnega videza priljubljeni tako med otroki kot odraslimi. Zaradi svojega simpatičnega dizajna in živahnih barv pritegnejo pozornost, njihova konstrukcija pa omogoča igro v vodi ne glede na starost uporabnika.

· Grozljiv morski pes:

Napihljivi morski psi so kot nalašč za družine z otroki. Otroci obožujejo igriv in hkrati malce strašljiv dizajn morskega psa, ki kljub svoji obliki zagotavlja neskončno zabavo.

· Srčkana želva:

Napihljive blazine v obliki želve so odlična izbira za tiste, ki iščejo bolj stabilno in sproščujoče čofotanje. Zaradi širokega telesa in nizkega težišča so kot nalašč za otroško sproščeno uživanje na vodi.

 

Čas je za izbiro!

Kot vidite, izbira najboljše napihljive živali za vaše vodne aktivnosti vključuje upoštevanje več dejavnikov. Bodite pozorni na velikost, vzdržljivost, prenosljivost in želje glede oblike in barv. S široko paleto razpoložljivih možnosti je napihljiva žival primerna za vsakega vodnega navdušenca (tudi odraslega), saj zagotavlja nepozabno in prijetno izkušnjo na rekah, morjih in jezerih.

Izberite svojega najljubšega napihljivega spremljevalca, se odpravite na vodo in se podajte na nepozabne vodne dogodivščine! No, pa še kakšnega za svoje otroke ne pozabite izbrati. 

Izdelkov  1  -  12  od  14 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  14