slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email info@bestway.si
Podpora kupcem

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Plovila

Vsi, ki si želite vodnih dogodivščin in avantur na morju, rekah ali jezerih, boste navdušeni, saj ste prišli na pravo mesto! Pri nas boste našli vse, kar vi, vaša družba in/ali družina potrebujete za poletni pobeg v vznemirljiv vodni svet.


Kakšna je naša ponudba napihljivih plovil?

Naša ponudba izdelkov znamke Hydro-Force™ je široka in … globoka (šala ni slučajna ;) ). Zagotovo boste našli izdelek, ki bo zadovoljil avanturista ali avanturistko v vas, saj ponujamo plovila različnih dimenzij, pa tudi za različne funkcije in načine uporabe:

Našli boste pravo napihljivo plovilo zase!

Zakaj plovila Hydro-Force™?

Pod znamka krovne znamke Bestway® se ponaša z dolgoletno tradicijo proizvodnje kakovostnih izdelkov za plutje po morju in veslanje po rekah, ter jezerih. Pokrivamo vse vodne površine. Ne glede na to, če vas zanimajo napihljiva plovila na splošno in še ne veste točno katerega bi izbrali in kje bi ga uporabljali ali, če so vaše želje zelo specifične; prepričani smo, da jih lahko zadovoljimo, zato si le vzemite čas in preglejte celotno ponudbo.

Kaj pa oprema za napihljiva plovila?

Da. Tudi to boste našli pri nas. Oprema Hydro Force je primerna za izdelke te znamke, marsikateri izdelek, pa lahko uporabite tudi kot generičen kos opreme za vaše plovilo. Ponujamo:

Zakaj so napihljiva plovila boljša od običajnih lesenih ali plastičnih?

Glavna prednost plovil, ki jih napihnete je ta, da boste tako plovilo z izjemno lahkoto prevažali naokrog. Pomislite, da ne potrebujete posebne prikolice ali zelo vzdržljivega prtljažnika z atestom. Hydro-Force™ plovilo pripeljete v avtu in ga, kar na plaži napihnete in pripravite za plovbo. Potrebujete le še avanturistični duh in dobro družbo, za ostalo je tu Hydro-Force™ Bestway®!