slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Majhni plavalni obroči za otroke

Potopite se v zabavo – z majhnimi plavalnimi obroči za otroke!

Poletje je letni čas, ki se ga najbrž najbolj veselijo prav otroci, zato to poletje omogočite svojim najmlajšim, da svojo energijo sprostijo s plavalnimi obroči, ki so zasnovani tako, da zagotavljajo ure varne in prijetne igre v vodi. Naši plavalni obroči ponujajo popolno kombinacijo varnosti, udobja in zabave. Prav zato so tudi popolno darilo za otroke, željne raziskovanja čudes bazena, jezera ali morja!

Varnost in zabava sta na prvem mestu!

V Bestwayu se zavedamo pomena kakovosti pri izdelkih za otroke, zato so naši plavalni obroči izdelani z mislijo na vzdržljivost in varnost. Izdelani so iz kakovostnega PVC-ja, odporni so na ure škropljenja in plavanja, kar vašim malim vodnim pustolovcem zagotavlja brezskrbno uživanje na morju ali v domačem bazenu.

Plavalni obroči otrokom zagotavljajo občutek varnosti in samozavestno raziskovanje vode, s svojimi pisanimi vzorci in liki pa poskrbijo za obilico smeha in zabave v družbi Miki Miške, Spider-Mana in pisanega samoroga!

Enostavna uporaba in udobje sta prav tako pomembna vidika pri oblikovanju naših plavalnih obročev. Z ventili za enostavno napihovanje in varno zasnovo so majhni plavalni obroči za otroke enostavni za namestitev in uporabo, tako da se lahko manj časa ukvarjate z opremo in več časa namenite uživanju v kakovostnih trenutkih s svojimi malčki. Poleg tega plavalni obroči z mehkimi, gladkimi površinami in ergonomskimi oblikami zagotavljajo udobno in podporno izkušnjo plavanja za otroke, tako da se lahko sprostijo in zabavajo v vodi brez nelagodja zaradi pomanjkanja izkušenj.

Popoln spremljevalec za izlet na plažo ali zabavo v bazenu

Ne glede na to, ali gre za dan na javnem bazenu, izlet na plažo ali jezero oziroma zabavo v domačem bazenu, so naši majhni plavalni obroči za otroke njihov popoln spremljevalec za vodne dogodivščine. Podarite neskončno poletno zabavo in dragocene spomine!

Izdelkov  1  -  12  od  14 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  14