slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Napihljivi vzglavniki za plažo

Privoščite si udobje in sprostitev – z vzglavniki za plažo

Ko vas vabi toplo sonce in zrak okrog vas napolnijo zvoki valov, ki se odbijajo od obale, ni boljšega občutka, kot se nasloniti na vzglavnik za plažo in se sprostiti kot že dolgo ne. S kakovostnimi vzglavniki za sprostitev in udobje, vključno z izdelki, ki jih priporoča Bestway, boste svoje doživetje na plaži letos nedvomno dvignili na novo raven (in se spraševali, zakaj vam kdo zanje ni povedal že prej!). 

Potopimo se v svet vzglavnikov za plažo in odkrijmo, kako lahko vaš obmorski kotiček spremenimo v razkošno oazo sprostitve ...

Ko udobje postane UDOBJE

Minili so dnevi neudobnih naredi-si-sam naslonjal za glavo ali brisač, ki ste jih zvili pod vratom in so svojo obliko ohranile – reci in piši – eno celo minuto!

Vzglavniki za plažo ponujajo nesramno udobno rešitev za vse, ki si želijo udobja in opore med svojim uživanjem ob morju, reki ali jezeru, saj zagotavljajo mehko in kar že malce nesramno vabljivo površino za počitek glave med sončenjem in počivanjem. 

Zakaj sploh uporabljati vzglavnik za plažo? Zaradi zdravja, kakopak!

Kakovostni vzglavniki za plažo z ergonomskimi oblikami podprejo glavo in vrat ter spodbujajo pravilno namestitev med ležanjem. Ne glede na to, ali ležite na pesku, ležalniku na domači terasi ali uživate v sproščenem pikniku ob jezeru, ti vzglavniki zagotavljajo neprimerljivo udobje in ergonomsko podporo za večurno uživanje.

Prenosno udobje na poti

Za obiskovalce plaže ali udeležence piknikov, ki iščejo udobje in prenosljivost, so napihljivi vzglavniki prava rešitev. Zasnovani so namreč tako, da so lahki, kompaktni in enostavni za napihovanje, zato zagotavljajo udobje na poti, kamor koli vas dogodivščine popeljejo. Ne glede na to, ali potujete kam daleč ali pa se odpravljate na piknik s prijatelji, so torej napihljivi vzglavniki vrhunska rešitev za dodajanje pridiha razkošja vaši izkušnji na svežem zraku in povečanje vaše brezskrbnosti.

Bestway priporoča

Za vaše avanture na prostem ali na potovanjih izberite napihljivi vzglavnik Bestway®. In uživajte v toplem in lahkem dremanju med kampiranjem ali potovanjem. Enostaven za napihovanje in izpihovanje – vzemite ga s seboj, kamor koli greste!

Izdelek vsebuje:

·   Varnostni ventil

·   Čvrst, predhodno testiran vinil

·   Čvrsto konstrukcijo s »coil beam« prečnikom

·   Čvrsto konstrukcijo s cevastimi prekati

·   Uporabite ga lahko kot vzglavnik ali kot oblazinjen sedež

·   Vsebuje zaplato za krpanje lukenj

·   Omogoča enostavno prenašanje

Za popolno udobje – še to poletje

S kakovostnimi vzglavniki za plažo lahko ob obali, jezeru ali kar na domači terasi uživate v udobju in sprostitvi kot še nikoli prej. Ne glede na to, ali se grejete na soncu, uživate v razgledu na valove ali se preprosto sproščate s svojimi najdražjimi, vam bodo ti vzglavniki zagotovili popoln zaključek napornega dneva – in to povsod!

izdelkov
na stran
izdelkov