slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Otroške napihljive blazine

Otroške napihljive blazine: druga beseda za zabavo

Z našimi pisanimi, modnimi in vedno zabavnimi otroškimi napihljivimi blazinami lahko čas, preživet v bazenu, spremenite v še prijetnejšo in hkrati varno izkušnjo za svoje najmlajše. Naše blazine, izdelane iz kakovostnih materialov in z edinstveno zasnovo, zagotavljajo udobje, stabilnost in zabavo otrokom, ki komaj čakajo poletje, čofotanje in igre v vodi.

Enostavno napihovanje za celodnevno zabavo

Enostavna uporaba in udobje sta še dve ključni lastnosti naših napihljivih otroških blazin za bazen. Ne glede na to, ali jih boste uporabljali na domačem bazenu ali vzeli s sabo na morje – blazine z ventili za enostavno napihovanje in praktično zasnovo se enostavno napihnejo in tudi zložijo za na pot, zato so kot nalašč za družine, ki rade potujejo daleč in blizu. Poleg tega naše blazine z mehkimi, gladkimi površinami in ergonomskimi oblikami otrokom zagotavljajo udobno in podporno izkušnjo na vodi ter jim omogočajo, da se sproščajo in igrajo, dokler jim ne zmanjka energije. Kar je – precej dolgo, če smo iskreni

Zakaj so napihljive blazine popolno darilo za otroke?

Napihljive blazine so zaradi svoje vsestranskosti in neskončnih možnosti zabave odlično darilo za otroke. Zagotavljajo varen in udoben način, da otroci uživajo v aktivnostih, naj bo to zgolj poležavanje na udobni blazini v bazenu, mirno drsenje z njo po jezeru ali igranje gusarskih iger s prijatelji na morju. Poleg tega so zaradi preproste uporabe in prenosljivosti idealne za pustolovščine na prostem, kar otrokom zagotavlja zabavo in razvedrilo, kamor koli se s svojimi starši odpravijo.

In če se odločijo vse popoldne preživeti na travi z igranjem družabnih iger na mehki napihljivi blazini – so več kot uporabne tudi za to!

Za poležavanje na soncu IN aktivnosti v bazenu

Ne glede na to, ali ste si zaželeli poležavanja na soncu, lenobnega drsenja po vodi v bazenu ali pa bi radi svojemu otroku privoščili bazo za skakanje v morje s prijatelji – naše napihljive blazine so popoln pripomoček za poletno zabavo. In to je neizpodbitno dejstvo, ki ga bodo potrdili vsi uporabniki – na suhem in v vodi!

izdelkov
na stran
izdelkov