slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Napihljivo pohištvo

Napihljivo pohištvo: udobje in praktičnost za vse priložnosti

Napihljivo pohištvo je postalo izjemno priljubljeno zaradi svoje vsestranskosti, enostavne uporabe in udobja. Od napihljivih postelj do sedežev in kavčev – napihljivo pohištvo ponuja praktične rešitve za različne situacije.

Danes bomo torej raziskali različne vrste napihljivega pohištva in preverili, kako ga najučinkoviteje uporabljati (no, pa tudi na tlačilke pri tem nismo pozabili). 

 

Napihljive postelje – kot da bi spali na oblaku

Napihljive postelje so odlična izbira za kampiranje, nastanitev gostov, ki so vas obiskali čez vikend, ali celo vsakodnevno uporabo. Ena izmed največjih prednosti napihljivih postelj je njihova prenosljivost in enostavnost shranjevanja. Ko niso v uporabi, jih lahko enostavno izpraznite in pospravite v majhno torbo, da prihranite prostor. Mar ni to krasno? 

 

Napihljivi sedeži

Napihljivi sedeži so odlična rešitev za sprostitev v zaprtih prostorih ali na prostem. Ti sedeži so lahki in prenosljivi, zato jih lahko brez težav vzamete s seboj na plažo, piknik ali kampiranje. Na voljo so v različnih oblikah in velikostih – od preprostih stolčkov do bolj kompleksnih, ki so odlična popestritev za uživanje ob bazenu, na plaži ali kampiranju.

 

Napihljivi kavči

Napihljivi kavči predstavljajo idealno rešitev za začasno sprostitev ali kot dodatno pohištvo za obiskovalce. Zaradi svoje prilagodljivosti so primerni za uporabo v dnevnih sobah, na terasah ali celo v kampih in na piknikih.

Hit letošnjega poletja: Letos je še posebej priljubljen futuristični The Mainframe Armchair, v katerega se bodo zaljubili ljubitelji video iger, gledanja filmov ali tisti, ki jim je enostavno všeč pohištvo s futurističnim dizajnom. Ta napihljiv sedež je bil izdelan posebej za tiste, ki si želijo veliko udobja, medtem ko igrajo igrice, gledajo filme ali se družijo s prijatelji. Naslon za hrbet in naslona za roke so posebej široki, da zagotavljajo maksimalno udobje, tudi za večurno uporabo. V stranski žep lahko pospravite kontroler igralne konzole ali mobilni telefon. Najprej boste nad futurističnim napihljivim foteljem navdušeni vi, takoj za tem pa bodo usta na široko odprli vaši gostje. Izjemen dodatek za mladinsko sobo!

 

In kraljice ter gospodarice vsega napihljiva pohištva: tlačilke

Za napihljivo pohištvo so ključnega pomena tlačilke, ki omogočajo hitro in enostavno napihovanje. Na voljo so različne vrste tlačilk, ki so prilagojene specifičnim potrebam. Ročne tlačilke so primerne za manjše kose pohištva in so prenosne, zaradi česar so idealne za kampiranje. Električne tlačilke omogočajo hitrejše in enostavnejše napihovanje večjih kosov pohištva, kot so postelje in kavči. Te tlačilke so običajno opremljene z različnimi nastavki, ki omogočajo napihovanje različnih vrst ventilov. Prav tako so na voljo tudi baterijske tlačilke, ki združujejo prenosljivost ročnih tlačilk in moč električnih tlačilk. Razmislite, za kaj jo potrebujete, in izberite pravo!

 

Zakaj bi sploh potrebovali napihljivo pohištvo?

Napihljivo pohištvo prinaša številne prednosti. Ena glavnih prednosti je njegova prenosljivost, saj lahko kose pohištva enostavno prenašate in shranjujete. To je še posebej koristno za tiste, ki živijo v manjših stanovanjih ali pogosto potujejo. Napihljivo pohištvo je tudi cenovno ugodno in predstavlja ekonomično rešitev za začasne potrebe – ko recimo dobite goste. Poleg tega je enostavno za vzdrževanje in čiščenje, saj ga lahko obrišete z vlažno krpo. Se tudi vam zdi, da prednosti kar ne zmanjka? 

Izdelkov  1  -  12  od  20 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  20