slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru masažnega bazena?

Preberite vodič

Oprema za masažne bazene

Nekaj čarobnega je v potapljanju v toplo kopel po napornem delovnem dnevu, ko je vse, kar potrebujemo, mir, tišina in sprostitev. Ta občutek dobro poznajo lastniki hidromasažnih bazenov Lay-Z-Spa®, ki lahko uživajo v na milijone mamljivih mehurčkih ne glede na vremenske pogoje in letni čas.

Če ste tudi vi eden od srečnežev, ki ima lastno spa oazo na dvorišču ali terasi, ste si zagotovo kdaj zaželeli dvigniti to zasebno wellness doživetje na novo raven. A kako to doseči? Vse, kar potrebujete, so majhni, a zelo učinkoviti dodatki za masažne bazene. Predstavljamo vam najimpresivnejše in najvabljivejše elemente iz naše ponudbe, ki so združljivi z vsemi modeli Lay-Z-Spa®.

 

LED-lučke ustvarijo posebno vzdušje

Vsi vemo, kako zelo lahko osvetlitev vpliva na naše razpoloženje. Nežna osvetlitev popolno nadgradi romantično vzdušje čarobnega večera v dvoje, močne barve pa bodo vsako druženje v bazenu spremenile v zabavo. Če želite vnesti malo barv v svojo večerno kopel, si nabavite LED-lučke na baterije, ki se enostavno namestijo na vse modele napihljivih masažnih bazenov Lay-Z-Spa®. Obstajajo tudi lučke na vodni pogon, ki so kompabitilne z modeli serije HydroJet Pro™. 

Če vas skrbi napajanje LED-lučk, ne skrbite, saj delujejo na klasične baterije in so povsem vodoodporne. Tiste na vodni pogon pa baterij sploh ne potrebujejo, saj jih vklopi kar voda, ki teče iz šob. Obe vrsti LED-lučk bosta vaši zasebni spa oazi dodali svetlobne učinke v kar sedmih barvah, ki kar vabijo k sprostitvi ali zabavi – in to s samo enim pritiskom gumba!

 

Dodatki, ki povečajo stopnjo udobja

Hidromasažni bazeni Lay-Z-Spa® so ustvarjeni, da sprostijo vse čute, prav tako pa pomirijo vaše telo in um. Zahvaljujoč nekaterim segmentom iz naše ponudbe pa je lahko včasih kopanje v bazenu še bolj ležerno, sproščeno in – upamo si reči – lukuzno. To so dodatki za masažne bazene, ki bi jih priporočili vsakemu obstoječemu in bodočemu lastniku:

·   Vzglavnik za masažni bazen – ergonomsko zasnovan in 100-% vodoodporen vzglavnik zagotavlja podporo za glavo in vrat med popolnim spa tretmajem. Odlično se prilega stenam (zidovom) masažnega bazena in se enostavno očisti z mehko krpico.

·   Držala za pijačo za masažne bazene – za še več sprostitve v lastnem masažnem bazenu vedoč, da vam ne bo več treba izstopiti iz bazena in se posušiti, ko si boste zaželeli pijačo ali prigrizek! Enostavno se namestijo na kateri koli del bočne stene katerega koli modela napihljivega masažnega bazena Lay-Z-Spa® (razen Helsinki in Vancouver).

·   Zaščitna streha za masažne bazene – vodoodporna streha z okni in UV-zaščitnim premazom je primerna za zaščito pred vetrom in soncem in trenutke, ko si zaželite malo zasebnosti pred pogledi radovednih sosedov. Namesti se enostavno s pomočjo odstranljive zatezne vrvi, ki vas ščiti in vaši osebni oazi miru hkrati doda kanček luksuza.

 

Dodatki za masažne bazene bodo oplemenitili vašo wellness oazo – raziščite našo ponudbo, če pa imate še kakšno vprašanje glede teh izdelkov, nam brez težav pišite na [email protected] ali pa nas pokličite na +386 51 60 90 40.

Izdelkov  1  -  12  od  17 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  17