slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Bestway® je vodilno podjetje za zabavo na prostem in eden najbolj znanih svetovnih proizvajalcev napihljivih proizvodov. Širok spekter Bestwayjeve ponudbe se razteza od montažnih bazenov in bazenske tehnike, masažnih bazenov Lay-Z-Spa ter njihove dodatne opreme, Hydro-Force plovil, kajakov, supov, vse do pestrega napihljivega programa za otroke vseh starosti, ki pa osreči tudi marsikaterega odraslega, licenčnih artiklov na temo znanih Disneyjevih risank in filmskih uspešnic, žog in ostalih zanimivih napihljivih igrač in igral za otroke vseh starosti.

Naš glavni cilj je skrb za zadovoljstvo strank, zato smo ustvarili Podporni center Bestway®, ki našim strankam nudi svetovanje in odgovarja na vsa morebitna tehnična vprašanja ter rešuje zahtevke za odpravo napake.

Naša vizija in poslanstvo

S pomočjo naše bogate ponudbe želimo dati čisto vsakomur priložnost, da izkoristi svoj prosti čas v polni meri. Zavezani smo k temu, da z inovativnimi in kakovostnimi izdelki v življenja ljudi vnašamo zabavo ter ustvarjamo bogato in spodbudno poklicno okolje za vse, ki z nami sodelujejo.

Naši kadri

Najprej smo podjetje, ki ga sestavljajo ljudje, nato pa še profesionalci. Verjamemo v enako obravnavanje in priznavanje dela na podlagi truda in prizadevanja.

V središče našega sistema postavljamo ljudi. Naše najdragocenejše bogastvo je naša skupnost, v njeni sredini pa kupci, dobavitelji in naši sodelavci.

Verjamemo v moč izmenjave idej, poslušanja in konstruktivnega dialoga. Transparentnost, spoštovanje, zaupanje – to so naše vrednote.

Skrb za okolje

Ker se zavedamo, da s svojimi produkti vplivamo tudi na naš svet, nas pri delovanju vodi odgovoren odnos do okolja. Spodbujamo zavestne in trajnostne odločitve.