slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Podpora kupcem

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Za montažne bazene Bestway®

Vsak del montažnih bazenov Bestway® je pomemben – od izpustnega ventila in črpalke do jeklenega okvira. A en del vedno pade v oči prav vsakomur, ki se približa bazenu, in resnično ga je nemogoče ignorirati. Bazensko platno je zagotovo največji, najbolj zapomnljiv in najbolj aktraktiven element celotnega bazena – njegova površina je gladka in protidrsna, da je kopanje v njem kar najprijetnejše, izdelano je iz trpežnega materiala, da lahko brez težav prenese velik pritisk vode, s sodobnim vzorcem pa se popolno zlije z vsakim dvoriščem.

Glavni adut bazenskega platna pri skoraj vseh modelih bazenov Bestway® je DuraPlus™, poseben material, ojačan s poliestrskim mrežastim jedrom in tremi sloji PVC-ja za vrhunsko čistočo in trpežnost, pa tudi odpornost proti strganju, prediranju in paranju, UV-sevanju in nizkim temperaturam. Bazensko platno modelov Power Steel™ je izdelano s patentirano tehnologijo Tritech™, zaradi katere so stene še trpežnejše in odpornejše.

 

Kdaj potrebujete rezervno platno za montažne bazene?

Čeprav so navedeni materiali močni, včasih popustijo pod pritiskom – vendar nikoli brez razloga, temveč najpogosteje zaradi nepravilnega rokovanja z bazenom in samim bazenskim platnom:

·   če se platno postavi neposredno na tla, ne pa na podlago za bazen,

·   če se platno večkrat pozabi povsem posušiti in posipati z otroškim pudrom v prahu pred skladiščenjem do naslednjega poletja,

·   če se manjše poškodbe na platnu ne zakrpajo pravilno.

Redno preverjajte stanje bazenskega platna, saj večje poškodbe žal zahtevajo njegovo celovito menjavo. Če do tega pride, vam ni treba kupiti novega bazena, temveč samo rezervno platno. Po drugi strani pa je menjava starega platna z novim eden od najbolj praktičnih in stroškovno učinkovitih načinov, da svojemu bazenu privoščite majhno prenovo. Celoten postopek je dejansko enostaven, saj vas do novega videza vašega najljubšega poletnega vrtnega pohištva loči samo nekaj klikov – rezervni deli za montažne bazene so namreč na voljo v naši spletni trgovini, in to za vsak model!

 

Rezervno pokrivalo – čuvaj bazena

Bazenska platna niso edini rezervni deli za montažne bazene v naši ponudbi. Če iščete nov »oklep« za svojega ljubljenčka, ker ste se naveličali pospravljati listje in ostalo nečistočo po vetrovnem vremenu, vam bo rezervno pokrivalo za montažne bazene prišlo zelo prav.

Izdelano je iz zelo visokokakovostnega PVC-materiala, ki vode ne zaščiti samo pred nečistočami, temveč ji zagotavlja tudi dodatno toplotno izolacijo. Na sredini rezervnega pokrivala se nahajajo drenažne odprtine, ki preprečujejo nabiranje vode, zanesljiva vrv, s katero je pokrivalo pritrjeno, pa omogoča njegovo čvrsto pritrditev za sam bazen. 

Iščete rezervno platno ali pokrivalo za svoj montažni bazen? Ne iščite več, saj boste v naši ponudbi zagotovo našli vse rezervne dele za vsak model montažnih bazenov Bestway®. Če niste prepričani, katero rezervno platno ali rezervno pokrivalo ustreza dimenzijam vašega bazena, nam pišite po e-pošti ali pa nas pokličite. Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem pomagala poiskati ustrezne rezervne dele za vašo najljubšo poletno oazo sreče in osvežitve.

Izdelkov  1  -  12  od  66 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  66