slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Šotori

V vse bolj vročih poletjih brez šotora več ne gre!

Šotori za na plažo so v vseh bolj vročih poletjih postali nepogrešljiv pripomoček za vse, ki želijo uživati v zaščitenem in udobnem okolju ob morju. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, prilagojeni tako za odrasle kot za otroke, vsak pa se ponaša s specifičnimi lastnostmi, ki zadovoljujejo različne potrebe. Izberite pravega zase!

 

Šotori za na plažo za odrasle

Šotori za na plažo za odrasle so zasnovani tako, da ponujajo dovolj prostora za sprostitev in zaščito pred soncem, vetrom ter peskom. Ti šotori so običajno večji, kar omogoča udobno bivanje več odraslih oseb ali celo manjše družine. Večina šotorov za odrasle je opremljena z UV-zaščito, ki preprečuje škodljive učinke sončnih žarkov, kar je še posebej pomembno med daljšim bivanjem na plaži.

Poleg zaščite pred soncem šotori za odrasle ponujajo tudi zasebnost, kar je lahko pomembno pri preoblačenju ali počitku. Veliko šotorov ima mrežaste stranice, ki omogočajo pretok zraka in preprečujejo, da bi se notranjost šotora pregrela. Dodatno imajo nekateri modeli talne podloge, ki zagotavljajo čisto in suho površino za ležanje.

Kako vam je všeč šotor za 3 osebe Pavillo™ CoolGround 3? Odličen iglu šotor za tri ljudi ima pred vhodom tudi strehico. Postavi in razstavi se hitro, omogoča pa vam brezskrbno uživanje v naravi, na kampiranju ali na festivalu.

 

Šotori za na plažo za otroke

Šotori za na plažo za otroke so običajno manjši, bolj barviti in privlačni za najmlajše. Njihova glavna funkcija je zagotavljanje sence in zaščite pred soncem, hkrati pa nudijo tudi varno mesto za igro. Otroški šotori so lahki in enostavni za postavitev, kar je pomembno za starše, ki imajo na plaži glavo polno drugih obveznosti in nalog, kot je mazanje s kremo, iskanje hladne vode in najljubšega bagra v torbi s številnimi igračami. 

Šotori za otroke so na voljo v različnih oblikah, kot so živalski motivi, kar otrokom omogoča še več zabave. Večina otroških šotorov je opremljena z UV-zaščito in zračnimi odprtinami, kar zagotavlja varnost in udobje med igro.

Skorajda staviti bi si upali, da boste z igralnim šotorom Adventurechasers™ kuža ali Igralni šotor Adventurechasers™ samorog zadeli pri svojih otrocih v polno.

 

Prednosti vseh šotorov za na plažo

Ne glede na to, ali gre za šotor za odrasle ali otroke, so šotori za na plažo izjemno praktični. Ponujajo zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki, nudijo zasebnost in udobje ter ustvarjajo prijeten prostor za sprostitev ali igro. Z njihovo pomočjo lahko na plaži preživite cel dan brez skrbi glede prekomerne izpostavljenosti soncu ali drugim vremenskim vplivom.

Pri izbiri šotora za na plažo je pomembno upoštevati velikost, enostavnost postavitve, material in dodatne funkcije, kot sta UV-zaščita in zračenje. S pravim šotorom bo vaš dan na plaži še bolj prijeten in brezskrben, ne glede na to, ali ste odrasli, ki iščete sprostitev, ali otrok, ki si želi zabavo.

izdelkov
na stran
izdelkov