slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Lestve za bazene

Imate vse potrebno za pričetek uživanja v svojem bazenu pred hišo? Nabavili ste ustrezno zaščito, opremo za prečiščevanje vode, vključno z vsemi potrošnimi materiali, napihljivčke za sproščujoče pozibavanje na vodi, vse mogoče napihljive igrače za otroke, očala, klobuk in zaščitno kremo. A še kaj manjka? Kako pa boste vstopili v bazen? Odgovor je: potrebujete bazenske lestve!

 

Ali potrebujem lestve za bazen?

Lestve za bazene so veliko bolj pomemben pripomoček za brezskrbno poletno uživanje na svojem dvorišču ali vrtu, kot si mogoče mislimo. Vstop in izstop iz vode je brez lestev za bazen lahko precej naporna naloga, še posebej, če smo nižje rasti. Kopanje pa mora biti prijetno in predvsem varno, ne samo za nas, ampak tudi za naše otroke. Ne drži, da če nimate otrok in je vaš bazen nizek, recimo 76 cm, bazenskih lestev skoraj ne boste potrebovali. Vstopiti v bazen ni enako kot stopiti na suha tla. Na mokrih tleh se lahko zdrsne in poškodujete. Zato vas spodbujamo, da si omislite lestev za vstop v bazen, da vam ne bi bilo kasneje žal.

 

Kaj so varnostne lestve za bazene?

Niso vse lestve za vstop v bazene enake. Nekatere imajo tudi sekundarno funkcijo. Varnostne bazenske lestve so narejene z mislijo na družine, ki imajo otroke in živali. Če želimo otroke zaščititi pred tem, da bi vstopali v bazen takrat, ko jih ne opazujemo, potrebujemo lestve za bazen z varnostno funkcijo s preprostim delovanjem. Varnostne lestve za bazen omogočajo, da iz njih odstranimo samo pohodni del, ga pospravimo na varno in s tem onemogočimo vstopanje v bazen, čeprav osnovna struktura ostaja tam, kjer je bila ves čas.

 

Lestve za bazene različnih višin

Odvisno od višine vašega bazena, lahko izbirate med nekaj višinami bazenskih lestev. Na voljo so naslednje bazenske lestve Bestway®:

·     Lestve za bazen 84 cm

·     Varnostna bazenska lestev 132 cm

·     Varnostna lestev za bazen 122 cm

·     Varnostne lestve za bazen 107 cm

izdelek
na stran
izdelek