slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email info@bestway.si
Podpora kupcem

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Otroški bazeni

Če imamo okoli hiše manjši prostor ali imamo mogoče omejen budžet, pa vseeno želimo otrokom zagotoviti zabavno poletno osvežitev je otroški bazen lahko idealna rešitev. Majhni napihljivi bazenčki, so postavljeni dobesedno v nekaj trenutkih in, ker imajo majhno prostornino jih tudi napolnimo izredno hitro. Otroci lahko tako cel dan brezskrbno čofotajo (ob nadzoru staršev seveda) in zvečer bazenček izpraznimo ali jo, če presodimo, da voda še ni zapacana, uporabimo še naslednji dan.

Kaj so to otroški in kaj družinski bazeni?

Obstajajo manjše, pa tudi večje različice bazenov za otroke in starše. Če so otroški bazeni večji, do treh metrov dolžine, jim pravimo tudi družinski bazeni, saj je površine dovolj, da poleg nekaj otrok v bazenu uživa še starš, ki lahko tako popazi na otroke in si tudi sam/a privošči osvežitev.

Tipi otroških bazenov

Bazeni za otroke imajo lahko nekaj različnih vrst sestave: eni imajo tanke prozorne stene, drugi pa so napihljivi in nekateri imajo celo strehico, ki otroka ščiti pred soncem. V vsakem primeru je gotovo: če boste na svoje dvorišče ali vrt postavili otroški bazenček, bo poletje za vaše malčke neizmerno bolj zabavno in pestro.

Izdelkov  1  -  12  od  40 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  40