slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Filtrski vložki

V sodobnih časih, ko postaja naš življenjski slog vse hitrejši, je prostor v domu, kjer se lahko sprostimo po napornem dnevu, neverjetna sreča in udobje. Montažni bazen na dvorišču hiše je izvrsten primer takšne čudovite oaze – in to za vso družino! Najbrž se boste strinjali z nami, če rečemo, da bazen, poln kristalno čiste vode, s svojo čistočo in svežino premami vsakogar – kot da kar vabi h kopanju!

Da pa bi bila voda v bazenu v resnici tako popolna za čofotanje, kot ste pravkar prebrali, jo je treba pravilno vzdrževati s pomočjo kemičnih izdelkov in sistemov za filtriranje vode, kot so filtrirne črpalke.

 

Filtrski vložki za bazen so najmočnejše orožje proti umazaniji

Skoraj vsakemu montažnemu bazenu Bestway® je priložena tudi ustrezna črpalka, ki pomaga bazen ohranjati v optimalnem stanju. Obstajata dve vrsti črpalk: s kartušnim in peščenim filtrom in o obojih lahko več preberete v našem članku o dodatni opremi za montažne bazene.

Obe vrsti filtrirnih črpalk ohranjata bazensko vodo bistro, čisto in zdravo, tako da »vsesata« vodo iz bazena in jo speljeta skozi filter Flowclear™, izdelan iz kartuše. Filtrirna črpalka deluje tako, da se voda pri potovanju skozi drobne odprtinice na valjastem filtru prečisti, nato pa se iz nje odstrani tudi najdrobnejša umazanija, kot je cvetni prah, droben mrčes ali ostale manjše naplavine, pri čemer antimikrobni modeli nadzorujejo tudi rast bakterij;

V zadnjem času se namesto peska sicer najpogosteje uporablja nadomestno polnilo Flowclear™ Polysphere™ v obliki kroglic, ki je lažje in enostavnejše za vzdrževanje kot pesek, hkrati pa tudi izjemno učinkovito in okolju prijazno.

 

Filtrski vložki za bazene so enostavni za vzdrževanje

Filtrski vložek je zelo pomemben del bazenske opreme. Ena od najpogostejših napak pri vzdrževanju montažnega bazena je neredno čiščenje in menjavanje kartušnih filtrov. In nekaj je gotovo – pogosteje se nadzemni bazen uporablja, hitreje se bo filtrski vložek napolnil z umazanijo. Ne dovolite, da se to zgodi tudi vam, in vsak dan filtrski vložek izperite pod čisto tekočo vodo oziroma ga zamenjajte po 10 do 14 dneh uporabe.

V ponudbi znamke Bestway® boste našli nadomestne vložke za vse vrste in velikosti filtrirnih črpalk: 

·   Filter oznake I – za vse filtrirne črpalke s pretokom do 1249 litrov na uro,

·   Filter oznake II – za vse filtrirne črpalke s pretokom od 2006 do 3028 litrov na uro,

·   Filter oznake III – za vse filtrirne črpalke s pretokom od 5678 litrov na uro,

·   Filter oznake IV – za vse filtrirne črpalke s pretokom od 9463 litrov na uro.

 

Z enim klikom ali telefonskim klicem do nasveta o nakupu filtrskih vložkov!

Poskrbite za redno in pravilno kroženje vode v svojem bazenu in se pravočasno »oborožite« s pravimi pripomočki. Če potrebujete več informacij o filtrskih vložkih za bazene in njihovem vzdrževanju ali pa samo nekaj pomoči pri izbiri prave velikosti vložka (tako da bo ustrezal vaši filtrirni črpalki), se brez težav obrnite na naš Center za pomoč strankam Bestway - pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na telefonsko številko 051 60 90 40 (od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure). Naši svetovalci vam bodo z veseljem priskočili na pomoč! 

Želimo vam čisto vodo v bazenu in kar najzabavnejše kopanje do zdaj!

izdelkov
na stran
izdelkov