slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Napihljive žoge

Recept za najboljšo zabavo - Bestwayeva otroška napihljiva žoga

Izkušeni in modri ljudje pravijo, da so pogosto najboljše rešitve tudi najbolj preproste – in, kot zakleto, je tudi tokrat tako!

Veste namreč, kako lahko dneve na plaži svojim otrokom kar najboljše popestrite? Z najenostavnejšim pripomočkom – Bestwayevo otroško napihljivo žogo za plažo. Resda gre za povsem vsakdanji predmet, ki na prvi pogled ni nič kaj posebnega, a ko združite kakovost, praktičnost, zabavno zasnovo in preprosto uporabo, dobite rešitev za neskončno morje idej in poletnih užitkov. Žoge z zabavnimi dizajni obljubljajo obilico zabave in najboljše razvedrilo v vodi in na suhem za otroke (in ja, tudi odrasle) vseh starosti.

Udoben oprijem za majhne roke

Enostavna uporaba in praktičnost sta ključni značilnosti naših žog za plažo. Z uporabniku prijaznimi ventili za napihovanje in lahkotno konstrukcijo boste napihljive žoge enostavno napihnili, izpraznili in odnesli, kamor želite. Popolna rešitev za spontane izlete na plažo ali dogodivščine ob domačem bazenu!

P. S. Ste vedeli, da mehka in gladka površina zagotavlja udoben oprijem za majhne roke? Izkušnja poletne zabave ob vodi bo tako popolna tudi za vaše najmlajše člane družine!

Napihljiva žoga – popolno darilo za naslednji otroški rojstni dan!

Naše napihljive žoge, ki so popolno darilo za otroke, ponujajo kombinacijo zabave ter otroke spodbujajo k igri na prostem in aktivnosti proč od računalnikov in tablic. 

Ne glede na to, ali gre za rojstni dan ali le posebno darilo ob koncu uspešnega zaključka šolskega leta, bo Bestwayeva žoga, pripravljena na ure in ure igranja, eno najboljših daril za vsakega razigranega kratkohlačnika.

Poleg tega Bestway ponuja široko paleto izdelkov, ki dopolnjujejo igre z žogo za plažo, vključno s plavalnimi obroči, napihljivimi bazeni in napihljivimi živalmi. Z našo obsežno ponudbo lahko ustvarite popoln poletni raj za svoje najmlajše kar na domačem dvorišču in poskrbite za neskončno mero zabave pod toplim soncem.

Ustvarite nepozabne poletne spomine, in to na način, kot ste jih pred leti ustvarili tudi sami – z žogo!  

Izdelkov  1  -  12  od  18 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  18