slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Otroška plavalna očala in kape

Potopite se v zabavo pod vodo – z otroškimi plavalnimi očali!

Ko gre za otroke in plavanje, je po vsej verjetnosti za vas varnost na prvem mestu, a skorajda enako visoko na lestvici se bržkone skriva tudi zabava

Ne glede na to, ali vaši nadobudneži najraje čofotajo v domačem bazenu ali iščejo školjke v Jadranskem morju, lahko prava oprema naredi veliko razliko. Očala za vodo in kakovostna otroška plavalna kapa sta dva ključna predmeta, ki ne bosta le izboljšala njihove izkušnje potapljanja in plavanja, temveč jim bosta v vodi med norčijami zagotovila tudi varnost.

Plavalna očala: jasen pogled za male raziskovalce

Očala za vodo so več kot le pripomoček; so ključni del opreme, ki otrokom omogoča jasno in samozavestno raziskovanje podvodnega sveta. Pod gladino je z njimi mogoče v morju videti ogrooooomno zanimivosti (sploh z zvrhano mero domišljije): od pisanih rib in morskih kumar pa vse do potopljenih »zakladov« v obliki školjk, skritih v gosto morsko travo.

In prav očala za vodo so tista, ki mladim plavalcem omogočijo, da lahko vse navedeno in še več sploh odkrijejo (in vam to nato celi mokri in z modrimi ustnicami prinesejo na vašo suho brisačo). 

Udobje in prileganje – brez tega ne gre

Pri izbiri očal za vodo je vedno treba dati prednost udobju in prileganju. Nastavljivi trakovi očal zagotavljajo tesno in udobno prileganje, mehka silikonska tesnila pa nežno tesnijo okoli oči in preprečujejo, da bi voda prodrla v notranjost.

Izberite takšna očala, ki imajo:

·   UV-zaščitne leče, odporne na udarce

Zaščitite oči svojih mačkov pred škodljivimi UV-žarki in jim omogočite, da jasno ujamejo vsak trenutek pod vodo – in to v barvitem odtenku! – zahvaljujoč posebnim, barvno obarvanim, UV-zaščitnim premazom proti rosenju, ki so nanešeni na vsako od leč očal. Poleg tega so leče izdelane iz trpežnega polikarbonatnega materiala, tako da so odporne na udarce in lahko prenesejo vse skoke ter potope mladih raziskovalcev!

In takšna očala, ki se:

·   Udobno prilegajo

Mehka, udobno prilegajoča se vodna očala so izdelana iz materiala, ki ni lateks in PVC, kar otroku olajša uporabo in mu omogoča neskončne ure raziskovanja v morju ali bazenu. Udoben nosni most in nastavljiv silikonski naglavni trak vam omogočata, da otroku prilagodite očala po meri.

Plavalne kape: dodatna toplota, stil in zaščita v enem

Na plavalne kape marsikdo pogosto pozabi, vendar so nepogrešljiv pripomoček, ki otrokom med vodnimi pustolovščinami zagotavlja zaščito (pa tudi zabavo). Ne le da kape preprečujejo, da bi jih lasje žgečkali po obrazu, temveč zagotavljajo tudi dodatno izolacijsko plast, ki mlade plavalce po dolgem raziskovanju morskega sveta ohranja tople.

Kakovostne otroške plavalne kape so izdelane iz lahkih in raztegljivih materialov, kot sta silikon ali lateks, kar zagotavlja udobno prileganje, ne da bi jih pri tem vlekla  za občutljive pramene las. V nasprotju s kapami za odrasle, ki so lahko prevelike ali okorne za majhne glave, so otroške plavalne kape posebej zasnovane za manjše velikosti in zagotavljajo varno prileganje. Kapa tako ostane na mestu tudi med intenzivnejšim plavanjem (oziroma norenjem, če smo iskreni). 

Poleg funkcionalnosti so otroške plavalne kape na voljo v različnih zabavnih barvah in igrivih vzorcih, ki mladim plavalcem omogočajo, da izrazijo svoj stil, medtem ko popoldne preživljajo na najboljši možen način – aktivno. Od živahnih vzorcev do prikupnih živalskih motivov – za vsak slog in osebnost se najde prava plavalna kapa!

Popoln par: vodna očala in plavalna kapa

Vodna očala in plavalna kapa v paru tvorita popoln plavalni komplet za otroke, ki združuje slog, udobje in varnost za uuuuuure vodne zabave. Ne glede na to, ali se vaši malčki potapljajo pod morskimi valovi ali v bazenu vadijo hrbtno plavanje, jim bosta ta nepogrešljiva dodatka zagotovila zaščito in samozavest, ki ju potrebujejo, da bodo v vodi poleti z lahkoto preživeli popoldne za popoldnevom.

Nakup očal za vodo in plavalne kape ne zagotavlja le varnosti otrok v vodi, ampak tudi izboljšuje splošno izkušnjo plavanja, saj jih spodbuja, da z veseljem in samozavestjo raziskujejo, se igrajo in razvijajo bistvene vodne spretnosti.

Ko se bodo vaši mali plavalci naslednjič odpravili v bazen ali na plažo, zato poskrbite, da bodo opremljeni s pravo opremo, ki jim bo zagotovila na ure zabavnih norčij!

Izdelkov  1  -  12  od  23 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  23