slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Za bazensko tehniko FlowClear™

Izboljšajte svoje užitke v bazenu z rezervnimi deli FlowClear™

Predstavljajte si, da je sredina maja, morda začetek junija. Dan je nenavadno vroč in koledar kaže, da bo jutri petek. Žena in otroci že pomerjajo kopalke in vas priganjajo, da iz garaže privlečete vaš vedno skrajno skrbno zložen in posušen zunanji bazen, ga napihnete in napolnite z vodo. Že se obujete in odpravite proti garaži, ko se spomnite najbolj grozljivega dejstva, ki je v tem trenutku možno! Konec lanske sezone ste pri pospravljanju bazena ugotovili, da morate nujno zamenjati rezervoar za črpalko bazena, vendar ga še vedno niste naročili! Potne kapljice preplavijo vaše čelo, se selijo proti vratu in vam začnejo polzeti po hrbtu. Temu bi lahko rekli tudi dober uvod v grozljivko, a ne bomo – ker navsezadnje še ni sredina maja ali začetek junija in ker imamo rešitev! 

In ta je zelo enostavna: pred začetkom letošnjega skorajda nesramnega uživanja v domačem bazenu pravočasno preverite stanje svojega bazena in celotne dodatne opreme – in to še ta konec tedna (brez izgovorov!). Če ugotovite, da je treba karkoli zaradi obrabe ali lastne nepazljivosti zamenjati, se pravočasno oskrbite z originalnimi rezervnimi deli FlowClear™, ki jih potrebujete. Dozdeva se nam, da nam boste čez kakšen dober mesec za ta nasvet še kako hvaležni. 

 

Originalni nadomestni deli za bazensko tehniko FlowClear™

Srce vsakega dobro delujočega bazena je zanesljiva oprema, originalni rezervni deli za bazensko tehniko FlowClear™ pa so rešilna bilka, ki poskrbi, da v vašem bazenu kroži kristalno čista voda. Od tesnil za črpalke do filtrskih vložkov – naša ponudba rezervnih delov je skrbno sestavljena za brezhibno povezovanje s sistemi FlowClear™, kar zagotavlja optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo vaše domače oaze.

Ena od ključnih prednosti nadomestnih delov FlowClear™ je njihova združljivost in enostavna namestitev. Z enostavnimi navodili in intuitivno zasnovo postane zamenjava delov brezskrbno opravilo, ki vam prihrani čas in razočaranje nad lastnimi sposobnostmi. 

In ne glede na to, ali zamenjujete izrabljen filter ali nadgrajujete črpalko z učinkovitejšo, vam naši originalni rezervni deli za bazensko tehniko FlowClear™ omogočajo zanesljivo vzdrževanje bazena. O tem ste lahko prepričani!

 

In ne pozabite: z nakupom originalnih delov vlagate tudi v kakovostne komponente, ki so zasnovane za dolgo življenjsko dobo.

Poleg funkcionalnosti so originalni nadomestni deli FlowClear™ zasnovani tako, da optimizirajo energetsko učinkovitost, kar vam pomaga zmanjšati stroške uporabe in okoljski odtis. Z zagotavljanjem največje učinkovitosti delovanja opreme bazena lahko brez slabe vesti uživate v osvežujočem plavanju vedoč, da ste sprejeli okolju prijazno odločitev.

 

Preprosto vzdrževanje za še več užitka

Ne glede na to, ali ste izkušen dolgoletni lastnik bazena ali pa se šele podajate v svet vodnih užitkov, tehnologija FlowClear™ zagotavlja, da bo vzdrževanje vašega bazena preprosto, da se boste lahko sami osredotočili na uživanje s prijatelji in družino.

Pred pripravo na poletno zabavo ob bazenu ali ko preprosto želite ohraniti svoj vodni raj v brezhibnem stanju skozi vse leto – prepričani ste lahko, da vam bodo rezervni deli FlowClear™ zagotovili zanesljivost, učinkovitost in zmogljivost (da o ženinem veselju in otroškem smehu med čofotanjem v kristalno čisti vodi sploh ne govorimo!)

Izdelkov  1  -  12  od  93 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  93