slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email info@bestway.si
Podpora kupcem

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

 

Podjetje Lira d.o.o. - vaš zanesljiv partner že skoraj 30 let!

V podjetju Lira d.o.o. se lahko pohvalimo s skoraj 30-letno uspešno prisotnostjo na trgu. Poleg tega smo od leta 2001 tudi ekskluzivni uradni zastopnik priznane svetovne blagovne znamke Bestway v Sloveniji in državah regije Adria.

Lira d.o.o.

 

Bestway® - vrhunski napihljivi izdelki in raznolika izbira montažnih ter masažnih bazenov!

Bestway® je ena od vodilnih in najbolj priznanih svetovnih blagovnih znamk na področju napihljivih izdelkov. Poleg tega se lahko pohvalimo s široko paleto visokokakovostnih montažnih in masažnih bazenov ter bazenske tehnike. Kot uspešno grosistično podjetje pa smo ponosni dobavitelji Bestway® izdelkov za vse pomembne trgovce na omenjenih področjih delovanja.

Z nami boste našli zanesljivega partnerja, ki vam zagotavlja vrhunske izdelke in storitve.

 

Podporni center Bestway® - Že več kot deset let skrbi za naše stranke, tako da rešuje zahtevke za odpravo napake. Vse v povezavi z reklamacijami in oddajanju napak prepustite nam in našemu strokovnemu osebju.

 

Ste trgovec in želite sodelovati z blagovno znamko Bestway?

Stopite v stik z nami preko e-naslova info@lira.si. V vašem e-sporočilu vas prosimo, da nam posredujete predstavitev vašega podjetja oziroma dejavnosti ter vse ostale informacije.

Veselimo se vašega sporočila in priložnosti za skupno sodelovanje!

 

Ste zainteresirani za poslovno sodelovanje ali vidite možnost za skupno delo?

Vabimo vas, da se obrnete na naš oddelek za marketing preko e-naslova marketing@lira.si. Naša ekipa bo z veseljem prisluhnila vašim idejam, predlogom in vprašanjem ter vam pomagala najti ustrezne rešitve za uspešno sodelovanje.