slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Podpora kupcem

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Montažni bazeni Steel Pro® MAX™

Prijetnemu in zabavnemu čofotanju v hladni, osvežujoči vodi ob zvokih čričkov in vročem soncu se lahko le redko kdo upre. Samostoječi montažni bazen je gospodar vsake poletne zabave na dvorišču, piknika z najljubšimi sosedi in norih zabav s prijatelji na vrtu, saj lahko z njim na sparino in pripeko preprosto pozabite!

 

Steel Pro Max™ – tehnologija, ki izpolni vse vaše želje

Kdo še potrebuje morje, ko pa je mogoče vznemirljivo poletje preživeti doma ob nadzemnem bazenu? Montažni bazeni Steel Pro Max™ omogočajo vrhunsko zabavo v vodi med počitnicami in dopustom – ker so ustvarjeni, da premagajo vročino! Ta serija bazenov Bestway® bo navdušila tudi najživahnejše kopalce, saj je:

  • ·  Bazensko platno ojačano z jedrom DuraPlus™ iz poliestra in dveh debelih slojev PVC-ja za neverjetno trpežnost kljub pritisku več deset tisoč litrov vode in odpornost proti kloru ter ultravijoličastim žarkom.

  • ·  Jeklena konstrukcija nadgrajena s patentom FrameLink System™ s trojnimi povezovalnimi elementi, ki preprečujejo korozijo na kovinskih delih in omogočajo uporabo bazena v vseh  vremenskih pogojih.

  • ·  Zasnovana kot odličen dodatek na vsakem vrtu, saj lahko lastnik izbira med kar štirimi zasnovami zunanjih sten – klasično sivo barvo in prepričljivim tiskom kamna, lesa ali ratana.

V vsakem kompletu nadzemnega bazena Steel Pro MAX™ se skrivajo tudi ustrezen sistem za filtriranje vode, lestve za lažji vstop v bazen in izstop iz njega ter pokrivalo za bazen, ki vodo zaščiti pred umazanijo in dežjem.

 

Okrogli montažni bazeni, ki se enostavno montirajo in vzdržujejo

V kompletu se prav tako nahajajo podrobno napisana navodila za sestavljanje in vzdrževanje bazena ter vrsta uporabnih nasvetov, ki vam bodo omogočili, da svoj bazen uporabljate še vrsto let. Izognite se najpogostejšim napakam pri vzdrževanju bazena in pravočasno nabavite nekatere dodatke za bazen, kot so mrežica za čiščenje površine vode, robotski sesalnik za čiščenje dna bazena in kakovostne podloge. Ne boste verjeli, kako lahko dobra priprava pred kopanjem in redno vzdrževanje bazena skozi celotno kopalno sezono vplivata ne samo na kakovost bazenske vode, temveč tudi na nego vseh materialov, iz katerih je bazen izdelan, ter zdravje samih kopalcev!

Želite še vrsto let organizirati družinske zabave in se kopati v bazenu na domačem dvorišču? V tem primeru poskrbite tudi za pravilno skladiščenje svojega vodnega ljubljenčka v zimskih mesecih.

Če ste naleteli na težavo pri montiranju in skladiščenju bazena ali pa potrebujete predlog glede vzdrževanja teh cenovno ugodnih montažnih bazenov, vam bodo naši strokovnjaki iz Centra za pomoč strankam Bestway® z veseljem pomagali poiskati odgovor in rešitev. V kratkem času bomo odpravili vse vaše dvome, da bo vaše poletje »v zasebni organizaciji« kot iz sanj.

Izdelkov  1  -  12  od  25 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  25 

Ali hrepenite po lastnem kotičku raja? Uredite si ga doma.

V spletni trgovini Bestway lahko izbirate med bogato izbiro montažnih bazenov, različnih velikosti, barv, oblik in še bi lahko naštevali.

Vaš izbor je odvisen od namena, težnje po rekreaciji ali plavanju oziroma želje po sproščanju.

 

Potrebujete svetovanje? Za vas je tu prijazno osebje, ki vam bo svetovalo in pomagalo pred, med in po nakupu želenih izdelkov.

Potrebujete več informacij?

Preberi vodič