slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Otroški šotori za plažo

Otroški šotori za plažo – za varno zabavo na soncu

Ko se družine pripravljajo na sončne dni na plaži in pustolovščine na prostem, je zagotavljanje varnosti pred soncem za najmlajše običajno njihova najpomembnejša prednostna naloga. In prav tu nastopijo otroški šotori za plažo z UV-zaščito – najboljša rešitev za senco in zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki sodobnega časa!

V nadaljevanju z vami delimo vse od predlogov preprostih šotorov za plažo do priporočil iz prve roke sodelavcev podjetja Bestway. Raziščimo torej, kako ti praktični pripomočki spreminjajo dneve družin, preživete na plaži.

Zaščita pred soncem je lahko izjemno enostavna

Minili so dnevi, ko smo se morali takoj ob prihodu na plažo najprej spopasti z zapletenim sestavljanjem okorne opreme. Otroški šotori za plažo danes ponujajo preprosto in brezskrbno rešitev za ustvarjanje senčnega zavetja na skalnati, kamniti ali prodnati obali.

Današnji šotori so zasnovani iz lahkih, a trpežnih materialov, zato jih je mogoče hitro in enostavno postaviti. Tako boste porabili manj časa za sestavljanje opreme in več časa za sončenje (a tudi to v mejah normale!). 

Z dovolj notranjega prostora in mrežastimi okni za zračenje ti šotori ponujajo hitro postavljeno udobno oazo pred neusmiljenimi sončnimi žarki in zagotavljajo prijetno doživetje na plaži za vso družino.

Bestway priporoča - Najboljša izbira za zabavo, varno pred soncem

Ko gre za opremo za preživljanje prostega časa na prostem (sploh v bližini vode!), je Bestway zaupanja vredno ime, na katerega se družine zanesejo. Bestwayeva ponudba otroških šotorov za plažo z UV-zaščito združuje sodobno in praktično zasnovo ter družinam zagotavlja mir in varno zabavo na prostem.

·   PRIPOROČILO ŠT. 1:

Bestway priporoča Pavillo šotor Beach Quick 2 – popolna izbira za vse ljubitelje plaže, ki želijo hitro in enostavno postaviti svoje zavetje. S svojimi dimenzijami 200 x 120 x 90 cm je ta šotor kompakten, vendar dovolj prostoren, da vam zagotavlja udobno namestitev.

Postavitev šotora je izjemno preprosta in hitra. Sistem samodejnega postavljanja vam omogoča, da ga razgrnete in postavite v samo nekaj sekundah. Pozabite na izgubljanje časa in napor pri postavljanju šotora. Hitra sprostitev in uživanje na plaži – smo že tu! 

In njegova najboljša lastnost? Gre za prostoren šotor za plažo z UV-zaščito UPF 80+, ki ščiti mlado kožo pred škodljivo izpostavljenostjo soncu. Zagotavlja takojšnjo senco in zavetje, kamor koli vas popeljejo vaše pustolovščine. Okna iz mreže zagotavljajo optimalen pretok zraka in prezračevanje, zaradi priložene torbe za prenašanje pa je tudi njegovo prenašanje enostavno.

·   PRIPOROČILO ŠT. 2:

Druga odlična možnost podjetja Bestway je igralni šotor Adventurechasers™ kuža, vsestranski šotor za plažo, ki lahko postane tudi zabavna hišica za igranje za najmlajše. Ta šotor s svojo barvito zasnovo spodbuja domišljijo in ustvarjalnost, hkrati pa zagotavlja osnovno zaščito pred soncem. Enostavna postavitev in razstavljanje omogočata hitro montažo, medtem ko lahka in vzdržljiva konstrukcija zagotavlja dolgotrajno uporabo. 

Poletje na soncu – prihajamo!

Z otroškimi šotori za plažo lahko uživate v pustolovščinah, varni pred soncem, z vso zabavo in udobjem, ki si ga želite. Ne glede na to, ali poležavate ob obali, gradite peščene gradove ali uživate na pikniku s prijatelji, ta zabavna in praktična zavetja malčkom zagotavljajo senčno zatočišče, v katerem lahko polno uživajo v dejavnostih na prostem.

Naložba v otroški šotor za na plažo ne zagotavlja le varnosti pred soncem, temveč tudi spodbuja ljubezen do pustolovščin in preživljanja časa na prostem že od malih nog.

Spakirajte torej kremo za sončenje, brisače in igrače za plažo ter se prepustite zabavi varni pred soncem – z otroškim šotorom za plažo kot svojim vedno zanesljivim spremljevalcem!

izdelkov
na stran
izdelkov