slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Montažni bazeni Fast Set™

Poleg dejstva, da jih je mogoče enostavno postaviti, je ta tip bazena z napihljivim robom tudi cenovno dostopen. Modeli Fast Set™ so zelo ugodni montažni bazeni za vsak žep! In do svoje vstopnice za osvežujoče poletje lahko tudi sami pridete povsem enostavno – samo nekaj klikov in že je lahko eden od teh krasotcev vaš!

 

Bazeni z napihljivim robom, ki se postavijo brez orodja in tehničnega znanja

Bazeni Fast Set™ znamke Bestway® z napihljivim robom bodo v samo nekaj minutah vaše dvorišče spremenili v poletno oazo osvežitve in zabave. Da pa bi bil ta cilj tudi uspešno dosežen, morate najprej poiskati ravno površino na dvorišču, kjer bo dovolj prostora za celoten bazen. Dobra priprava terena pred odprtjem kopalne sezone je pomembna tako za funkcionalnost bazena kot za varnost kopalcev, zato vam svetujemo, da na svojem dvorišču poiščete lokacijo, ki bo omogočila še vsaj dva metra praznega prostora okrog bazena (poskrbite torej, da v neposredni bližini bazena ne bo nobenih ovir, kot so garaže, drvarnice, drevje ipd.).

Montažni bazeni Fast Set™ se na ravni površini postavijo enostavno in preprosto. Najprej razširite bazensko platno, nato zgornji rob ali obroč napolnite z zrakom s pomočjo tlačilke za bazene, šele nato pa začnite bazen polniti z vodo. S povečevanjem količine vode v bazenu se bo začel dvigovati tudi obroč in razvijati oblika okroglega bazena s stenami.

 

Kaj vse je priloženo v kompletu Fast Set™?

Montažni bazeni Fast Set™ znamke Bestway® so vrhunski zunanji bazeni za vse, ki si želijo na lastnem dvorišču urediti majhno plažo, uživati na soncu in čofotati v vodi s svojo družino, prijatelji ali sosedi. V seriji bazenov Fast Set™ najdete okrogle modele različnih premerov in globin:

·    Dimenzije 244 x 61 cm 

·    Dimenzije 305 x 66 cm ali 305 x 76 cm

·    Dimenzije 366 x 76 cm

·    Dimenzije 457 x 84 cm ali 457 x 107 cm

·    Dimenzije 457 x 122 cm

Vsak model bazenov Fast Set™ vključuje čvrsto PVC-bazensko platno določene dimenzije in zaplato za popravila, vsi ostali dodatki za bazene, kot so zračna tlačilka, podloga ali pokrivalo za bazen, mrežica za čiščenje površine vode ipd., pa se kupijo ločeno.

Vas zanima še več o izdelku, ceni, montaži ali dostavi? Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na številko 051 60 90 40 (od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure) in naši strokovni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri tehničnih vprašanjih ali težavah. 

izdelkov
na stran
izdelkov

Ali hrepenite po lastnem kotičku raja? Uredite si ga doma.

V spletni trgovini Bestway lahko izbirate med bogato izbiro montažnih bazenov, različnih velikosti, barv, oblik in še bi lahko naštevali.

Vaš izbor je odvisen od namena, težnje po rekreaciji ali plavanju oziroma želje po sproščanju.

 

Potrebujete svetovanje? Za vas je tu prijazno osebje, ki vam bo svetovalo in pomagalo pred, med in po nakupu želenih izdelkov.

Potrebujete več informacij?

Preberi vodič