Edinstvene ideje za božična in novoletna darila

11 idej za darila za največje ljubitelje mehurčkov, masaže in vode

Praznični čas že trka na vrata, z njim pa se nam približuje tudi vznemirjenje ob iskanju popolnih daril za naše najdražje. Če iščete edinstvena in nepozabna darila za ljubitelje uživanja v objemu mehurčkov na domačem dvorišču v svojem življenju, ste prišli na pravo mesto!

Potopite se v praznični duh z našim seznamom idej za božična in novoletna darila, ki bodo zagotovo navdušila – tudi vas! Od sproščujočih jacuzzijev do domiselnih napihljivih igralnih površin – kmalu sledi 11 daril, ki bodo v vaše letošnje praznovanje vnesla veselje in smeh.

 

11 najboljših daril za letošnje praznike

 

NAJBOLJŠE DARILO ŠT. 1:

Masažni bazen (jacuzzi) Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™

Predstavljajte si, da se namakate v izjemno toplem in sproščujočem objemu mehurčkaste vode, obdani s svežim zimskim zrakom, in to kar na domači terasi. Krasen prizor, kajne?  Masažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™ tudi v resnici ponuja vrhunsko sprostitev, saj je opremljen z močnimi hidravličnimi curki, ki zagotavljajo blagodejno masažo, in je tako popolno darilo za vse, ki iščejo miren umik in odmik od nakupovalne mrzlice, vrveža in hitenja. Med tople brbotajoče mehurčke in vodne vrtince lahko sprejme od 4 do 6 ljudi.

 

masažni bazen hawaii hydrojet

 

NAJBOLJŠE DARILO ŠT. 2:

Masažni bazen (jacuzzi) Lay-Z-Spa® Madrid Airjet™

Za tiste, ki bi si radi privoščili celoletno izkušnjo uživanja (obstaja sploh kdo, ki si je ne bi?) in to z enakim nesramno dobrim odmerkom razvajanja, je masažni bazen Lay-Z-Spa® Madrid Airjet™ odlična izbira. Ta jacuzzi z nežnimi zračnimi curki in prostorno zasnovo zagotavlja mirno vzdušje za sprostitev po dolgem dnevu. Podarite ta elegantni spa svojim bližnjim in jim omogočite, da uživajo v terapevtskih prednostih hidroterapije tudi sami. Sumimo, da boste z njim kmalu postali najbolj priljubljen član družine. 

In ena njegovih najboljših lastnosti? S pomočjo aplikacije lahko že na daljavo (npr. preden se vrnete iz službe) nastavite idealno temperaturo vode v masažnem bazenu, vklopite merilnik časa za varčevanje z energijo, zaženete črpalko in celo upravljate masažni sistem AirJet™. Sistem AirJet™ namreč premore 120 zračnih šob in celo dve stopnji intenzivnosti masaže. Čaka vas kraljeva sprostitev!

 

NAJBOLJŠE DARILO ŠT. 3:

Nosilec za pijačo za masažne bazene Lay-Z-Spa®

Izkušnjo sproščanja lahko letos še izboljšate, in to z nosilcem za pijačo Lay-Z-Spa®, ki je zasnovan tako, da so pijače in prigrizki prav vedno na dosegu roke. Ne glede na to, ali gre za skodelico vročega kakava ali osvežilni koktajl z dodatkom janeževe zvezde in cimeta, ta pripomoček zagotavlja, da lahko vaši bližnji uživajo v svojih najljubših pijačah, ne da bi morali zapustiti udobje in toplino svojega jacuzzija. Namestite ga lahko kamor koli na vrh stranske stene vašega masažnega bazena.

držalo za pijače za masažn ibazen

 

NAJBOLJŠE DARILO ŠT. 4:

Vzglavnik Lay-Z-Spa®

Z vzglavnikom Lay-Z-Spa® 2/1 lahko udobje v jacuzziju dvignete na povsem novo raven. Njegova ergonomska zasnova zagotavlja odlično podporo vratu in glavi, tako da se lahko uporabniki masažnega bazena popolnoma sprostijo in uživajo v terapevtskih prednostih hidroterapije. To premišljeno darilo bo izboljšalo sproščenost pri vsakem sproščanju v jacuzziju. Z dodatno podporo za vrat, glavo in tilnik boste namreč v svojem masažnem bazenu pozabili na čas in se izgubili v nebeških užitkih sproščanja s hidro masažo.

 

NAJBOLJŠE DARILO ŠT. 5:

Napihljivi pav Pretty Peacock

Napihljivi pav Pretty Peacock je za tiste, ki radi izstopajo, čudovit dodatek za vsak bazen – montažni ali masažni. Zaradi živahnih barv in privlačnega dizajna pa je tudi čudovito darilo za otroke in odrasle. Opazujte, kako se vaši najdražji v slogu razvajajo in uživajo preko vseh meja dobrega okusa.  Njegove mere znašajo: 198 x 164 cm.

napihljiv pav pretty peacock

 

NAJBOLJŠE DARILO ŠT. 6:

Plavalni obroč Tie Dye

S plavalnim obročem Tie Dye lahko začutite duh šestdesetih let prejšnjega stoletja. Ta napihljiv pripomoček z retro navdihom doda nostalgijo zabavam v bazenu in na plaži. Ker zagotavlja ure zabave, je fantastično darilo za vodne navdušence, ki cenijo igrivost in barvitost pri svojih vodnih dogodivščinah. S svojo velikostjo 118 x 117 cm je dovolj velik za odrasle in mlajše obdarovance!

 

NAJBOLJŠE DARILO ŠT. 7:

Blazina Pose N' Float™

Blazina Pose N' Float™ ponuja popolno kombinacijo udobja in modernosti. Napihljiva blazina ima barvito zasnovo fotoaparata, ki ustvari popolno ozadje za vse vaše selfije ob bazenu na vaši naslednji zabavi na dvorišču. Vsestranski pripomoček zagotavlja udoben prostor za sprostitev in sončenje, ne glede na to, ali ga uporabljate v bazenu, jacuzziju ali celo na plaži – poletje bo navsezadnje spet tu, kot bi mignil!

 

NAJBOLJŠE DARILO ŠT. 8:

Blazina Retro Beats™

Z blazino Retro Beats™ se lahko odpravite na potovanje po poti spominov. Ta napihljiva blazina, oblikovana kot retro kaseta, doda pridih nostalgije vsem dejavnostim, povezanim z vodo. Zasnovana je za eno odraslo osebo in ima vgrajen prostor za shranjevanje različnih predmetov – kreme za sončenje in tudi Blutooth zvočnika. Uživajte ob svojih najljubših melodijah in vpijajte sončne žarke z blazino Retro Beats!

Zaradi kompaktne velikosti in lahke zasnove jo je enostavno prenašati, zato je idealno darilo za ljubitelje glasbe, ki želijo med poležavanjem v vodi hkrati uživati še v svojih najljubših melodijah.

napihljiva blazina retro

NAJBOLJŠE DARILO ŠT. 9:

Napihljivo vodno igralo s pršenjem Jumbo Hippo

Prenesite džunglo na svoje dvorišče z napihljivim nilskim konjem Jumbo Hippo. Ta napihljivi nilski konj ima razpršilce vode, ki otrokom omogočajo zanimivo in vedno zabavno igro na domačem dvorišču. Podarite to napihljivo igralo svojim otrokom ali kakšni družini z otroki in opazujte, kako se jim že naslednje leto ob raziskovanju čudežnega sveta živali oči zasvetijo od veselja.

P. S. za starše: S priloženo priključno cevjo in ventilom za hitro polnjenje bo postavitev igrala hitra in enostavna. 

 

NAJBOLJŠE DARILO ŠT. 10:

Napihljiv vodni park H2OGO!® Splash Course

Naj se vaši malčki preizkusijo v tekmovanju z napihljivim vodnim parkom H2OGO!® Splash Course. Napihljiv vodni park z ovirami Splash Course je zabaven in enostaven. Otroke razdelite v 2 skupini in postavite v vrsto pred plezalno steno. Začne prvi tekmovalec iz vsake ekipe. Povzpne se po plezalni steni in nato spusti po toboganu. Na dnu tobogana že čaka prva zastavica, ki jo tekmovalec zagrabi. Nadaljuje mimo ovir. Ko pride na konec poligona in postavi zastavico, nadaljuje naslednji tekmovalec iz ekipe. Prva ekipa, ki premaga poligon, zmaga! Za ure in ure neprecenljive zabave vaših otrok. Z napihljivim super vodnim parkom Splash Course je napihljiva poletna zabava na vrtu zagotovljena! 

 

NAJBOLJŠE DARILO ŠT. 11:

Napihljivo vodno igralo s pršenjem Jumbo Giraffe

To napihljivo igralo z motivom žirafe, ki se dviga nad dvoriščem, ponuja neskončno možnosti za domišljijsko igro. Otroci lahko ves dan tečejo okrog žirafe, skačejo in se igrajo pod vodno meglico. Ker je igralo visoko 198 cm, lahko tudi odrasli prebudijo otroka v sebi! Pisana žirafa bo razveselila tako dečke kot deklice, postavite pa jo lahko tako na dvorišče kot na vrt za hišo. Popolno darilo, torej!

napihljivo igralo jumbo giraffe

 

Ob koncu pa ne pozabite na najpomembnejše

 

Za konec naj vam v letošnji praznični sezoni s temi edinstvenimi in vznemirljivimi idejami za božična in novoletna darila pričaramo še več veselja do vodnih dogodivščin – in predvsem do druženja s svojimi najdražjimi. Ne glede na to, ali boste izbrali razkošno udobje jacuzzija Lay-Z-Spa®, igriv čar napihljivih živali ali retro navdihnjene dodatke, bodo ta darila zagotovo poskrbela za navdušenje in ustvarila dragocene spomine v vaši družini. Presenetite svoje prijatelje in družino z darili, ki prinašajo neskončne ure sprostitve, zabave in druženja v vodi in vam zagotovijo še več skupnih trenutkov. Ti na koncu vedno štejejo največ!

Srečno obdarovanje in vesele praznike!