Nakup in plačilo

Bestway

Izbor in dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico: Izdelek, ki ga želite kupiti, dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb »V košarico«. Če ste z nakupovanjem zaključili, kliknite na gumb »Na blagajno«. V kolikor želite v košarico dodati še druge izdelke, kliknite na gumb »Nadaljuj z nakupom«. 

V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. V košarici si lahko v vsakem trenutku ogledate seznam izbranih izdelkov, spremenite količino ali odstranite izdelek iz košarice. Ko z dodajanjem izdelkov v košarico zaključite, kliknite na gumb »Naprej«.

Registracija ali vpis uporabnika

Ko ste v košarico dodali vse želene artikle, vpišete podatke za začetek naročila. Če ste že registrirani v spletno prodajalno, izberite možnost »Prijavi se« in vpišite uporabniško ime in geslo, ki ste ga dobili ob prijavi. Če v spletno prodajalno še niste registrirani, izberite možnost »Registriraj se kot nov uporabnik« in v polja vpišite vse potrebne podatke za registracijo.

Naslov za dostavo

Kupec preveri že vpisane kontaktne podatke. V primeru, da želite dostavo na drug naslov, kliknite možnost »Izdelke želim prejeti na drug naslov« in vpišite kontaktne podatke za dostavo na želen naslov. Obvezen je vnos telefonske številke za dostavo. Kliknite na »Sprejemam pogoje nakupa«.

Pregled naročila

Na ekranu se prikažejo naročeni izdelki in podatki o plačniku ter dostavi. Po kliku na gumb »Naprej«, boste v vaš e-poštni nabiralnik prejeli potrditveno e-sporočilo, v katerem kliknite na povezavo. S klikom na povezavo avtorizirate naročilo.

Potrditev oddaje naročila

Po avtorizaciji naročila boste v vaš e-poštni nabiralnik prejeli sporočilo, da je bilo vaše naročilo uspešno avtorizirano in oddano. O nadaljnjih korakih v zvezi z vašim naročilom boste obveščeni po e-pošti.

Na voljo so vam številni načini plačila 

  • z gotovino ob prevzemu (Pošta Slovenije) - velja le za področje Slovenije
  • z nakazilom na račun podjetja Lira d.o.o. (po predračunu)
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, American Express, BA Maestro, Diners club (obročno plačilo))
  • LeanPay obročno plačilo (več na https://bestway.si/pub/media/LETAK-LEANPAY_2020.pdf)

Ko se odločite za nakup, boste prejeli obvestilo o računu, na katerega je potrebno opraviti nakazilo (v primeru nakupa z nakazilo na podjetje Lira d.o.o). Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki bo navedena v potrdilu naročila, ki ga boste dobili na vaš e-mail naslov.