Gremo na plažo

Vsi radi hodimo na plažo in si privoščimo poletne užitke ob morju. Znamka Bestway® ima že dolgo tradicijo proizvajanja izdelkov za plažo in pripomočkov za plavanje, s katerimi se lahko sproščeno zibamo na vodi, se igramo z otroki ali kar med odraslimi in učimo otroke plavati.

Če so se na blazinah za v vodo in obročih (ki smo jim nekoč rekli, kar »šlauf« za v morje) včasih zabavali le otroci, pa je zdaj malo drugače: s poplavo velikih obročev, velikih napihljivih živali in vodnih blazin za odrasle, smo se tudi odrasli sprostili in si zdaj z veseljem privoščimo izdelke iz napihljivega programa za odrasle. Počivanje na napihljivih obročih za odrasle, dvojnih obročih in velikih napihljivih otokih, ki jih lahko uporabljamo samostojno ali kot priljubljen dodatek ob jahti, barki ali čolnu je postalo običajno.

Bestway Slovenija, kot uradni zastopnik znamke, ne ponuja le napihljivega programa za otroke (igrače in blazine za v vodo), torej vse možno poletno opremo in napihljiva igrala in igrače za otroke, kot so napihljive igralne postaje, napihljive skakalnice za dečke in deklice, vodna očala, maske za potapljanje, plavutke, žoge za na plažo, plavalne kape, otroški čolnički, plavalni jopiči in plavalne obleke za varno igranje in učenje plavanja pri otrocih, pa rokavčke in obroče z motivi najbolj priljubljenih junakov iz risank in filmov (nudimo recimo rokavčke starwars, plavalni obroč spiderman, čolniček Minnie Mouse, žoge in rokavčke Barbie, Batman, Winx, Angry Birds in Hot Wheels ter še mnogo drugih), ampak tudi veliko izdelkov za plažo za odrasle, recimo blazine v obliki sadja ali zanimivih napihljivih živali, velike napihljive otoke (ki sprejmejo po dva človeka ali štiri ljudi, pa do deset in več ljudi hkrati) in opremo, ki jo na plaži, ko postane zares vroče, uporablja tudi cela družina, recimo šotore za na plažo in hladilne torbe različnih velikosti.  

Napihljiva igrala in otroški bazenčki za vrt ali dvorišče so zelo priljubljeni med najmlajšimi, zato nudimo tudi številne izdelke iz tega področja, pa tudi plavalne pripomočke.
Pri nas skratka dobite vse, kar potrebujete za na plažo, za v bazen ali za uživanje poletja pred hišo na vrtu ali dvorišču. Skoraj, da ne obstaja izdelek za poletje, ki ga ne bi imeli, saj se naša ponudba neprestano posodablja, zato imamo zmeraj najbolj zanimive, nove, barvane, modne izdelke za popestritev vašega poletja.

Za plažo

Za plažo

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Artikli 1-12 od 157

na stran
 1. Blazina Pop Art 183 x 71 cm

  #44059

  16,99 €
  Dodaj v primerjavo
 2. Blazina Hot Dog 190 x 109 cm

  #43248

  23,99 €
  Dodaj v primerjavo
 3. Blazina Taco 171 x 89 cm

  #43251

  15,99 €
  Dodaj v primerjavo
 4. -10%
  Napihljiv flamingo Minnie 173 x 170 cm

  #91081

  Akcijska cena 40,49 € Redna cena 44,99 €
  Dodaj v primerjavo
 5. -10%
  Napihljivi nosorog POP 201 x 102 cm

  #41116

  Akcijska cena 35,99 € Redna cena 39,99 €
  Dodaj v primerjavo