Gremo na plažo

Vsi radi hodimo na plažo in si privoščimo poletne užitke ob morju. Znamka Bestway® ima že dolgo tradicijo proizvajanja izdelkov za plažo in pripomočkov za plavanje, s katerimi se lahko sproščeno zibamo na vodi, se igramo z otroki ali kar med odraslimi in učimo otroke plavati.

Če so se na blazinah za v vodo in obročih (ki smo jim nekoč rekli, kar »šlauf« za v morje) včasih zabavali le otroci, pa je zdaj malo drugače: s poplavo velikih obročev, velikih napihljivih živali in vodnih blazin za odrasle, smo se tudi odrasli sprostili in si zdaj z veseljem privoščimo izdelke iz napihljivega programa za odrasle. Počivanje na napihljivih obročih za odrasle, dvojnih obročih in velikih napihljivih otokih, ki jih lahko uporabljamo samostojno ali kot priljubljen dodatek ob jahti, barki ali čolnu je postalo običajno.

Bestway Slovenija, kot uradni zastopnik znamke, ne ponuja le napihljivega programa za otroke (igrače in blazine za v vodo), torej vse možno poletno opremo in napihljiva igrala in igrače za otroke, kot so napihljive igralne postaje, napihljive skakalnice za dečke in deklice, vodna očala, maske za potapljanje, plavutke, žoge za na plažo, plavalne kape, otroški čolnički, plavalni jopiči in plavalne obleke za varno igranje in učenje plavanja pri otrocih, pa rokavčke in obroče z motivi najbolj priljubljenih junakov iz risank in filmov (nudimo recimo rokavčke starwars, plavalni obroč spiderman, čolniček Minnie Mouse, žoge in rokavčke Barbie, Batman, Winx, Angry Birds in Hot Wheels ter še mnogo drugih), ampak tudi veliko izdelkov za plažo za odrasle, recimo blazine v obliki sadja ali zanimivih napihljivih živali, velike napihljive otoke (ki sprejmejo po dva človeka ali štiri ljudi, pa do deset in več ljudi hkrati) in opremo, ki jo na plaži, ko postane zares vroče, uporablja tudi cela družina, recimo šotore za na plažo in hladilne torbe različnih velikosti.  

Napihljiva igrala in otroški bazenčki za vrt ali dvorišče so zelo priljubljeni med najmlajšimi, zato nudimo tudi številne izdelke iz tega področja, pa tudi plavalne pripomočke.
Pri nas skratka dobite vse, kar potrebujete za na plažo, za v bazen ali za uživanje poletja pred hišo na vrtu ali dvorišču. Skoraj, da ne obstaja izdelek za poletje, ki ga ne bi imeli, saj se naša ponudba neprestano posodablja, zato imamo zmeraj najbolj zanimive, nove, barvane, modne izdelke za popestritev vašega poletja.

Za plažo

Za plažo

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Artikli 1-12 od 162

na stran
 1. -20%
  Novo
  Napihljiva lama POP 193 x 151 cm

  #41136

  Akcijska cena 31,99 € Redna cena 39,99 €
  Dodaj v primerjavo
 2. -10%
  Novo
  Napihljivi otok POP Fiesta Skull 193 cm

  #43194

  Akcijska cena 22,49 € Redna cena 24,99 €
  Dodaj v primerjavo
 3. Novo
 4. Novo
 5. Novo
 6. -10%
  Novo
  Otok Pop Art 188 cm

  #43264

  Akcijska cena 29,69 € Redna cena 32,99 €
  Dodaj v primerjavo
 7. -20%
  Novo
  Zebra z LED lučkami 254 x 142 cm

  #41406

  Akcijska cena 36,79 € Redna cena 45,99 €
  Dodaj v primerjavo
 8. Novo
  Plavalni obroč Cookie 107 cm

  #36164

  6,99 €
  Dodaj v primerjavo
 9. -10%
  Novo
  Blazina Hot Dog 190 x 109 cm

  #43248

  Akcijska cena 16,19 € Redna cena 17,99 €
  Dodaj v primerjavo

KUPON ZA 5% POPUST 


je le prva izmed ugodnosti, ki jo ponujamo novim vpisnikom.

S prijavo v Bestway Klub, boste zmeraj prvi izvedeli za akcije, popuste,

novosti in nagradne igre, ki jih bomo prirejali, občasno pa boste prejeli KUPONE,

z ekskluzivnimi POPUSTI, ki bodo na voljo samo Vam.

Prijavite se in prejmite KUPON S 5% POPUSTOM na svoj e-naslov.