Montažni bazeni Bestway®

Montažni bazeni

Fast Set™

Bazeni napihljivim zgornjim robom so cenovno ugodni in izredno hitro postavljeni. Napihljiv obroč napihnete s tlačilko in že ste pripravljeni na polnjenje.

Steel Pro MAX™

Najbolj razširjeni in cenovno ugodni montažni bazeni Bestway®️ imajo na rjo odporen jeklen okvir ovalne oblike in trdno tri slojno bazensko platno, ki je odporno na predrtja. Zelo vzdržljiv bazen za dolgotrajno uporabo.

Power Steel™ Round

Veliki okrogli bazeni primerni za družine. Običajno v tej kategoriji prevladujejo bazeni z izgledom kamna, letos pa je ponudbo popestril bazen z vzorcem ratana in nadstreškom.

BlogKako izbrati pravi bazen?

Preberite si prispevek, ki predstavlja vse vrste nadzemnih montažnih bazenov in vam nudi kup uporabnih informacij pri nakupu in vzdrževanju bazena.

Power Steel™ Rectangular

Veliki vzdržljivi montažni bazeni pravokotne oblike, ki jih boste sestavili brez uporabe orodja. Najbolj prodajani bazeni v svetlo sivi barvi v paketu že vsebujejo peščeno črpalko, tisti v barvi temno sivega ratana pa imajo v paketu črpalko na kartuše.

Power Steel™ Oval

Prostostoječi montažni bazeni ovalne oblike, ki že vrsto let navdušujejo Slovence. Za ovalne bazene Bestway®️ se poleg družin odločajo tudi plavalci za trening.

Power Steel™ Swim Vista

Nova serija! Bazeni z vzorcem ratana zadovoljijo tako starše, ki želijo lep, prefinjen, atraktiven montažni bazen kot otroke, ki navdušeno kukajo skozi okno na steni bazena.

Hydrium™

Bazeni z jeklenimi stenami Bestway®️ Hydrium™️ so najbolj trdni montažni bazeni na tržišču. Ta neverjetno vzdržljivi bazen, ki ima vgrajen tudi skimmer, lahko pustite zunaj 365 dni na leto. V paketu ga dobite s peščeno črpalko.

Power Steel™ Special Series   

Bazen, ki poleg prefinjenega izgleda kamna nudi tudi sproščujočo masažo ComfortJet™️ in tako ponuja edinstveno kopalno vzdušje na vrtu ali dvorišču. Letošnja novost te kategorije je 6 metrski bazen z izgledom lesa.

Montažni bazeni

V vročih poletnih dneh se skoraj nobena aktivnost ne prileže bolj kot osvežilen skok v vodo ali čofotanje v družbi najmlajših? Toda zakaj bi se vozili do najbližjega kopališča, ko pa si lahko na domačem vrtu postavite kar svoj montažni bazen? Prav ste prebrali - montažni bazeni so tudi na naših tleh vse popularnejša izbira, saj omogočajo obilo zabave po dostopni ceni. Njihovo vzdrževanje je po zaslugi sodobnih tehnologij otročje lahko, obenem pa jih je ob koncu sezone mogoče pospraviti in odvečen prostor uporabiti za druge namene. So tudi vas zamikale vodne radosti na domačem pragu? Poglejte si, kako izbrati idealen model! 

Kakšni montažni bazeni so na voljo?

Samostoječi montažni bazeni se med seboj razlikujejo po obliki, dimenzijah in materialih. Poglejmo si najpogostejše tipe v naši ponudbi in njihove glavne lastnosti: 

  • Montažni bazeni Fast Set™ z napihljivim obročem so izmed vseh tipov najpreprostejši. Prepoznamo jih po napihljivem robu, svoje ime pa dolgujejo prav preprosti postavitvi. Vse, kar morate storiti po nakupu, je namreč, da napihnete obroč, v bazen natočite vodo ter priklopite črpalko. 
  • Montažni bazeni Steel Pro™ MAX so med vsemi tipi najbolj razširjeni. Zaradi svoje čvrste kovinske konstrukcije so izjemno vzdržljivi, hkrati pa cenovno dostopni. Prav zato prevladujejo tudi na slovenskih dvoriščih in vrtovih. 
  • Serijo bazenov Power Steel™ odlikujejo dimenzijsko on oblikovno raznoliki modeli (pravokotni, okrogli in ovalni montažni bazeni). So izjemno čvrsti, hkrati pa jih je preprosto sestaviti. 
  • Serija bazenov Hydrium™ spada v sam vrh ponudbe Bestway®. Njihova posebnost so kovinske stene, ki poskrbijo za izjemno trdnost in bazenu nudijo vrhunsko zaščito v vseh pogojih. Tako lahko modele Hydrium na dvorišču pustite celo leto. 

Kupujete montažni bazen, a ne veste, kako izbrati? 

Izbirate svoj prvi samostoječi bazen? Popolna odločitev! Bestway® vam pri tem z veseljem pomaga, tako da svoje odločitve nikakor ne boste obžalovali. Že vnaprej vam pa lahko izdamo, da boste pri nas našli vse najbolj priljubljene dimenzije in oblike. 

Ko kupujete samostoječi montažni bazen, se najprej osredotočite na obliko in dimenzije. 

  • Pri okroglih modelih premer znaša od 2 do približno 5 metrov, pravokotni bazen pa lahko v dolžino meri tudi do 10 metrov.   
  • Pri izbiri upoštevajte namen uporabe. Globlji in podolgovati montažni bazeni so primerni za plavanje in rekreacijo, okrogli modeli srednjih dimenzij pa so v prvi vrsti namenjeni sproščanju na blazini, posebej z napihljivčki Bestway®.  
  • Manjši in nekoliko nižji modeli so najprimernejši za družine z majhnimi otroki, saj najmlajšim omogočajo, da v njih stojijo, s tem pa zagotavljajo dodatno varnost. 
  • Že pred izbiranjem določite prostor na vrtu ali dvorišču, kamor boste postavili montažni bazen. Po potrebi površino premerite in poskrbite, da bo okrog bazena dovolj prostora za gibanje, tako da vzdrževanje ne bo oteženo. 
  • Ste že določili obliko in dimenzije? Potem se lahko posvetite tudi izgledu. Izbirate namreč lahko med izvedenkami v klasičnih barvnih kombinacijah (denimo svetlo ali temno sivo in številnimi odtenki modre) ter številnimi atraktivnejšimi opcijami. Ena takšnih je potisk zunanjosti z vzorcem kamna ali ratana (v sivi ali rjavi barvi). 

Da boste lažje sprejeli končno odločitev ter pred nakupom res imeli vse ključne podatke, smo vsak produkt v ponudbi opremili z natančnim opisom ter tehničnimi specifikacijami. Če se vam kljub vsemu kje zatakne ali se vam med preučevanjem možnosti porodi vprašanje, na katerega še nismo odgovorili, nas kontaktirajte. Naši strokovnjaki za podporo strankam vam bodo z veseljem pomagali s svojimi izkušnjami. 

Kaj vse potrebujem, če želim na vrtu postaviti montažni bazen? 

Montažni bazeni za brezhibno delovanje seveda zahtevajo tudi nekaj dodatnih pripomočkov. Tisti osnovni, ki jih potrebuje prav vsak samostoječi bazen, so sicer v veliko primerih že del serijske opreme ob nakupu. V to kategorijo spadata denimo praktično pokrivalo, ki bo vodo ščitilo pred zunanjimi delci in umazanijo, ter lestev za dostop do vode. 

Na našem spletišču vas čaka zares bogata ponudba dodatne opreme za montažne bazene. Za filtriranje vode vam nudimo kakovostne peščene in kartušne črpalke, za preprosto vzdrževanje pa številne praktične pripomočke za čiščenje bazena. Med ostalimi pripomočki boste med drugim našli termometre in testne trakove, za napihljive bazene pa imamo v ponudbi tudi praktične tlačilke. Če boste bazen postavili na travo, vam bodo prav prišle tudi podloge za bazen

Dodatki za montažne bazene

Obenem je smiselno preučiti vse dodatne možnosti in načine, na katere boste najpogosteje uporabljali svoj novi montažni bazen. Tako boste res lahko izbrali dodatno opremo, ki bo popestrila čofotanje in marsikateri družinski piknik spremenila v nepozabno zabavo. Najmlajšim bodo zagotovo všeč veliki plavalni obroči ali vodne blazine, za tiste največje bazene pa bodo primerni celo napihljivi plavajoči otoki. Ne pozabite tudi na plavalne maske, dihalke in očala.