Montažni bazeni Bestway®

Montažni bazeni

Fast Set™

Bazeni z napihljivim robom so cenovno ugodni in izredno hitro postavljeni. Napihljiv obroč napihnete s tlačilko in že ste pripravljeni za natakanje vode.

Steel Pro MAX™

Najbolj razširjeni montažni bazeni Bestway® imajo na rjo odporen jeklen okvir ovalne oblike in tri slojno bazensko platno. Vzdržljiv bazen za dolgotrajno uporabo.

Power Steel™

Izredno robustni in veliki okrogli bazeni primerni za družine in velike vrtove ter dvorišča. Bazen sive barve, ki vas bo navdušil tudi s tiskom v notranjosti.

BlogKako izbrati pravi bazen?

Preberite si prispevek, ki predstavlja vse vrste nadzemnih montažnih bazenov in vam nudi kup uporabnih informacij pri nakupu in vzdrževanju bazena.

Power Steel™ Rectangular

Veliki in majhni vzdržljivi montažni bazeni pravokotne oblike, ki jih boste sestavili brez uporabe orodja. Kompleti s pravokotnim bazenom in bazensko opremo.

Power Steel™ Oval

Prostostoječi montažni bazeni ovalne oblike, ki že vrsto let navdušujejo Slovence. Za ovalne bazene Bestway® se poleg družin odločajo tudi plavalci za trening.

Power Steel™ Oval Swim Vista

Nova serija 2019! Bazeni z vzorcem ratana zadovoljijo starše, ki si želijo lep, prefinjen, atraktiven montažni bazen in otroke, ki jih navdušuje okno na steni bazena.

BlogPriprava bazena na sezono

Imate vprašanja v zvezi s pripravo vašega montažnega bazena na sezono? Preberite si prispevek z ključnimi informacijami za super začetek kopalne sezone.

Hydrium™

Bazeni z jeklenimi stenami Bestway® Hydrium™ so najbolj trdni montažni bazeni na tržišču. Ta neverjetno vzdržljiv bazen lahko pustite zunaj 365 dni a leto.

Are Your Sure?

Exit