slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Podpora kupcem

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Montažni bazeni

Ker so poletja iz leto v leto toplejša, vse več ljudi išče rešitve, kako se ohladiti, ne da bi jim bilo treba odpotovati do morja, reke ali jezera. Čofotanje, lebdenje na gladini in potapljanje v lastnem bazenu na dvorišču je zagotovo najbolj zaželena rešitev za osvežitev in montažni bazeni Bestway® so popolna izbira za poletno zabavo in uživanje v hladni vodi.

 

Znamko Bestway® poleg inovativnih tehnologij krasi raznolika ponudba modelov za vse potrebe in okuse, češnja na torti pa je njihovo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Poleg tega so tudi izjemno praktični, saj se za zimsko spanje sestavijo ali pospravijo brez dodatnega orodja. V pestri ponudbi samostoječih montažnih bazenov Bestway® bo vsakdo našel popoln bazen zase in svojo družino.

Montažni bazeni so zvezde poletnih zabav

Vsaka linija montažnih bazenov Bestway® za dvorišče je skrbno zasnovana, da bi zagotovila najboljšo možno izkušnjo svojim uporabnikom. Tako so napihljivi bazeni Fast Set™ odlična izbira za družine z majhnimi otroki, saj se postavijo v trenutku dovolj je, da napihnete zgornji rob bazena in že je pripravljen, da ga napolnite z vodo! 

Samostoječi montažni bazeni Steel Pro® MAX™ in Power Steel® zagotavljajo neverjetno trpežnost zahvaljujoč močni kovinski konstrukciji in izjemno čvrstemu bazenskemu platnu. Ne glede na to, katero obliko in dizajn bazena boste izbrali, boste lahko v njem kar najbolj izkoristili vsak vroč poletni dan z organiziranjem zabav za svojo družino in prijatelje. Kot smetana na torti so tu še modeli Hydrium™, prvorazredni nadzemni montažni bazeni s kovinsko konstrukcijo in stenami, ustvarjeni za tiste, ki želijo svojo oazo osvežitve in zabave na svojem dvorišču hraniti vse leto. Ti namreč lahko kar prezimijo na vrtu.

S sodobno tehnologijo do popolnosti

Montažni bazeni Bestway® so ustvarjeni za poletna druženja v vodi. Na vaš prag bodo dostavljeni v kompletu z osnovno opremo, ki vključuje pokrivalo za bazen, črpalko s kartušnim ali peščenim filtrom, lestve (seveda glede na posamezen model bazena) … Vsak od teh osnovnih delov bazena je izdelan iz vrhunskega materiala, ki vam zagotavlja varno kopanje iz leta v leto:

  • ·     Framelink System™ praškasto lakirana kovinska konstrukcija bazena je opora bazenskemu platnu, zaščitena pa je pred korozijo in UV-sevanjem.
  • ·     Seal & lock System™ patentirani sistem povezovanja kovinske konstrukcije preprečuje vstop vode v samo notranjost kovinskega okvira bazena, kar zmanjša možnost rje za 75 %.
  • ·     DuraPlus™ materijal iz presenetljivo trpežnega PVC-ja in poliestra, iz katerega je izdelano bazensko platno pri modelih montažnih bazenov Fast Set™ in Steel Pro™ Max.
  • ·     Tritech™ – material s poliestrskim mrežnim jedrom in troslojnim, izjemno debelim PVC-jem za vrhunsko čvrstost in trpežnost pri modelih montažnih bazenov Power Steel™.
  • ·     ChemConnect™ priključek, ki omogoča samodejno raztapljanje kemičnih tablet, s tem pa zagotavlja čisto in zdravo bazensko vodo.
  • ·     Polysphere™ nadomestno polnilo za peščeno filtrsko črpalko, izdelano iz umetne mase, ki je učinkovitejša in bolj praktična od peska.

Potopite se v poletno zabavo z Bestway® in enim od številnim montažnih bazenov iz naše ponudbe. Modele primerjajte ob upoštevanju svojih posebnih potreb in želja, če pa imate vprašanje, na katerega niste našli odgovora na našem spletnem mestu ali blogu, nam ga pošljite na naslov [email protected] ali pa nas pokličite na +386 51 60 90 40. Za tehnična vprašanja vam je na voljo tudi naš Podporni center Bestway®

 

Si želite preživeti sanjsko zabavno poletje? Naročite svojo novo “vrtno zvezdo”  s samo par kliki še danes!

 

Ali hrepenite po lastnem kotičku raja? Uredite si ga doma.

V spletni trgovini Bestway lahko izbirate med bogato izbiro montažnih bazenov, različnih velikosti, barv, oblik in še bi lahko naštevali.

Vaš izbor je odvisen od namena, težnje po rekreaciji ali plavanju oziroma želje po sproščanju.

 

Potrebujete svetovanje? Za vas je tu prijazno osebje, ki vam bo svetovalo in pomagalo pred, med in po nakupu želenih izdelkov.

Potrebujete več informacij?

Preberi vodič