slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Podporni center in tehnična pomoč

Podporni center Bestway

Kot uradni zastopniki znamke Bestway smo vzpostavili strokovni Podporni center Bestway za stranke, ki vam nudi pomoč pri reševanju oddaje zahtevkov za odpravljanje napak. Z našimi večletnimi izkušnjami vam bomo pomagali prebroditi še tako nerešljivo zagato in poskrbeli, da boste s produkti Bestway vedno zadovoljni.

V primeru težave pri izdelkih, ki so na spodnjem letaku, vam priporočamo, da nas kontaktirate preko e-poštnega naslova [email protected]. V sporočilu navedite priloženo kopijo računa, fotografijo napake ter serijsko številko, ki se običajno nahaja ob odtočnem ventilu. Prav tako vključite vaše podatke, kot so ime, priimek, naslov in kontaktna številka. Po prejemu vse potrebne dokumentacije bomo začeli s postopkom reševanja vašega zahtevka za odpravo napake.

 

Postopek reševanja zahtevkov za odpravo napake velja za vse izdelke, ki so navedeni na zgornjem letaku, na primer masažne bazene Lay-Z-Spa®, montažne bazene, električne črpalke, sup deske, gumenjake itd.