romantično valentinovo v masažnem bazenu

Ste vedeli, da vam za najbolj romantičen dan v letu ni treba pakirati kovčkov, rezervirati termina v prefinjenem wellness centru ali rezervirati mize za dva v dragi restavraciji, temveč lahko ljubezensko čarovnijo ustvarite kar med svojimi štirimi stenami? Podarite sebi in svoji boljši polovici nepozaben dan zaljubljenih v zasebnem spaju, ki se ga boste še dolgo spominjali!

Valentinovo je pred vrati, zaradi česar nekateri že tedne panično iščejo ideje in predloge, kaj podariti ali kako presenetiti svojega najdražjega ali najdražjo na ta svetovni praznik ljubezni. Obstaja več teorij, kako je praznik zaljubljenih nastal, med katerimi se omenjajo rimski bog ljubezni Kupid, tragično preminuli katoliški svetnik Valentin ter »ptičje poroke«, ki jih narava že več tisoč let organizira prav na 14. februar. A ne glede na to, katera teorija je prava, je nekaj gotovo – valentinovo se slavi po vsem svetu kot praznik zaljubljenih, ko običajno namenimo več pozornosti tistim, ki nam veliko pomenijo in jih imamo radi.

Proslavite valentinovo na svoj način – z zunanjim jacuzzijem

Rdeče vrtnice, čokoladne bombonjere in večerja ob svečah so najpogostejše majhne pozornosti, s katerimi zasipamo ljubljene za valentinovo. A zakaj bi bili kot vsi ostali? Ne glede na to, ali ste šele začeli hoditi na zmenke ali pa ste že leta v zvezi, pri Bestwayu® vemo, da je romantika eden ključnih sestavnih delov vsakega ljubezenskega odnosa, a vemo tudi, da so najbolj romantične stvari lahko ugodne in preproste. Zanje vam pogosto ni treba niti od doma, temveč si lahko čudovito vzdušje pričarate kar doma.

Razvajanje v dvoje za Valentinovo v masažnem bazenu Lay-Z Spa

Predstavljajte si, kako vi in vaš partner ležita v topli kopeli z na milijone mehurčki, medtem ko opazujeta čudovito zvezdnato nebo … Mar ni to popoln scenarij, v katerem se z nasmehom na obrazu spominjate časov, ko ste se zaljubili, ali pa s svojo najljubšo osebo šele ustvarjate nepozabne spomine? Zahvaljujoč masažnim bazenom Lay-Z-Spa®  je mogoče takšen scenarij uresničiti tudi v vašem domu. 

V nadaljevanju vam predstavljamo kratek pregled vsega, kar potrebujete za romantičen pobeg iz vsakdana. Seveda je hidromasažni jacuzzi glavni lik v celotni zgodbi, če pa še niste njegov ponosni lastnik, smo prepričani, da boste to postali, ko se zaljubite v naše predloge, kako preživeti najbolj romantičen dan na svetu.

Priprava je pol dela

Ne glede na to, ali je valentinovo praznik, ki vas navdihuje ali ne, je zdaj prava priložnost, da se s partnerjem umakneta od hitrega ritma vsakodnevnega življenja in proslavita svoj dan. Če želite ta edinstven večer preživeti v miru, je zelo pomembno, da se nanj dobro pripravite. Prosite babice in dedke, sorodnike, prijatelje ali sosede, da popazijo vaše otroke, pravočasno uredite poslovne obveznosti in vnaprej sestavite seznam skladb za čim boljše vzdušje.

Da pa se vaš čustven večer ne bi spremenil v katastrofo, ne pozabite preveriti svojega hidromasažnega bazena. Preverite stanje bazenske vode in nastavite temperaturo na črpalki. Ena od najlepših stvari pri napihljivih masažnih bazenih je možnost njihovega premeščanja – zato ga (ko je izpraznjen, seveda) brez težav prestavite v notranje prostore, na balkon ali celo na dvorišče, če je vremenska napoved slabša. Če imate pametni masažni bazen, lahko prek mobilne aplikacije lahko prav tako preverite delovanje masažnega bazena in njegovih funkcij, tudi ko niste doma.

Aplikacija na mobilnem telefonu za masažni bazen Lay-Z Spa.

Če trenutno nimate svoje zasebne, majhne wellness oaze, bi pa radi imeli vrhunski izdelek, ki bo ustvaril čarobno vzdušje v vašem domu (ne samo na dan zaljubljenih, temveč tudi vse ostale dni vašega življenja), vam predlagamo, da s samo par kliki pregledate našo ponudbo vrhunskih hidromasažnih bazenov Lay-Z-Spa®, med katerimi izpostavljamo Lay-Z-Spa® Fiji AirJet™, zvezdo najnovejših modelov, opremljeno s prvorazredno tehnologijo izdelave. Poleg prostornosti, ki omogoča uživanje kar štirim osebam, ta jacuzzi krasi kar 120 šob po celotnem obodu dna bazena in tehnologijo Freeze Shield™, ki omogoča uporabo skozi celo leto.

Ustvarite sproščeno vzdušje z rastlinami in dodatki 

Čeprav so hidromasažni bazeni Lay-Z-Spa® sami po sebi čudovito oblikovani, upoštevajte, da mora tudi prostor okrog bazena ustvariti intimno in sproščeno vzdušje. Velikost prostora ni tako pomembna, dokler je čista, urejena in omogoča občutek zasebnosti, kar lahko dosežete, če po poti do bazena potrosite malo cvetnih lističev vrtnice, pripravite čiste halje ali brisače in v vogal postavite sobno rastlino, kot je bambus, praprot ali filodendron. Rastline so namreč zelo enostavna in praktična dekoracija, ki ne bo samo ogrela prostora, temveč bo prispevala tudi k večji romantiki, vplivala na vaše razpoloženje in izboljšala kakovost zraka.

 

Za vizualni vtis bo poskrbela dodatna oprema, denimo LED luči, ki se namestijo na šobe bazena in svetijo v kar sedmih barvah. Romantika in sveče gredo z roko v roki, vendar ne, ko gre za napihljiv masažni bazen, zato jih raje prihranite za kakšno drugo priložnost. Če nameravate večer preživeti na prostem, za popoln večer potrebujete samo zvezdnato nebo in mesečino.

Razvajanje v dvoje za Valentinovo v masažnem bazenu Lay-Z Spa

Ljubezen gre skozi želodec – v obliki prigrizkov

Razmislite o tem, da bi na praznik zaljubljenih najeli profesionalnega kuharskega mojstra, ki bo v vašem domu pripravil pravo gurmansko pojedino za dva pred ali po vašem spa ritualu. Če želite večer preživeti v enostavnejšem vzdušju, naj bosta tudi hrana in pijača kar najenostavnejši za uživanje, kot so koščki sadja, kanapeji ali prigrizki, s katerimi v bazen ne boste nadrobili preveč drobtinic. Najljubšo penino ali vino zaradi varnosti postrezite v plastičnih kozarcih, in sicer na nosilcu za pijačo, ki se enostavno namesti na kateri koli del bočne stene hidromasažnih bazenov Lay-Z-Spa® (z izjemo modelov Helsinki in Vancouver).

bestway dodatki

Preživite večer ob filmu ali masaži

Namesto v kinu dan zaljubljenih preživite ob zasebnem predvajanju najljubšega filma ali najnovejše filmske uspešnice, medtem ko se prijetno sproščate v bazenu. Pripravite kokice, čokolado in vino, sprostite se in uživajte v nevsakdanjem večeru ob svoji najljubši osebi. Če vam bolj ustreza, film zamenjajte za masažo z oljem na osnovi vode, ki ne bo vplivalo na kakovost vode v vašem bazenu. 

Parom, ki se želijo sproščati v intimnem vzdušju uživanja v hidromasažnem bazenu, veliko pomeni tudi udobje. Gledanje filma v kopeli, polni mehurčkov, bo še udobnejše z vzglavniki za dodatno podporo za vrat, glavo in zatilje, ki se enostavno namestijo na notranjo steno bazena. 

Želite preživeti dan zaljubljenih, kot še nikoli doslej? V tem primeru vam ne preostane nič drugega, kot da že zdaj začnete s pripravami na romantičen spa večer.