slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Plavalni obroči

Veliki plavalni obroči: popoln dodatek za vaš bazen

Veliki plavalni obroči so postali nepogrešljiv del poletne opreme za vsak bazen, kar sploh ne preseneča. S seboj namreč prinašajo obilico zabave in sprostitve in so vsekakor več kot le pripomoček za plavanje. So tudi modni dodatek, ki popestri vsak trenutek, preživet v vodi!

 

Za otroke ali odrasle?

Kakšno smešno vprašanje. Seveda za oboje! Če iščete podporo in varnost med plavanjem, izberite takšnega, ki omogoča spreminjanje oblike med uporabo! Bi se radi preprosto sprostili na vodni gladini in poleg tega to počeli v stilu? V tem primeru je prava izbira za vas plavalni obroč z bleščicami, ki ima dodano še udobno naslonjalo, da je sproščanje na vodni gladini in nastavljanje sončnim žarkom še toliko udobnejše in estetsko.

Potem so tukaj še plavalni obroči za otroke, ki s svojo barvitostjo in privlačnimi oblikami, kot so živalski motivi, mavrični vzorci ali trendovski dizajni, pritegnejo pozornost in otrokom prinašajo dodatno veselje. Nasmeh na obrazu je zagotovljen!

Plavanje v napihljivem krofu? Seveda, naročam takšnega z marmelado! Sproščanje med rdečimi lebdečimi algami? Absolutno, rezervirajte mi mesto! Morda hihitanje med zabavo v napihljivi pnevmatiki? Dovolj besed, smo že v kopalkah!

 

Sprostitev, igre in tekmovanja ter nepozabni spomini

Napihljivi obroči svojo priljubljenost dolgujejo svoji vsestranskosti – odraslim običajno predstavljajo popoln način za sprostitev, saj omogočajo ležanje na vodi in uživanje v sončnih žarkih brez vsakršnega napora. Otroci pa jih obožujejo, ker so odlični za družabne aktivnosti v bazenu, saj jih lahko uporabljajo za različne igre in tekmovanja, ki se jim lahko pridružijo tudi odrasli.

Pa njihova največja prednost? Bogat nabor barv in oblik, ki izpolnijo najrazličnejše želje, okuse in stile. Od klasičnih okroglih oblik do bolj kreativnih dizajnov, kot so samorogi, flamingi ali krofi. Vaša izbira je tokrat resnično neomejena! Pa srečno – čaka vas težka, a sladka naloga. 

Izdelkov  1  -  12  od  38 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  38