slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Za najmlajše

Napihljivi pripomočki za otroke, brez katerih letos poleti ne bo šlo!

Pripravite se – z našo razburljivo ponudbo napihljivih pripomočkov, zasnovanih za neskončno zabavo in varnost, boste letos poleti otroško igro dvignili na novo raven! Od plavalnih jopičev do napihljivih igral – naša ponudba zagotavlja, da bo vsak pljusk, skok in odskok poln smeha in navdušenja, igra za vaše najmlajše pa posledično nepozabno doživetje.

 

Plavalni jopiči in rokavčki – za male vodne pustolovce!

Začnimo kar z osnovo – otroškimi plavalnimi jopiči. So popoln spremljevalec za mlade vodne pustolovce, ki potrebujejo varen pripomoček med svojimi vodnimi pustolovščinami. Ti jopiči, izdelani z mislijo na udobje in varnost, zagotavljajo vzgon in podporo ter mladim plavalcem pomagajo pridobiti samozavest v vodi, hkrati pa jih z lahkoto ohranjajo na površju. Z živahnimi vzorci naši plavalni jopiči poskrbijo, da bo čas v bazenu za vaše male vodne navdušence varen in navdihnjen s priljubljenimi otroškimi junaki.

Tako! Jopiče smo preverili, zdaj pa se potopimo v svet napihljivih rokavčkov. Ti so zagotovo nepogrešljiv pripomoček za mlade plavalce, ki se učijo prvih zamahov v vodi in ostajanja na njenem površju. Rokavčki se enostavno napihnejo, staršem zagotavljajo mir, otrokom pa omogočajo, da z novo pridobljeno samostojnostjo in samozavestjo raziskujejo radosti plavanja.

 

A zabava se zdaj šele začenja!

Predstavljajte si, kako se vaše dvorišče na čudovito poletno popoldne spremeni v čarobno deželo z napihljivimi parki za skakanje. Ti barviti parki s tobogani zagotavljajo večurno veselje ob skakanju, saj otrokom omogočajo, da sprostijo svojo neizmerno energijo, medtem ko se igrajo s svojo neusahljivo domišljijo. Poskočni parki z robustno konstrukcijo in živahnimi vzorci bodo zagotovo vrhunec vsakega otroškega druženja na prostem ali praznovanja rojstnega dne.

Nenazadnje pa ne pozabite v svoj arzenal napihljive zabave dodati tudi naših napihljivih igralnih blazin. Popolne so za notranjo ali zunanjo uporabo, imajo mehke, oblazinjene površine, okrašene z igrivimi vzorci, in zagotavljajo varen in udoben prostor za plazenje, kotaljenje in igro.

 

Varnost, kakovost in neskončna otroška zabava

Varnost in kakovost sta vedno, še posebej pa pri izdelkih za otroke, najpomembnejši prednostni nalogi. 

Ne glede na to, ali gre za čofotanje v bazenu, skakanje na dvorišču ali raziskovanje domišljijskih svetov na morju, pa naša ponudba napihljivih pripomočkov obljublja neskončno zabavo in navdušenje za otroke vseh starosti. Naj se pustolovščine, polne otroške domišljije, začnejo!

Izdelkov  1  -  12  od  32 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  32