novo leto v napihljivem jacuzziju

Kako preživeti najdaljšo noč? V Lay-Z-Spa masažnemu bazenu

Leto, polno obveznosti in bolj ali manj prijetnih presenečenj, se bliža koncu. In zdaj, ko vsi že nestrpno pričakujemo prihod novega leta 2024, se vsaj nam (ne vemo, kako je pri vas) vedno znova poraja eno in isto vprašanje:

Bi bilo zelo narobe odpovedati vse načrte za silvestrovanje na hladnem mestnem trgu in se kar večino praznikov raje sproščati kar doma, na toplem? Morda v objemu na milijone mehurčkov? Ob razvajanju vroče vode in nebeške masaže? V domačem masažnem bazenu Lay-Z Spa

Mi smo se odločili! Letos bomo prečrtali tradicionalno silvestrovanje kjerkoli že in vam namesto tega raje predstavili nekaj edinstvenih in vznemirljivih predlogov, kako si lahko privoščite vrhunsko razkošje ob letošnjih praznikih in pozdravljanju začetka novega leta!

 

Kaj vas čaka v nadaljevanju?

 

A tako resna naloga zahteva tudi konkreten pristop k nalogi. Nasvete smo razdelili tokrat na dva dela:

  • v prvem najdete prav posebne, z eleganco ovite nasvete za najrazkošnejše silvestrovanje,
  • v drugem pa zabavne predloge za praznične proste dneve pred najdaljšo nočjo.

Da bodo letošnji prazniki res nekaj posebnega, vam toplo priporočamo, da na glavo skočite v oba dela!

In začeli bomo tam, kjer najmanj pričakujete – pri vrhuncu iztekajočega se leta!

 

I. del: Čisto posebni nasveti za razkošno razvajanje z masažnim bazenom Lay-Z Spa – na silvestrovo

 

Z odštevanjem zadnjim dni leta ni boljšega načina, da se poslovite od starega in pozdravite novo, kot da svoje dvorišče spremenite v razkošno oazo sprostitve z bazenom Lay-Z Spa. Na silvestrovo se potopite v doživetje brez primere, tako da pomirjujoče mehurčke tople vode združite s čudovitimi dišavami, tistimi posebnimi kopalkami, ki pridno čakajo v čisto spodnjem predalu omare, in večerom, polnim glasbe, kulinaričnih poslastic in edinstvenih trenutkov.

 

Obdajte se z eleganco

Svoje dvorišče okrasite z elegantnimi, svetlikajočimi se okraski in tako še nadgradite svoje doživetje. Vzdolž ograje ali žive meje nanizajte praznične lučke, postavite stoječe svetilke ter se obdajate z blazinami in toplimi pregrinjali, da ustvarite prijeten, a prefinjen ambient. Spoznajte lepoto preprostosti z dodajanjem sveč z vonji, kot so sivka, jasmin, vanilja in cimet. Dovolite, da vas ti praznični vonji obkrožijo, spodbudijo sprostitev in občutek miru ob prav posebnem vstopu v novo leto.

 

masažni bazen layzspa

 

Oblecite nekaj posebnega

Čeprav je udobje ključnega pomena (sploh v domačem masažnem bazenu), ne bo na tak poseben dan prav nič odveč, če dogodku dodate še pridih glamurja. Poiščite svoje najlepše kopalke (ali tiste, za katere niste nikoli prepričani, ali si jih upate obleči na plažo). Na lase dodajte bleščice, ustnice pa naličite s tisto čarobno temno rdečo barvo, ki jo imate spravljeno za posebne priložnosti. Bodite zvezda zasebnega pravljičnega silvestrovanja!

 

Ne pozabite na nesramno veliko udobja – z vzglavnikom Lay-Z-Spa

Udobje in masažni bazen gresta z roko v roki. Dodatno udobje v masažnem bazenu bo povzdignilo vašo izkušnjo in poskrbelo, da bo odštevanje zadnjih ur do novega leta še prijetnejše in bolj sproščeno. Potopite se v topel objem bazena Lay-Z Spa, obkroženi z udobjem, eleganco in tistimi, s katerimi tudi čez leto najraje preživljate čas, z glavo, naslonjeno na pregrešno udoben vzglavnik za glavo.

 

Ujemite trenutke – za vedno

Ne pozabite čarobnega večera tudi dokumentirati – s fotografijami. Pripravite posebno ozadje z lučkami, morda okrasite drevo, če ga imate, ali pa zgolj prinesite bližje klopco s toplo deko in nekaj blazinami, ki bo popestrila večne spomine. Ujemite iskrene trenutke veselja, smeha in morda polnočnega nazdravljanja. Ti posnetki bodo čez čas tudi dragoceni spomini, ki vas bodo popeljali nazaj v to glamurozno noč, kadarkoli v prihodnosti jih boste znova pogledali. (Mimogrede – uporabite selfi stick, da vam tople vode sploh ne bo treba zapustiti). 

 

najdaljša noč v masažnem bazenu

 

Glasba kot pika na i

Naj se ta poseben večer odvija v ritmu vaših najljubših melodij. Flowclear™ Plavajoči LED Bluetooth zvočnik Musicwave™ bo postal vaš popoln (in edini) gost večera, ki vam bo omogočil predvajanje izbranih pesmi, ki bodo popestrile večer. Od romantičnih skladb za sprostitev do živahnih ritmov za zabavo – naj glasba usmerja vaše razpoloženje in ustvari vzdušje, polno novih pričakovanj in želja.

 

Ne pozabite na kulinarične užitke

S pomočjo nosilca za pijačo Lay-Z-Spa boste imeli penino in prigrizke vedno pri roki, da vam ne bo treba niti za trenutek stopiti iz tople vode. Če boste slučajno silvestrovali v družbi, razmislite o organizaciji tekmovanja v pripravi sladic ali pa naj vsak gost pripravi svojo najljubšo sladko poslastico. Tako bo bazen Lay-Z Spa postal ne samo središče zabave, temveč tudi kulinaričnih užitkov.

 

Priredite plesno zabavo

V nadaljevanju noči in s približevanjem polnoči naj mehurčkasta voda in živahne melodije spodbudijo plesno zabavo. Bazen Lay-Z Spa ponuja popolno prizorišče za edinstveno in nepozabno praznovanje. Uživajte v gibanju, smehu in povezanosti, medtem ko skupaj plešete ali se zasanjano zibate pod zvezdami, obkroženi z nežnim sijajem luči in prijetno toploto vode.

 

masažni bazen lay-z-spa hollywood

Skupaj napišite zaobljube

Če boste praznovali v dvoje, razmislite o prav posebnem vstopu v novo leto. V duhu novih začetkov si vzemite čas in napišite zaobljube za prihodnje leto s svojim partnerjem. Razmislite o skupnih sanjah, individualnih ciljih in ljubezni, ki vaju povezuje. Ta intimna dejavnost bo vajinemu silvestrovanju v dvoje dodala pridih sentimentalnosti, okrepila vajino vez in postavila pozitivne temelje za leto, ki je pred vama.

 

Kaj lahko in česa ne smete početi na prvi dan novega leta?

Prvi dan v letu začrta smer vsem mesecem, ki sledijo. Novo leto začnite pozitivno in razmislite, kaj glede na svoje novoletne zaobljube lahko in česa ne bi bilo dobro početi, da si zagotovite srečno in uspešno leto 2024. Mi vam predlagamo, da sprejmete odločitve, ki se osredotočajo na skrb zase, osebno rast in ustvarjanje trajnih spominov. Najboljše bo, da torej leto začnete sproščeno – morda kar v masažnem bazenu Lay-Z Spa, z razmišljanjem o svojih željah in določanjem ciljev za prihodnje mesece? Splošno znano je namreč, da je treba velike načrte sestavljati povsem sproščen, in velike modrosti je treba upoštevati! 

 

II. del: Nasveti ljubiteljev razvajanja za srečen vstop v leto 2024 – za ostale praznične dni


Pa se lotimo še drugega dela, prostih prazničnih dni – čas se izteka!

1: Romantičen večer v dvoje v masažnem bazenu Lay-Z Spa

Svoj Lay-Z Spa spremenite v romantično oazo in pri tem svoj prostor za razvajanje opremite z mehko svetlobo, dišečimi svečami in kot oblak mehkimi brisačami in kopalnim plaščem. Ne glede na to, ali gre za poseben dan med prazniki ali morda silvestrski večer, ko boste še toliko bolj cenili povezanost s svojo najdražjo osebo, bo skupno sproščanje v masažnem bazenu pod zvezdami zagotovo ustvarilo nepozabne trenutke. Privoščite si kozarec penine, se spomnite posebnih trenutkov leta, ki se poslavlja, in dovolite, da pomirjujoči mehurčki okrepijo čarobnost vašega razmerja.

lay-z-spa santorini hydrojet pro

#2: Kino v masažnem bazenu!

Zakaj bi se zadovoljili s tradicionalnim filmskim večerom, če ga lahko povzdignete v filmsko doživetje v svojem središču vodne filmske zabave Lay-Z Spa? Najljubše filme projicirajte na platno (ali pa preprosto uporabite prenosnik z malce večjim zaslonom), z blazinami, odejami in toplimi kapami ustvarite udoben filmski kotiček ob bazenu ter se tik preden stisnete »Play« potopite v toplo vodo in uživajte v vrhunskem filmskem večeru. Ta edinstveni preobrat klasičnega gledanja filmov bo vašemu večeru dodal pridih glamurja in sproščenosti.

 

#3: Praznična tematska zabava v masažnem bazenu Lay-Z Spa

Poslovite se od zadnjih dni starega leta z mehurčki nore zabave! Priredite praznično tematsko zabavo v svojem masažnem bazenu Lay-Z Spa z naglavnimi smešnimi dodatki v slogu hollywodskih zvezd, okraski in obilico mehurčkov. Naj bo to tropska zabava ob morju, retro disko ali glamurozna hollywoodska prireditev iz obdobja swinga in charlestona – topla voda masažnega bazena in na tisoče vodnih kapljic bo izboljšalo praznično vzdušje in poskrbelo, da bodo prosti dnevi letošnjih praznikih nepozabni – v dvoje ali z najljubšimi prijatelji.

 

#4: Večer zabavnih iger v masažnem bazenu

Za zabaven večer s prijatelji ali družino združite veselje do igranja iger z razkošjem masažnega bazena Lay-Z Spa. Plavajoče družabne igre, vodoodporne igralne karte in vodoodporni zvočniki za glasbeno ozadje bodo zagotovo ustvarili igriv ambient. Uživajte v igri kart, pantomime ali celo v plavajočem stolpu Jenga – možnosti so tako neskončne kot zabava, ki vas čaka v topli in sproščujoči vodi … Zabavo lahko priredite tudi v prostih dneh med prazniki – zakaj bi čakali na silvestrovo? 

 

#6: Spa oaza za prijateljice v masažnem bazenu

Včasih nam za boljše počutje manjka le nekaj ur klepeta in razvajanja z najbližjimi prijateljicami. Spremenite svoj masažni bazen Lay-Z Spa v spa oazo s pomirjujočo glasbo, maskami za obraz in osvežilnimi pijačami. Ustvarite mirno okolje, v katerem se lahko s prijateljicami sprostite, naklepetate in smejite, dokler vas ne začne boleti trebuh, medtem ko uživate v terapevtskih učinkih tople vode in na milijone mehurčkih, ki božajo kožo.

 

#7: Končno – čas samo za vas v masažnem bazenu

Med praznovanji in srečanji s prijatelji ter sorodniki si ne pozabite vzeti nekaj trenutkov samo zase. Svoj masažni bazen Spa Lay-Z uporabite kot osebno oazo – prostor za razmislek, meditacijo in polnjenje z energijo. Med sproščanjem v topli vodi se boste poslovili od stresa preteklega leta in se prepustili miru sedanjega trenutka. In prosimo – brez slabe vesti. Zaslužili ste si. 

 

Mar ne bi bilo naravno čudovito …

 

posloviti se od starega in vstopiti v novo leto s pridihom razkošja in sprostitve med na milijone vodnimi mehurčki, ki masirajo in objemajo telo?

In če še niste vedeli: Lay-Z Spa ni le masažni bazen, temveč platno za ustvarjanje nepozabnih doživetij. Ne glede na to, ali iščete romantiko, zabavo ali sprostitev, lahko svoj Lay-Z Spa tudi med letošnjimi prazniki spremenite v popolno okolje za številne aktivnosti in druženja – z drugimi, svojo najboljšo polovico ali samim sabo.

Ko se boste poslovili od starega in pozdravili novo leto, pa razmislite tudi o tem, kako z edinstvenimi in vznemirljivimi idejami za uživanje v svojem masažnem bazenu Lay-Z Spa popestriti tudi leto 2024, ki že trka na vrata. In ne pozabite na praznično razvajanje in ustvarjanje čudovitih trenutkov s tistimi, ki jih imate najraje. Saj veste – to na koncu najbolj šteje. 

Srečno in vse dobro tudi v letu 2024!