slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Fashion vodne blazine

Domači bazen ali z drugo besedo:

oaza zabave in sprostitve

Bazen za marsikoga ni zgolj prostor za plavanje in osvežitev v vročih poletnih dneh. Je prava oaza zabave in sprostitve, kjer se lahko člani družine ali družba prijateljev družijo ter ustvarijo nepozabne spomine. Ti jih bodo greli tudi takrat, ko bo bazen že varno spravljen v garaži in bo v domačem kaminu prijetno prasketal ogenj.

Ne vemo, ali ste opazili, ampak v zadnjih letih so postali priljubljen dodatek k bazenom tudi različni napihljivi pripomočki, ki popestrijo čas, preživet v vodi. Eden od bolj vabljivih načinov za sprostitev v domačem vodnem kraljestvu so zagotovo vodne blazine, ki omogočajo sproščeno lebdenje na vodi, in to s stilom!

 

Vaša blazina = vaš stil

V zadnjih letih na plažah in ob domačih bazenih še posebej izstopajo t. i. fashion vodne blazine, ki združujejo dve najpomembnejši lastnosti: funkcionalnost in estetsko privlačnost.

Blazine iz te kategorije so pogosto okrašene s stilskimi motivi in trendovskimi vzorci, ki pritegnejo poglede in dodajo pridih elegance ali navihanosti vsakemu uživanja željnemu uporabniku (in bazenu).

Spadate med tiste, ki še vedno ohranjajo svojo otroško dušo? Potem je pisana lama prava izbira za vas! Ali pa je morda kot morje moder eleganten pav bolj po vašem okusu? Z njegovimi živahnimi barvami in prefinjenimi detajli boste zagotovo pritegnili pozornost povsod, kjer se boste z njim pojavili. No, naše sodelavke v Bestwayju vendarle prisegajo na velikega belega laboda, ki je eden največjih modelov v ponudbi in bo takoj ukradel pozornost vseh okrog vas. Če vas to – seveda – ne moti. 

 

Za koga so napihljive blazine primerne?

Napihljive blazine za v vodo so idealna izbira za vse, ki uživajo v preživljanju časa na vodi in se želijo hkrati tudi malce razvajati. Ker so primerne za vse uporabnike ne glede na starost, po izbiri in nakupu prave zase pazite le, da vam je ne ukrade kateri od družinskih članov. Njihovo udobje je namreč izjemno vabljivo!

 

Vam zaupamo majhno skrivnost?

Napihljive blazine so še en nepogrešljiv dodatek v domačem bazenu, ki zagotavlja udobje in zabavo na vodi. In danes so na voljo v najrazličnejših oblikah in velikostih, med katerimi boste kar težko izbrali najljubšo.

Zato dovolite, da vam nalogo olajšamo in vam zaupamo majhno skrivnost: v našem pestrem naboru izdelkov je med uporabniki letos še posebej priljubljen napihljivi flamingo. Ta ikonična napihljiva blazina za v vodo je postala naš simbol prave poletne sprostitve in uživanja. S svojim živahnim roza videzom namreč prinaša eksotičen pridih in je odlična izbira za vse, ki želijo izstopati in pokazati, da v sebi skrivajo tudi malo šaljivca.

 

Ampak – ali želite RES izstopati?

·   Ste se že kdaj sproščali NA fotoaparatu? Letos je pravi trenutek, da to preizkusite!

·   Ste kot majhna punčka sanjarili, da ste čisto prava morska deklica? Nič lažjega, tudi za uresničitev teh sanj poskrbimo!

·   Ali pa ste morda že malce lačni in bi si med dolgotrajnim uživanjem na vodi najraje privoščili dober taco? Ni problema. Pa dober tek!

 

Izbire je letos res veliko – najtežja naloga bo torej ... izbrati. 

Izdelkov  1  -  12  od  42 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  42