slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Gumenjaki

Če ste med tistimi, ki radi uživajo poletje na aktiven način, in če poleti ne morete samo poležavati na plaži, ampak zmeraj iščete naslednjo avanturo, ki bo popestrila vaše poletne dni, potem ste verjetno že pluli s takšnim ali drugačnim napihljivim čolnom. A če še niste, je to za vas vznemirljiv čas, kmalu boste našli nekaj za svojo dušo.

Se pripravljate na nakup gumenjaka?

Vas zanima, kje lahko gumenjak ugodno kupite, pa bi se želeli tudi prepričati, da bo dober, kvaliteten, da vam bo veliko časa služil in da bo zadovoljil vse vaše potrebe in želje? Kar tukaj se malo pomudite, saj ste prišli na pravo mesto, lahko vam pomagamo! Priznana znamka Hydro-Force™, ki je pod okriljem matičnega podjetja Bestway®, nudi pestro izbiro kakovostnih čolnov in gumenjakov za vse mogoče okuse in potrebe. V naši ponudbi boste zagotovo našli nekaj zase, saj se je proizvajalec potrudil izdelati program, ki bi - kolikor je le mogoče - nagovoril potrebe čim bolj širokega občinstva.

 

Naši napihljivi čolni se lahko uporabljajo za več namenov:

  • ·    Potrebujete gumenjak za profesionalno rabo?

  • ·    Potrebujete byboat ali dinghy za jadrnico?

  • ·    Iščete napihljiv gumenjak za družino?

  • ·    Želite ugodno kupiti majhen gumenjak za avanture s prijatelji?

  • ·    Potrebujete napihljiv čoln za ribolov?

 

Zakaj je gumenjak Hydro-Force™ dobra izbira?

Podjetje Bestway® (in njegove znamke) ima dolgoletno tradicijo projektiranja in proizvajanja napihljivih izdelkov, zato za vsakim proizvodom stojijo leta izkušenj in izpopolnjevanja funkcij, materialov ter veliko testiranja. Vsak gumenjak, ki ga pri nas kupite, je bil preverjen, preden je prišel v naše skladišče. Poleg tega pa je vsem našim strankam (pa tudi tistim, ki se šele zanimajo in so simpatizerji) na voljo Podporni center za stranke. Če nam pišete ali se po telefonu pogovorite z enim izmed naših operaterjev v podpornem centru, vam lahko odgovori na vsa tehnična vprašanja, ne glede na to, ali kupujete majhen napihljiv čoln, velik gumenjak za jadrnico ali katerikoli drug izdelek iz te ali katere druge kategorije naše spletne trgovine. Podporni center lahko kontaktirate na elektronskem naslovu [email protected] ali vsak delovnik med 8. in 16. uro tudi na telefonski številki 05 66 21 206.

 

Lastnosti gumenjakov Hydro-Force™ iz naše ponudbe

Ponujamo veliko izbiro napihljivih plovil in vsako ima svoje specifike. Kar jih druži, je kakovost originalnih izdelkov za plovbo Bestway®, ki so izdelani iz izredno gostega in trpežnega PVC materiala, ki mu je dodan močen sintetičen poliester ojačan z dodatnimi vlakni. Ta material običajno uporabljamo za izdelavo jader in podobnih izdelkov, ki morajo kljubovati soncu, morski vodi in maščobi, imenujemo ga "terylene".

Nekateri 3-metrski gumenjaki z napihljivo kobilico omogočajo montažo izvenkrmnega motorja od 3 pa vse do 10 konjskih moči, oziroma od 2.25 do 7.5 kilovatov. K vsem gumenjakom so priložena vesla in vrvi, ki se skozi rinke montirajo po celotnem obodu ali le na tubuse čolna. Ročna tlačilka je prav tako vključena, a če želite, si lahko omislite tudi električno. Vendar bodite previdni, saj ga s pretiranim napihovanjem z električno tlačilko lahko poškodujete.

Vsi gumenjaki nove generacije imajo napihljivo dno iz materiala drop-stitch, kar zagotavlja stabilnost, trdnost in seveda izjemno praktičnost. Takšno dno po uporabi izpraznite in spravite v prtljažnik tudi najmanjšega avtomobila. V čolnu, ki ima drop-stitch dno, z lahkoto vstanete, se obrnete in premaknete na drugo sedišče, ne da bi trpela stabilnost celotnega plovila.

 

Varnost gumenjakov Hydro-Force™

Vsi čolni Hydro-Force™ so varni in imajo odlične plovne lastnosti. Delno so dobre plovne lastnosti posledica napihljivega dna, ki z drop-stitch materialom zagotavlja stabilnost tako iz vidika potnikov, ki sedijo ali stojijo v njem, kot tudi iz vidika kakovosti plovbe. Delno pa k stabilnosti pripomore napihljiva kobilica in čvrstost kakovostnih stranskih tubusov.

Preverite vse izdelke naše ponudbe in se prepričajte o njihovi kakovosti. Produktne strani smo opremili z vsemi razpoložljivimi informacijami o izdelkih, vendar če menite, da na kakšno vaše vprašanje nismo dovolj ustrezno odgovorili, vas prosimo, da stopite v stik z nami s pomočjo >> te povezave.

izdelkov
na stran
izdelkov