slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru SUP deske?

Preberite vodič

Sup deske Hydro-Force™

Veslanje na deski v stoje ali supanje je v zadnjem desetletju popolnoma zasvojilo vse generacije in si prislužilo celo laskavi naziv najhitreje rastočega vodnega športa. In pri Bestwayu dobro vemo, zakaj je tako! Sup deska (angleško stand up paddle board) namreč omogoča sproščeno, zanimivo in zdravju koristno aktivnost na prostem, ki ne zahteva posebnega predznanja ali priprave.

Če se na raziskovanje obale še nikoli niste podali v družbi sup deske, je zato skrajni čas, da se lotite novega hobija. Ne bo vam žal!

 

Supanje - en šport in nešteto oblik! 

Čar sup deske je v tem, da jo je mogoče uporabiti na tisoče načinov ter na najrazličnejših vodnih površinah. Na morju se lahko podate na sproščeno raziskovanje skritih zalivov ali adrenalinsko avanturo na valovih, doma pa odkrivate lepote lokalnih jezer in rek. Supanje je namreč mogoče čisto povsod, kjer ni opozoril o nevarnosti! Pazite le, da je voda dovolj globoka (vsaj 1 meter), da se ob morebitnem padcu ne boste poškodovali.

Sup deska je prav tako popoln rekvizit za skoraj vsakogar. Najmlajšim bo popestrila dopust, aktivni športniki bodo na njej krepili mišice, starejši pa bodo utrjevali ravnotežje in uživali na svežem zraku! 

 

Supanje ni le zabavno, temveč tudi zdravo! 

Obvladovanje sup deske ne vključuje posebnega napora, zaradi česar se supanja lahko loti skoraj vsak, ki zna plavati. A veslanje v stoje kljub temu zahteva nenehno ohranjanje ravnotežja in poganjanje, zaradi česar se aktivirajo in okrepijo skoraj vse mišične skupine. Če veslate nekoliko hitreje, je supanje zato odličen način za izgubo kilogramov! Je sploh kaj lepšega kot sproščeno uživanje v prekrasnem ambientu, pri katerem sproti pokurite še nekaj kalorij?

 

Napihljive sup deskeodpravljajo problem transporta

Vas mika, da bi se na sup deski podali na Bohinjsko jezero, v Mesečev zaliv ali na Ljubljanico, a ne veste, kako jo spraviti do tja? Pri Bestwayu imamo rešitev - napihljive sup deske! Slednje zložite ter skupaj z veslom, tlačilko in varnostno vrvico spravite v posebno torbo. 

Tako lahko desko zložite v skorajda kateri koli avtomobil, na cilju pa jo s pomočjo priročne tlačilke nemudoma napihnete, tako da ste v le nekaj minutah nared za avanturo. 

 

Sup deske za vsako situacijo

Si želite supati vzdolž hrvaške obale ali bi raje preizkusili brzice katere izmed naših magičnih rek? Vam je bližje veslanje po jezerih? Pri Bestwayu se najde prava sup deska za vsakogar in vsako priložnost. Naša široka ponudba namreč zajema tudi izdelke, prilagojene za posebne vodne pogoje. 

  • ·    Če se želite preizkusiti na rečnih brzicah, vas pri nas že čakajo sup deske, opremljene z dodatnimi smerniki na robovih ter dvignjeno podlago na zadnjem delu. Takšna deska vam omogoča lažje manevriranje na         razburkani vodni površini in s tem več adrenalinskega užitka. 

  • ·    Za začetnike in tiste, ki potrebujete več stabilnosti, imamo v ponudbi nekoliko širše sup deske, ki olajšajo prve korake in ohranjanje ravnotežja. 

  • ·    Na drugi strani so vsem, katerih sup deska mora biti predvsem hitra, na voljo ožje modele za izkušenejše suparje.  

  • ·    Bi se na avanturo radi podali v družbi štirinožnega prijatelja? Potem bodo za vas pravšnje sup deske s posebno podlago za pse. 

  • ·    Želite med veslanjem kdaj tudi sesti? Torej je vaša popolna izbira sup deska s “kajak funkcijo”. To pomeni, da deski dodate sedež, uporabite dvostransko veslo in že imate kajak za udobno ter sproščeno veslanje.        

  •                        

Napihljive sup deske Hydro-Force™

Napihljive sup deske znamke Hydro-Force so primerne tako za začetnike kot izkušene vodne fanatike. Združujejo namreč preprosto in praktično zasnovo, privlačen dizajn ter napredne materiale, ki ponujajo brezkompromisno zaščito. Njihovo kakovost zagotavlja kombinacija inovativnih tehnologij DROPSTITCH in TRITECH™. 

Tehnologija DROPSTITCH omogoča, da je tudi napihljiva sup deska trdna, stabilna predvsem pa zanesljiva v vseh vremenskih pogojih. Njena skrivnost je v povezavi tisočih poliestrskih nitk, ki ustvarjajo močno, neprekinjeno vez. 

TRITECH™ je trislojni material, ki zdrži tudi večjo težo, hkrati pa je odporen na poškodbe pri premikanju in UV sevanje.   

 

Bestway - vaš partner pri izbiri popolne sup deske! 

Nakup deske za supanje ni mačji kašelj, saj je popolna zabava na vodi mogoča le z modelom, ki ustreza vašim sposobnostim in potrebam. Da boste v bogati ponudbi kar najlažje izbrali pravšnjo zase, je vsaka naša sup deska podrobneje opisana, na vaša dodatna vprašanja pa bo z veseljem odgovorila naša izkušena ekipa svetovalcev. Če želite stopiti v stik z nami, zgolj kliknite tukaj.

12  izdelkov
na stran
12  izdelkov