slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email info@bestway.si
Podpora kupcem

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Napihljiva ležišča

Kampiranje ali taborjenje je verjetno eden izmed najlepših doživetij za otroke in celo družino. Ampak ko gremo kampirati je zelo pomembno, da imamo s seboj primerno opremo. Jasno je, da moramo poskrbeti, da imamo ustrezne izdelke za higieno, pripravo hrane in tako naprej, ampak najbolj pomembne sestavine prijetnega kampiranja ali taborjenja so tisti izdelki, ki nam omogočajo kakovostno, udobno in nemoteno spanje.

Najprej poskrbite za kamping posteljo!

Pri tem nam izredno dobro lahko služi napihljivo ležišče Bestway®. Raje, kot, da bi se po postavljanju šotora lotili kuhanja ali igranja odbojke, poskrbimo, da bo vsa družina udobno spala, saj si ne želimo, da nas dohiti noč preden je pripravljena naša napihljiva blazina za kampiranje. Naslednje jutro se moramo zbuditi naspani, spočiti in pripravljeni na nove avanture v hribih, dolinah ali ob morju.

Kako napihniti napihljivo posteljo?

Ker dan danes, tako rekoč vsak kamp nudi električne priključke vsem uporabnikom, smo lahko pri izbiri napihljive postelje tudi bolj izbirčni. Ne le, da bomo izbirali med enojnim ali dvojnim, oziroma zakonskim napihljivim ležiščem, omislimo si lahko takega, ki ima vgrajeno tlačilko na elektriko in se samodejno napihne. To je lahko rešitev tudi za tiste, ki jim ni do uporabe ročne tlačilke. Načeloma napihovanje napihljive blazine za zdravo osebo, ki nima fizičnih preprek ni naporno početje, ampak, če si kdo res ne bi želel vložiti nekaj minut in energije v napihovanje, kakor rečeno obstajajo alternative, če le imate na voljo elektriko. Vgrajena električna tlačilka ni dodatek, ki bi ga imela vsaka druga napihljiva postelja, je pa bolj verjetno, da ga bo imela dvojna napihljiva blazina, saj je pri teh volumen zračne komore, jasno, enkrat večji kakor pri enojnih različicah in zato napihovanje traja malo dlje.

Je napihljivo ležišče udobno za spanje?

Čvrstost, trdnost in kompaktnost ležišča ni več pogojena le s tem na kolikšno stopnjo pritiska je napihljiva blazina napihnjena z ročno ali zunanjo električno tlačilko (notranje, vgrajene tlačilke imajo pred nastavljene stopnje napihovanja). Notranji prekati jačajo ležišče, ki je že samo po sebi bolj čvrsto od starejših izvedb, ki so v notranjosti imela le veliko prazno komoro. Poleg tega pa lahko bolj napredna napihljiva postelja z vgrajeno črpalko celo sama tiho izravnava zrak v komorah med tem ko vi blaženo spite. Najnovejši modeli, ki jih ponujamo pa vam omogočajo to, kar je bilo še pred nekaj leti nepredstavljivo: da z mobilno aplikacijo upravljate pametno ležišče kar na daljavo, preko omrežja wi-fi.

Dodatno ležišče, kar v dnevi sobi

Napihljive blazine za spanje največ krat uporabljamo za dopustovanja, kjer spimo pod zvezdami ali v šotorih, ampak, ker se je tehnologija teh izdelkov v zadnjih letih zelo izpopolnila, so napihljiva ležišča postala čedalje bolj primerljiva z običajnimi posteljami na katerih spimo doma v svojih spalnicah, zato se marsikdo odloči, da dodatno ležišče nabavi že »samo« zato, da nima težav s številom spalnih mest, če dobi goste ali se odpravi na daljši obisk k sorodnikom.

Izdelkov  1  -  12  od  29 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  29