slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Podpora kupcem

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Napihljiva ležišča

Kampiranje ali taborjenje je zagotovo eno izmed najlepših doživetij za otroke in celo družino. Vendar, ko se odpravljamo na kampiranje, je zelo pomembno, da imamo s seboj ustrezno opremo. Seveda je nujno poskrbeti za izdelke za higieno, pripravo hrane in drugo opremo, vendar so najbolj ključni deli prijetnega kampiranja tisti, ki nam omogočajo kakovostno, udobno in nemoteno spanje.

Najprej poskrbite za kamping posteljo!

V tem primeru nam izredno dobro služi napihljivo ležišče Bestway®. Poskrbimo, da bo vsa družina udobno spala. Tako se izognemo neprijetnostim v noči, preden je pripravljena naša napihljiva blazina za kampiranje. Naslednje jutro se bomo prebudili naspani, spočiti in pripravljeni na nove avanture v hribih, dolinah ali ob morju.

Kako napihniti napihljivo posteljo?

V današnjem času praktično vsak kamp nudi električne priključke, zato lahko izbiramo med različnimi napihljivimi posteljami. Lahko izbiramo med enojnimi, dvojnimi ali zakonskimi napihljivimi ležišči. Lahko izberemo tudi takšno, ki ima vgrajeno električno tlačilko in se samodejno napihne. To je odlična rešitev tudi za tiste, ki ne želijo uporabljati ročne tlačilke. Napihovanje napihljive blazine za zdravo osebo, ki nima fizičnih omejitev, ni naporno opravilo. Vendar, če si kdo ne želi porabiti nekaj minut in energije za napihovanje, so na voljo tudi alternative, če le imamo na voljo elektriko. Vgrajena električna tlačilka ni del vsake napihljive postelje, vendar je bolj verjetno, da jo bomo našli pri dvojni napihljivi blazini, saj ima večji volumen zračne komore, kar pomeni nekoliko daljše napihovanje.

Je napihljivo ležišče udobno za spanje?

Čvrstost, trdnost in kompaktnost ležišča niso več pogojene samo s pritiskom zraka, ki ga napihnemo z ročno ali zunanjo električno tlačilko (notranje, vgrajene tlačilke ponujajo prednastavljene stopnje napihovanja). Notranji prekati povečujejo čvrstost ležišča, ki je že samo po sebi bolj trdno od starejših modelov, ki so imeli le eno veliko prazno komoro. Nekatere napredne napihljive postelje imajo vgrajeno črpalko, ki med spanjem tiho izravnava zrak v komorah, kar omogoča še večje udobje. Najnovejši modeli, ki jih ponujamo, omogočajo celo upravljanje postelje preko mobilne aplikacije preko omrežja Wi-Fi.

Dodatno ležišče tudi v dnevni sobi

Napihljive blazine za spanje uporabljamo ne samo na dopustovanjih, kjer spimo pod zvezdami ali v šotorih, ampak ker se je tehnologija teh izdelkov v zadnjih letih izboljšala, so napihljiva ležišča postala čedalje bolj primerljiva z običajnimi posteljami, na katerih spimo doma v svojih spalnicah. Zato se marsikdo odloči, da nabavi dodatno napihljivo ležišče, tudi zato, da nima težav s pomanjkanjem spalnih mest, če dobi goste ali se odpravi na daljši obisk k sorodnikom.

Izdelkov  1  -  12  od  19 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  19