slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Dostava

Naš cilj je zagotoviti, da vaše naročilo zapusti naše skladišče še isti dan, če je naročilo opravljeno dovolj zgodaj, do 13. ure, z izjemo v poletnem času do 15. ure. V primeru povečanega števila naročil se vaše blago odpremi najkasneje naslednji delovni dan. Naročila, ki jih prejmemo med soboto in nedeljo, pa bodo odpremljena naslednji delovni dan, v ponedeljek. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato se trudimo zagotoviti hitro in učinkovito dostavo vaših naročil.

Dostavo opravlja Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po odpremi. V primeru, da vas ob dostavi ne bi bilo na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte Slovenija. Ob koncu dneva vam bo Pošta Slovenije poslala obvestilo o pošiljki preko elektronske pošte in/ali SMS sporočila. V primeru, da želite spremeniti naslov za dostavo, lahko to enostavno storite s klikom na povezavo v sporočilu.

Stroški dostave

Dostava naročil, ki presegajo vrednost 99 € je BREZPLAČNA (velja le za dostavo na področju Slovenije). Stroški dostave naročil z manjšo vrednostjo od 99 € je 5,99 €.

*Pri izbiri načina plačila »plačilo po povzetju«, Pošta Slovenije za to storitev obračuna dodatni strošek 1,50 €.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete tudi osebno na našem sedežu v Dekanih pri Kopru (točen naslov: Lira d.o.o., Dekani 7b, 6271 Dekani), ob delovnikih med 8. in 16. uro, z obvezno predhodno najavo na telefonsko številko 051 60 90 40 ali na elektronski naslov [email protected].

OPOZORILO: Osebni prevzem lahko opravijo le stranke, ki so izdelek predhodno plačale na spletu (s kartico ali po predračunu). Bestway Slovenija (podjetje Lira d.o.o.) NE nudi možnosti neposrednega plačevanja na sedežu podjetja.

Za več informacij o možnostih za plačilo in dostavo si oglejte razdelek s pogosto zastavljenimi vprašanji.