slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Peščene črpalke za bazene

Ko nastopi poletna vročina in sparina napolni mestne ulice in domove, postane nadzemni montažni bazen najbolj zaželeno mesto, kjer si lahko privoščimo močno potrebno osvežitev. Tisti, ki ga imajo na svojem vrtu ali dvorišču, so pravi srečneži, saj se lahko ohladijo vedno, ko si to zaželijo, na osvežitev pa lahko povabijo celo svoje sosede, sorodnike in prijatelje!

Lastniki bazena bi seveda morali svojo oazo redno vzdrževati, posebej če imajo velik družinski bazen, neprestano v njem čofotajo ali pa pogosto prirejajo zabave za svoje goste. Kristalno čisto bazensko vodo je mogoče doseči z dodajanjem klora in drugih kemikalij, pa tudi z rednim filtriranjem skozi črpalko, ki bo odstranila neželene nečistoče, kot so cvetni prah, mrčes in drugi delci umazanije.

 

Kakšna je razlika med črpalko s kartušnim in peščenim filtrom?

Skoraj vsakemu kompletu montažnega bazena Bestway® je priložen tudi ustrezen filter za bazene Flowclear™. Črpalke s kartušnim filtrom in bazeni manjših dimenzij so najboljša kombinacija za družine z majhnimi otroki, medtem ko so se peščene črpalke za bazene izkazale za najučinkovitejše pri okroglih, ovalnih in pravokotnih bazenih večjih dimenzij, kot so npr. modeli Power Steel™ Swim Vista, Power Steel™ Rectangular oziroma vsi modeli bazenov Hydrium, ki lahko prezimijo zunaj.

Poleg hitrejšega in boljšega prečiščenja večje količine vode so peščeni filtri za bazene odlična izbira za uporabnike, ki se kopajo pogosteje ali pa redno gostijo več kopalcev. Tudi lastniki srednje velikih bazenov Bestway® s kartušnim filtrom pogosto nabavijo peščene črpalke za bazene kot dodatni del bazenske opreme, saj so se slednje izkazale kot uspešnejše pri filtriranju in hkrati tudi lažje za vzdrževanje.

 

Kako pesek filtrira vodo?

Peščene črpalke Flowclear™ so ena od najbolj priljubljenih možnosti za filtriranje bazenske vode, saj so hitre, močne, učinkovite, zanesljive in finančno dostopne – kljub višji ceni v primerjavi s kartušno različico. Pesek za filtrirne črpalke lahko namreč filtrira tudi do 11355 litrov bazenske vode na uro, hkrati pa ne zahteva vsakodnevnega izpiranja, ki je potrebno pri kartušnih vložkih.

Veste, da na trgu obstaja alternativa peska za filtrirne črpalke, ki vodo prečisti lažje, hitreje in učinkoviteje? Spoznajte Flowclear™ Polysphere™, nadomestno polnilo za peščene črpalke za bazene, izdelano iz umetnega materiala v obliki kroglic, ki je veliko lažje od peska in se lahko ročno umije v čisti vodi!

Za ponazoritev: 28 g kroglic Polysphere™ lahko v celoti nadomesti 1 kg peska. Zdaj pa si predstavljajte, kaj lahko takšna majhna stvar pomeni za lastnika, ki mora vsako leto med pripravo svojega montažnega bazena po kopalni sezoni prenesti okrog 20 kilogramov težko peščeno črpalko na varno in suho mesto, medtem ko bi črpalka z nadomestnim polnilom tehtala pol manj!

 

Podporni center Bestway® – mesto, kjer lahko dobite še več informacij!

Ko enkrat postanete del družine Bestway®, se lahko vedno obrnete na nas ne glede na to, ali kupujete peščene črpalke za bazen ali drug del bazenske opreme, se ne morete odločiti med določenimi izdelki ali pa potrebujete dodaten nasvet glede vzdrževanja bazena in bazenske opreme.

Brez pomislekov nam pošljite e-sporočilo na naslov [email protected] ali pa nas pokličite na številko 051 60 90 40 – naši izkušeni svetovalci iz Centra za pomoč strankam Bestway® vam bodo z veseljem pomagali najti pravi odgovor.

izdelkov
na stran
izdelkov