Izkoristite črni petek in si privoščite svoj sanjski bazen!

Že vrabci na veji čivkajo, da se nam konec novembra približuje praznik izjemno ugodnih popustov. Tako je, pred nami je črni petek in s tem odlična priložnost, da postanete lastnik svoje majhne, zasebne oaze miru in vodnega užitka, in to po znatno ugodnejši ceni kot sicer!

Predstavljajte si naslednji prizor: za vami je naporen delovni dan in komaj čakate, da pridete domov. Oddahniti si želite od poslovnih obveznosti in vsaj za kratek čas pozabiti na vse, kar vas čaka jutri. Na poti domov odprete aplikacijo na svojem pametnem telefonu in samo z enim klikom vklopite svoj hidromasažni bazen – ta vas doma pričaka s prijetnimi 40 stopinjami in z milijoni mehurčkov, ki bodo sprostili tako vaše telo kot um. Priznajte, mar ni čudovito imeti mini spa kar med svojimi štirimi stenami, ki je v trenutku pripravljen za popolno sprostitev ob koncu dneva?

Sproščanje v masažnem bazenu Lay-Z Spa Bali.
Sproščanje v masažnem bazenu Lay-Z® Spa Bali AirJet™.

Če tudi vi sanjarite o sproščujočih trenutkih v lastnem zunanjem masažnem bazenu, romantičnem druženju pod zvezdnim nebom ali družinskih zabavah ob koncu tedna v topli kopeli, se lahko ta november vaše sanje končno uresničijo – zasluga gre črnemu petku in fantastičnim akcijskim ponudbam z najbolj priljubljenimi bazeni Bestway® in Lay-Z-Spa®!

Izkoristite to noro akcijo in si nabavite vrhunski izdelek po še nikoli ugodnejši ceni. Hidromasažni bazen z najsodobnejšo tehnologijo današnjega časa je odlična naložba, saj omogoča namakanje skozi vse leto, po potrebi se enostavno razstavi in znova sestavi ter zagotavlja celo vrsto koristi za vaše zdravje in dobro počutje. Če vam srce bolj kot ob namakanju v topli vodi zaigra ob prijetni vodni osvežitvi, pa lahko prav tako že zdaj po vrhunski ceni nabavite montažni bazen, ki bo ublažil naslednjo poletno vročino, vaši družini ali prijateljem pa zagotovil neskončno veliko zabave.

Masažni bazen – vrhunska sprostitev telesa zagotovljena!

Črni petek je svetovno znan dan z največjimi popusti, zato ga modro izkoristite za nakup tistih izdelkov, po katerih že dolgo hrepenite, po močno znižanih cenah. Vemo, da so tako montažni kot masažni bazeni velika naložba, a s pomočjo tega edinstvenega »dneva popustov« si lahko tudi na svojem dvorišču ali terasi ustvarite lasten kotiček za sprostite, kjer boste uživali 365 dni v letu.

Sproščujoča kopel za dva, vso družino ali zasebno zabavo za samo nekaj prijateljev? Lay-Z-Spa® nudi inovativne napihljive masažne bazene za vse priložnosti:

Za romantične večere v dvoje

Lay-Z-Spa® Milan AirJet Plus™ je naš najnaprednejši hidromasažni bazen, saj je opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki je na voljo ta hip. Izdelan je iz neverjetno trpežnega materiala DuraPlus™ in oplemeniten s sistemom Freeze Shield™, ki kopanje zunaj omogoča tako poleti kot pozimi (saj preprečuje zmrzovanje vode v ceveh), upravljate pa ga lahko kar prek mobilne naprave! S samo nekaj kliki lahko nastavite temperaturo in masažni sistem AirJet Plus™, ki poganja na milijone mehurčkov – vse, kar potrebujete za popolne romantične trenutke z najdražjo osebo.

Sproščanje v masažnem bazenu Lay-Z Spa Milan.
Sproščanje v masažnem bazenu Lay-Z® Spa Milan AirJet Plus™.

Za tiste, ki iščejo vrhunsko kakovost po odlični ceni

Hidromasažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™ je ustvarjen za tiste, ki iščejo kombinacijo vrhunske kakovosti in izjemno prijetnega spa doživetja v masažnem bazenu. Poleg 8 močnih šob HydroJet™, ki delujejo v kombinaciji s 140 zmogljivimi šobami AirJets™, zagotavlja neponovljivo sproščujočo izkušnjo in obnovo uma ter telesa za vas, vašega partnerja in tudi vso preostalo družino, saj lahko moč navedenih šob enostavno prilagodite različnim uporabnikom bazena, tudi tistim najmlajšim. Po zaslugi trpežnega materiala vas bo razvajal še veliko sezon, tako da se investicija nedvomno splača.

Sproščanje v masažnem bazenu Lay-Z Spa Hawaii.
Sproščanje v masažnem bazenu Lay-Z® Spa Hawaii HydroJet Pro™.

Za majhno zasebno zabavo

Hidromasažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii Airjet™ je eden najbolj priljubljenih bazenov, saj ga krasi odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo. Povsem običajno družinsko druženje ali srečanje prijateljev na terasi se bo spremenilo v nepozabno zabavno druženje, ki vas bo napolnilo s posebno, počitniško energijo – kot njegovo ime tudi nakazuje. Čeprav vas ne bodo obkrožale znane havajske palme, pa boste s tem bazenom kljub temu v svojem majhnem raju na vrtu uživali z vsemi čuti.

Sproščanje v masažnem bazenu Lay-Z Spa Hawaii.
Sproščanje v masažnem bazenu Lay-Z® Spa Hawaii AirJet™.

Za božansko wellness sprostitev

Želite doživeti vrhunsko izkušnjo hidroterapije, ki je podobna tisti v najbolj priljubljenih wellness centrih? V tem primeru je hidromasažni bazen Lay-Z-Spa® Maldives HydroJet Pro™ popolna izbira za vas, saj gre nedvomno za najprestižnejši napihljiv zunanji masažni bazen, ki ga imate lahko doma. Ta bazen je resnično edinstven, saj gre za enega največjih v ponudbi, ki se prav tako ponaša z vgrajenimi LED-lučkami. Hkrati je edini, opremljen s posebnimi napihljivimi sedišči in prilagodljivimi naslonjali – vse za dodatno udobje, podporo telesa in kar največjo sprostitev.

Masažni bazen Lay-Z Spa Maldivi ponoči, osvetljen z modro lučko.
Masažni bazen Lay-Z® Spa Maldives HydroJet Pro™ ponoči.

Montažni bazen – vaše novo najljubše mesto na vrtu ali dvorišču!

Lasten nadzemni montažni bazen

na dvorišču ali vrtu? Le kdo si ga ne bi želel? Tisti, ki že imajo to srečo, da se lahko kopajo v zasebnosti lastnega dvorišča, vedo, da je bazen v poletnih mesecih zlata vredna dvoriščna oz vrtna oprema. Čeprav pozna jesen in zima nista tipični obdobji, ko ljudje razmišljajo o nakupu novega družinskega bazena, pa je povsem modra poteza izkoristiti izjemen popust v sklopu črnega petka, saj vam slednji omogoča ogromne prihranke.

Za razliko od masažnih bazenov, v katerih se lahko namakate tudi pri nizkih temperaturah, boste morali s kopanjem v montažnih bazenih vendarle počakati na nekoliko toplejše vreme. Do takrat pa jih obvezno shranite na varno in suho mesto.

Naj bo vaše naslednje poletje nepozabno z akcijo črnega petka in vrhunskimi modeli bazenov Bestway®, v katerih bo uživala celotna družina:

Za najlepše otroške trenutke

To, s čimer bazen Power Steel™ Swim Vista™ najprej pritegne pozornost kupcev, je privlačen dizajn bazenskih sten s kar štirimi vodoneprepustnimi okenci, ki omogočajo pogled v bazen ali iz njega. Svojo čvrstost dolguje pocinkanemu, praškasto lakiranemu kovinskemu okvirju, ki je s patentiranim plastičnim sistemom povezovanja elementov Seal&Lock System™ zaščiten pred rjo, medtem ko je za stabilnost zaslužen trislojni trak, ki se razteza vzdolž oboda bazena.

Poletno kopanje otrok v Bestway bazenu Power Steel Swim Vista Series II
Otroška igra v montažnem bazenu Power Steel™ Swim Vista™.

Za tiste, ki iščejo večje udobje in varnost

Bazen Hydrium™ je eden od najbolj iskanih družinskih samostoječih montažnih bazenov, ki tudi najzahtevnejše uporabnike navduši s svojo kakovostjo izdelave in trpežnostjo. Poleg tega, da je izdelan iz izjemno čvrstih kovinskih sten in drugih vrhunskih materialov, odpornih proti nizkim temperaturam in UV-žarkom, je ta bazen poseben tudi zaradi dejstva, da lahko brez težav prezimi na dvorišču. To pomeni, da vam ga ob koncu kopalne sezone ni treba razstaviti in pospraviti in naslednje leto spet postaviti. Fenomenalno za tiste, ki se radi kopajo od zgodnje pomladi pa vse do pozne jeseni!

Za najboljšo poletno zabavo

Šest metrov dolg bazen Power Steel™ Comfort Jet Series™ z vzorcem kamna, modulom za vodno masažo na stenah bazena in LED-lučkami v kar sedmih barvah je zagotovo najboljša izbira za popolno poletno zabavo na bazenu na dvorišču hiše, vikenda ali počitniške hiše. Gre za bazen, v katerega se bodo zaljubile vse generacije kopalcev – od zaljubljencev v vodne športe in tistih, ki se šele učijo plavati, pa vse do tistih, ki radi uživajo na napihljivi blazini ali so zagovorniki hidromasaže.

Poletna igra v bazenu Bestway Power Steel Comfort Jet Series.
Otroška igra v montažnem bazenu Power Steel™ Comfort Jet Series™.

Tega novembra ne izpustite odlične priložnosti, ki vam jo omogoča črni petek, in »odplavajte« do montažnega ali hidromasažnega bazena, za katerim že tako dolgo hrepenite – in to z edinstvenimi popusti!

Obiščite spletno trgovino Bestway® in privoščite sebi, ljubljeni osebi ali celotni svoji družini nekaj posebnega – novo poletno razvedrilo ali vrhunsko wellness in spa izkušnjo na domačem dvorišču.