slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email info@bestway.si
Podpora kupcem

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Steel Pro® MAX™

Prijetnemu in zabavnemu čofotanju v hladni, osvežujoči vodi ob zvokih čričkov in vročem soncu se lahko le redko kdo upre. Samostoječi montažni bazen je gospodar vsake poletne zabave na dvorišču, piknika z najljubšimi sosedi in nore zabave s prijatelji na vrtu, saj lahko z njim na sparino in pripeko preprosto pozabite!

Steel Pro Max™ – tehnologija, ki izpolni vse vaše želje

Kdo še potrebuje morje, ko pa je mogoče vznemirljivo poletje preživeti doma ob nadzemnem bazenu? Montažni bazeni Steel Pro Max™ omogočajo vrhunsko zabavo v vodi med počitnicami in dopustom – ker so ustvarjeni, da premagajo vročino! Ta serija bazenov Bestway® bo navdušila tudi najživahnejše kopalce, saj je:

  • bazensko platno ojačano z jedrom DuraPlus™ iz poliestra in dveh debelih slojev PVC-ja za neverjetno trpežnost kljub pritisku več deset tisoč litrov vode in odpornost proti kloru ter ultravijoličastim žarkom,
  • jeklena konstrukcija nadgrajena s patentom FrameLink System™ s trojnimi povezovalnimi elementi, ki preprečujejo korozijo na kovinskih delih in omogočajo uporabo bazena v vseh vremenskih pogojih,
  • zasnovana kot odličen dodatek na vsakem vrtu, saj lahko lastnik izbira med kar štirimi zasnovami zunanjih sten – klasično sivo barvo in prepričljivim tiskom kamna, lesa ali ratana.

V vsakem kompletu nadzemnega bazena Steel Pro MAX™ se skrivajo tudi ustrezen sistem za filtriranje vode, lestve za lažji vstop v bazen in izstop iz njega ter pokrivalo za bazen, ki vodo zaščiti pred umazanijo in dežjem.

Okrogli montažni bazeni, ki se enostavno montirajo in vzdržujejo

V kompletu se prav tako nahajajo podrobno napisana navodila za sestavljanje in vzdrževanja bazena z vrsto uporabnih nasvetov, da boste lahko svoj bazen uporabljali še vrsto let. Izognite se najpogostejšim napakam pri vzdrževanju bazena in si pravočasno nabavite nekatere dodatke za bazen, kot so mrežica za čiščenje površine vode, robotski sesalnik za čiščenje dna bazena in kakovostne podloge. Ne boste verjeli, kako lahko dobra priprava pred kopanjem in redno vzdrževanje bazena skozi celotno kopalno sezono vplivata ne samo na kakovost bazenske vode, temveč tudi nego vseh materialov, iz katerih je bazen izdelan, ter zdravje samih kopalcev!

Želite še vrsto let organizirati družinske zabave in se kopati v bazenu na domačem dvorišču? V tem primeru poskrbite tudi za pravilno skladiščenje svojega vodnega ljubljenčka v zimskih mesecih.

Če ste naleteli na težavo pri montiranju in skladiščenju bazena ali pa samo potrebujete predlog glede vzdrževanja teh cenovno ugodnih montažnih bazenov, vam bodo naši strokovnjaki v Središču za pomoč uporabnikom Bestway® z veseljem pomagali poiskati odgovor in rešitev. V kratkem času bomo odpravili vse vaše dvome, da bi bilo vaše poletje »v zasebni organizaciji« kot iz sanj.

Izdelkov  1  -  12  od  19 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  19 

Kako izbrati primeren bazen?

Najprej se osredotočite na obliko in dimenzije.

Velikost

Pri okroglih modelih premer znaša od 2 do približno 5 metrov, pravokotni bazen pa lahko v dolžino meri tudi do 10 metrov.

Namen

Globlji in podolgovati montažni bazeni so primerni za plavanje in rekreacijo, okrogli modeli srednjih dimenzij pa so v prvi vrsti namenjeni sproščanju na blazini.

Varnost

Manjši in nekoliko nižji modeli so najprimernejši za družine z majhnimi otroki, saj najmlajšim omogočajo, da v njih stojijo, s tem pa zagotavljajo dodatno varnost.

Potrebujete več informacij?

Preberi vodič