Kako izbrati montažni bazen

Vodič pred nakupom

Pravokotni, okrogli, ovalni, s kovinskimi stenami in takšni, ki jih lahko uporabljate vse leto – ja, prav ste prebrali; vse leto, ne samo poletje. Za 365 dni zabave, sproščanja in nepozabnih družinskih spominov!

A da bi se lahko kot bodoči kupec sploh odločili, kateri montažni bazen vas bo najboljše in najhitreje ohladil, morate seveda najprej vedeti, med čem se odločate. Preverimo – izbira je bogata!

 

Raznoliki bazeni za raznolike uporabnike

Montažni bazeni se med seboj razlikujejo po več lastnostih, zato lahko izberete tako posebno obliko kot dimenzije in materiale, celo vzorec na njihovi zunanjosti!

  • Montažni bazeni Fast Set™ že v imenu povedo vse – postavijo se sila preprosto in hitro! Imajo napihljiv obroč in spadajo med vsemi bazeni v Bestway ponudbi med najpreprostejše. Prepoznali jih boste po napihljivem robu, lastnosti, ki olajša vso pripravo na čofotanje. Vse, kar morate storiti po nakupu, je to, da napihnete obroč, v bazen natočite vodo ter priklopite črpalko. No, potem pa seveda morate skočiti še v kopalke in stišati telefon. Škoda bi bilo prve minute nebeškega ohlajanja pokvariti s šefovim klicem.
  • Montažni bazeni Steel Pro™ MAX imajo čvrsto kovinsko konstrukcijo, zaradi katere so tudi izjemno trpežni. Ker so hkrati še cenovno dostopni, jih boste na dvoriščih in vrtovih opazili skorajda pogosteje kot vrtne palčke. In to z razlogom! Na voljo so namreč različni vzorci, ki se prilagodijo okolici, in zagotovo boste tudi sami našli takšnega, ki ustreza vašim estetskim merilom. In še najboljša novica? Njihova postavitev in razstavljanje sta enostavna!
  • Serijo bazenov Power Steel™ odlikujejo bazeni raznih dimenzij in oblik. So vam všeč pravokotni modeli? Krasna novica, pravokotni modeli so priljubljen del te ponudbe. Pravite, da radi izstopate in bi najraje doma postavili ovalni montažni bazen, ki vam bo hkrati prihranil prostor? Brez problema. Montažni bazeni Power Steel™ se poleg svoje raznolikosti ponašajo tudi z dvema izjemnima lastnostma: so izjemno čvrsti, hkrati pa jih boste lahko tudi preprosto sestavili. Gre za kategorijo bazenov, ki presega kategorijo Steel Pro Max™, hkrati pa se boste lahko ob pravilnem vzdrževanju v njih ohlajali vrsto let.
  • Serija bazenov Hydrium™ je končna postaja tistih, ki želijo montažni bazen uporabljati vse leto. Dobesedno ga lahko pustite na prostem vseh 365 dni v letu, brez razstavljanja in ponovnega sestavljanja. Ponašajo se s kovinskimi stenami, ki poskrbijo za izjemno trdnost in bazenu zagotavljajo vrhunsko zaščito v vseh pogojih. Tudi v snegu in močnem dežju.  Za večjo trdnost lahko izberete celo leseno ogrodje, kar zadeva debelino bazenske stene, pa vam v tem primeru ni treba skrbeti – debela je kar 0,4 mm! Za Hydrium je edina ovira nagubana koža, ki jo boste slej ko prej opazili na blazinicah svojih prstov in vas bo opozorila, da bi bilo vendarle dobro bazen tudi kdaj zapustiti.

 

Za največje uživače – največji bazen na trgu

Power Steel Rectangular, alfa in omega vseh samostoječih bazenov, bo popolna izbira za dvorišča, kjer je dovolj prostora za oaze zabave dolžine od 4 pa vse do skoraj 10 metrov! Zaradi dolžine je primeren celo za domači trening plavanja, najbrž ni pa niti ni treba poudarjati, da bo postal sanjsko prizorišče vseh vaših poletnih zabav na domačem dvorišču!

  1. S. Sodeč po mnenju uporabnikov je bil prav tako pogosto odločilni razlog za izbiro nastanitve pri tistih, ki svojo hišo oddajajo v najem gostom, ki vedo, kako uživati in se razvajati.

Poleg videza so njegova glavna prednost tudi tehnične lastnosti. Bazensko platno (ali tako imenovani »liner«) in kovinsko ogrodje bazena odlikujeta visoka kakovost in vzdržljivost, kovinski okvir bazena pa je zaščiten pred rjavenjem. Za slednje poskrbi sistem plastičnih zaponk, ki ne dovoljujejo, da bi vlaga prišla v notranjost konstrukcije, kar zagotavlja dokazano 75 % manjšo možnost korozije.

 

Okna za opazovanje okolice, prihranek prostora z ovalno obliko in bazen za kralje

 

Mar ne bi bilo krasno med kopanjem kdaj pokukati v ven in preveriti, kaj se dogaja v vaši okolici? S tem nimamo v mislih zalezovanja svojih družinskih članov, kje pa! Bolj razmišljamo o preverjanju na daljavo, ali je na mizi še dovolj hrane in pijače za goste, da lahko v bazenu ostanete še 5 do 10 minut.

  • Opazovanje okolice. Omenjeno opazovanje okolice vam omogoča recimo Power Steel Swim Vista. Edinstven montažni bazen ima ob steni bazena vodotesna okna, ki omogočajo kukanje v bazen ali iz njega. Model bazena je na voljo v dveh odtenkih, kamna in ratana.
  • Ovalni bazeni za optimalen izkoristek prostora. Ovalni bazeni Bestway® spadajo med izjemno priljubljene oaze, saj združujejo ekonomično porabo prostora, ki je značilna za pravokotne oblike bazenov, z mehkobo robov okroglih oblik. Če od nekdaj sanjarite o šobi za masažo, razmislite o nabavi montažnega bazena Power Steel™ Comfort Jet™, ki se ponaša z modulom za hitro masažo z dvema vodnima šobama za prijetno masažo hrbta. Medtem ko bo slednja navdušila vas in vaše odrasle prijatelje, bo magnetna LED-lučka, ki lahko menjuje 7 barv, navdušila predvsem mlajše uporabnike bazenov (tudi najstnike!).

Vam zaupamo še, zakaj je ovalna oblika bazena tako priljubljena? Ker združuje vse v enem. Omogoča vam, da se v montažnem bazenu samo sprostite ali pa organizirate pravo zabavo na bazenu.

  • Kralj med kralji – bazeni Hydrium. Najtrpežnejši in najbolj čvrsti modeli bazenov, ki so zapustili tovarno Bestway®, spadajo v vrh ponudbe zaradi svoje edinstvene prednosti: prezimijo lahko na prostem. In letošnja novost? Vzorec lesa.

 

Če se kjer koli zalomi, je tu Podporni center

 

In če se kjer koli zalomi ali pa zgolj naletite na tehnično nejasnost, brez skrbi. V ceno paketa je vključen tudi naš Podporni Center Bestway, ki je vedno na voljo. Njegova ekipa že več kot deset let skrbi za naše stranke, jim ponuja svetovanje in pomoč pri vseh morebitnih tehničnih vprašanjih pred, med in po nakupu, rešuje pa tudi zahtevke za odpravo napak.

Za več informacij vam je vedno na voljo tudi Pomoč strankam Bestway, katere ekipa vam bo z veseljem pomagala pri razreševanju vseh dvomov.