Bestway® Napihljivi čolni, kajaki in gumenjaki Hydro-Force™

Vsi, ki si želite vodnih dogodivščin in avantur na morju, rekah ali jezerih, boste navdušeni nad ponudbo plovil znamke Hydro-Force™, ki spada pod krovno znamko Bestway®. Nudimo vam širok izbor napihljivih čolnov, pa tudi nekaj napihljivih kajakov in kanujev.

V naši ponudbi so napihljivi čolni za otroke in starše, napihljivi čolni za ribiče, napihljivi kajaki za dve osebi in profesionalni gumenjaki. Nudimo gumenjake za 3 osebe, napihljive čolne za 5 oseb, čolne kategorije D in kategorije C in vse vmes. Veliki napihljivi gumijasti čolni imajo tudi možnost uporabe z električnim ali bencinskim izvenkrmnim motorjem, med tem ko ostale manjše napihljive čolne poganjate z vesli. Aluminijasta vesla in tlačilke za čolne so priloženi pri nekaterih izdelkih, jih pa ponujamo tudi samostojno; izbirate lahko med široko ponudbo tlačilk za čolne na elektriko, baterije ali ročnih in nožnih.

Majhni začetniški napihljivi čolni so odlični za učenje veslanja ali družinsko uživanje na morju ali jezeru, med tem ko so profesionalni, a cenovno ugodni, napihljivi gumenjaki Hydro-Force™ primerni za bolj resno uporabo, za izlete in ekskurzije s čolnom ali kot pomožni čoln za jahto. Ker ima večina gumijastih čolnov Bestway® dno iz drop-stitch materiala, so stabilni, tudi če vstanemo in se vzravnano premikamo. Za stabilnost v vodi in dobre plovne lastnosti poskrbijo napihljive kobilice, ki so izbočene na dnu čolna. Čolni imajo držala na krmi in premcu in tudi varnostno vrv okoli oboda plovila.

Res kakovostni originalni izdelki po izjemno ugodni ceni.

Plovila

Čolni za zabavo in ribiški čolni

Velik izbor majhnih in velikih čolnov za otroke, družino in čolnov za ribolov. Napihljivi čolni za prosti čas znamke Hydro-Force™ so preprosti za uporabo in vzdržljivi.

Napihljivi kajaki Hydro-Force™

Priljubljeni napihljivi kajaki Hydro-Force™ oranžne barve so izbira vodnih avanturistov, ki ljubijo izlete s kajakom na morju, jezeru ali reki. Kakovost Bestway®

Gumenjaki Hydro-Force™

Napihljivi gumijasti čolni s trdnim dnom za profesionalno ali rekreativno uporabo so odlični, kot pomožni čoln ali samostojni gumenjak za vodne izlete na morju.

Napihljivi SUPi Hydro-Force™

Napihljive deske za supanje so osvojile svet! Nova serija SUPov Hydro-Force™ ponuja obilico suparskih možnosti: supanje na reki, supanje spsom, supanje sede.

Blog Vodič po SUPih in supanju

Preberite si članek, ki vam bo pomagal pri izbiri deske za SUPanje.

Oprema in dodatki za plovila Hydro-Force™

Na zalogi imamo dodatno opremo za vaš čoln Hydro-Force™. Vse, kar potrebujete za montiranje motorja na čoln, za napihovanje gumenjakov in tako dalje.

Plovila

Vsi, ki si želite vodnih dogodivščin in avantur na morju, rekah ali jezerih, boste navdušeni, saj ste prišli na pravo mesto! Pri nas boste našli vse, kar vi, vaša družba in/ali družina potrebujete za poletni pobeg v vznemirljiv vodni svet.

Kakšna je naša ponudba napihljivih plovil?

Naša ponudba izdelkov znamke Hydro-Force™ je široka in … globoka (šala ni slučajna ;) ). Zagotovo boste našli izdelek, ki bo zadovoljil avanturista ali avanturistko v vas, saj ponujamo plovila različnih dimenzij, pa tudi za različne funkcije in načine uporabe:

Našli boste pravo napihljivo plovilo zase!

Zakaj plovila Hydro-Force™?

Pod znamka krovne znamke Bestway® se ponaša z dolgoletno tradicijo proizvodnje kakovostnih izdelkov za plutje po morju in veslanje po rekah, ter jezerih. Pokrivamo vse vodne površine. Ne glede na to, če vas zanimajo napihljiva plovila na splošno in še ne veste točno katerega bi izbrali in kje bi ga uporabljali ali, če so vaše želje zelo specifične; prepričani smo, da jih lahko zadovoljimo, zato si le vzemite čas in preglejte celotno ponudbo.

Kaj pa oprema za napihljiva plovila?

Da. Tudi to boste našli pri nas. Oprema Hydro Force je primerna za izdelke te znamke, marsikateri izdelek, pa lahko uporabite tudi kot generičen kos opreme za vaše plovilo. Ponujamo:

  • Tlačilke za napihljiva plovila
  • Enojna vesla
  • Dvojna vesla
  • Vesla za supe
  • Električne tlačilke za čolne
  • Ročne tlačilke za čolne

Zakaj so napihljiva plovila boljša od običajnih lesenih ali plastičnih?

Glavna prednost plovil, ki jih napihnete je ta, da boste tako plovilo z izjemno lahkoto prevažali naokrog. Pomislite, da ne potrebujete posebne prikolice ali zelo vzdržljivega prtljažnika z atestom. Hydro-Force™ plovilo pripeljete v avtu in ga, kar na plaži napihnete in pripravite za plovbo. Potrebujete le še avanturistični duh in dobro družbo, za ostalo je tu Hydro-Force™ Bestway®!