slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Bazeni s kovinsko konstrukcijo

Bazen je odlična ideja za popestritev poletnih dni. Če imamo bazen doma, se lahko takoj osvežimo v prijetnem hladu vode in nastavljamo sončnim žarkom. Odprejo se številne možnosti, ki jih lahko izkoristimo na različne načine. Seveda pa je v vsakem primeru najbolj pomembno to, da imamo na voljo kakovosten bazen. 

Na voljo so različni bazeni, ki odgovarjajo različnim kupcem oziroma uporabnikom. Bazeni s kovinsko konstrukcijo praviloma pokrivajo najširši spekter želja in potreb povprečnih uporabnikov. Zelo verjetno je, da bo prav tak bazen najbolj navdušil tudi vas, saj prinaša posrečeno kombinacijo edinstvenih prednosti v primerjavi z alternativami. Zelo dobro se obnese tudi pri zahtevnejših uporabnikih, medtem ko so takšni bazeni cenovno še vedno zelo ugodni. Kot nalašč torej za domiselno popestritev poletnih dni! 

Prednosti bazenov s kovinsko konstrukcijo

Bazeni s kovinsko konstrukcijo izstopajo predvsem s svojo vzdržljivostjo in dolgo življenjsko dobo. Primerjamo jih z bazeni z napihljivim robom, ki so resda nekoliko cenejši, a investicijo težje upravičijo, saj zdržijo le nekaj sezon. Na dolgi rok se bazeni s kovinsko konstrukcijo veliko bolje obnesejo, kos bodo tudi večjim obremenitvam pri redni uporabi skozi leta. Podpira jih namreč kakovostna jeklena konstrukcija, ki ponuja stabilno in robustno ogrodje občutljivejšim delom bazena. Takšni bazeni so stabilni in vzdržljivi, dobro posnemajo občutek, ki ga ponuja pravi vgradni bazen. 

Inovativna jeklena konstrukcija prinaša še druge prednosti. Za bazene s kovinsko konstrukcijo je značilno to, da jih lahko enostavno postavimo na svoje mesto, prav tako hitro in brez težav jih tudi pospravimo. Ker se bazeni uporabljajo pretežno le v poletnem času, je gotovo zelo pomembno, da jih lahko enostavno namestimo na prosto in enostavno pospravimo nazaj na varno. Postavitev takšnega bazena bo trajala kakšno uro ali dve, ob tem pa ne zahteva posebnega orodja, tehničnega znanja ali fizičnega napora. V primerjavi z vgradnimi bazeni so te konstrukcije zelo praktične, izognemo se zamudnim in dragim posegom v teren, predvsem pa ohranimo brezhiben izgled okolice svojega doma.

Kakovostna kovinska konstrukcija je sicer dobro pripravljena na vse vremenske dejavnike, zato lahko naše bazene Hydrium brez skrbi pustimo na prostem tudi preko zime, če površina ni v uporabi. 

Atraktivna ponudba kakovostnih bazenov

Bazeni s kovinsko konstrukcijo so v naši ponudbi na voljo v atraktivnih kompletih. Vključeni so vsi potrebni elementi, ki vam omogočajo hitro in enostavno postavitev bazena na domačem vrtu. Čeprav je najbolj izrazito kovinsko ogrodje, so v praksi lahko še pomembnejši drugi kosi, ki so vključeni v komplet. 

Sam bazen sestavlja kombinacija jeklenega ogrodja in notranja folija iz umetne mase. Nujna oprema je še peščena črpalka, saj peščeni filtri bolje in hitreje prečiščujejo vodo kot filtri na kartuše. Vse to je lahko vključeno v komplet, ki bo dobra izbira za tiste, ki se želijo izogniti brskanju po ponudbi neštetih dodatnih kosov za domači bazen. Vsekakor pa je možno najti tudi posamezne kose in mnoge dodatke, ki jih lahko kupimo posebej, da bo končna izkušnja res popolna.

Celoviti kompleti prinašajo prav vse, kar potrebujete za postavitev kakovostnega bazena na domačem vrtu. Če želite uživati v čudoviti izkušnji in dolga leta koristiti prednosti domačega bazena, so bazeni s kovinsko konstrukcijo v naši ponudbi kot nalašč za vas!

Izdelkov  1  -  12  od  34 
na stran
Izdelkov  1  -  12  od  34