Velika nagradna igra - zavrti Bestway kolo sreče

Predstavljajte si naslednji prizor.

Senca borovcev, mehka podlaga za ležanje, v vaši roki pa knjiga, za katero čez leto nikakor niste našli dovolj časa. Telefon je utišan in v torbi, otroci se zabavajo v morju, partner pa med igranjem picigina z družinskimi prijatelji z levim očesom ves čas pazi, da je vse, kot mora biti.

Sanjsko, mar ne?

Pravite, da niti ne in da pravzaprav zveni kar malce dolgočasno? No, potem pa si pred očmi naslikajte naslednjo podobo.

Ko sonce ravno dobro vzhaja, ste vi že na supu s starejšim sinom in premagujete prve kilometre bonace, ki se pred vama odpira v neskončno obzorje. Po poznem kosilu z najboljšim prijateljem tekmovalno sedete v kajak in se odpravite do bližnjega otočka, ravno prav oddaljenega od obale (pri čemer že slutite, da ga boste pa danes res premagali). Na obali medtem odlično razpoložena žena uživa v vodi na modni napihljivi blazini, otroci pa tekmujejo v odbojki v morju s pomočjo zabavnega seta, ki ga lahko vzamete povsod s sabo.

Je morda to TO, kar iščete? Odlično – poskrbeli smo namreč za oboje!

In to s posebnim Bestwayevim kolesom sreče in nagradno igro Bestway® – moje naj poletje, ki ponuja 128 nagrad! O ja, prav ste prebrali – kar 128 nagrad, med katerimi je tudi vrhunski masažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™! Saj veste, vsak dopust se enkrat konča – naj bo še tako sanjski in zabaven – in takrat pride čisto zasebna domača oaza še kako prav!

Nagradna igra - jacuzzi lay-z-spa hawaii hydrojet pro

 

Kolo sreče za vaše naj poletje

 

Letos je Bestway za vse ljubitelje aktivnega dopusta in dinamičnega preživljanja prostega časa pripravil posebno predpoletno kolo sreče in nagradno igro – moje naj poletje, ki bo popestrila vaše poletje na dopustu in po prihodu domov!

Nagradna igra namreč vključuje več kot 100 dnevnih in tedenskih nagrad ter glavno nagrado: masažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™.

Če masažni bazeni in lenarjenje v na tisoče mehurčkov niso ravno vaša najljubša stvar na svetu, bo nagradna igra za vas še toliko zanimivejša. Vsakič, ko zavrtite kolo sreče, se namreč potegujete tudi za eno od zabavnih napihljivih nagrad in pridobite še srečko za tedensko žrebanje. 

Nagradna igra Bestway

Čaka vas – reci in piši – 128 nagrad ter dodatni vrednostni boni

 

Kolo sreče vključuje 120 dnevnih nagrad in 8 tedenskih nagrad. In te so lahko tudi vaše, kar takoj, brez žrebanja. Le kolo sreče morate zavrteti od 1. do 30. junija, in to tolikokrat, kot želite!

Kaj od naslednjega bi imeli najraje?

 

Eno od zgornjih nagrad lahko osvojite vsak dan junija, s srečko pa lahko v dodatnem tedenskem žrebanju zadenete še:

  • vrednostni bon za izdelke Bestway® za 50 € ali
  • vrednostni bon za izdelke Bestway® za 100 €.

 Z vrednostnim bonom lahko recimo kupite enega od najbolj priljubljenih izdelkov slovenskih družin – čisto pravi vodni park! Slednjemu lahko dodate tudi plezalne stene, tobogane, vodni top, tunele in celo koše za košarko. Oh, kako lepo bi bilo biti spet otrok …

 

Ste se morda vprašali, zakaj sploh doma potrebujete vodni park?

No, če bi svoje otroke vprašali, zakaj bi imeli doma vodni park, bi bil najbrž odgovor: »Ja, ker lahko!« ob obveznem zavijanju z očmi zaradi logičnosti njihovega odgovora!

Poleg tega zelo jasnega (in resnično tudi logičnega odgovora) pa vodni park pri otrocih tudi:

  • razvija motorične spretnosti, ravnotežje in koordinacijo;
  • otroke nauči samozavestnega reševanja problemov in premagovanja izzivov ter
  • pomaga krepiti vztrajnost, ustvarjalnost in sodelovanje.

 

Dobrih razlogov za vodni park je toliko, da bi lahko en celi članek napisali samo o tem, zagotovo pa je najpomembnejši naslednji:

z vodnim parkom boste svojim otrokom (in njihovim prijateljčkom) omogočili najboljše možne poletne počitnice, in to v varnosti svojega dvorišča! 

 

Morda niste ravno prepričani, kaj s supom početi po prihodu z dopusta?

Supi, ki so zadnja leta ne le modna muha, temveč tudi obvezna oprema mladih in starih, družin, parov in posameznikov, omogočajo aktivne vodne avanture tako na morju kot na jezeru in reki. Torej na morju in doma!

Tisti, ki svoj prosti čas radi preživljajo aktivno, supe obožujejo predvsem zaradi naslednjih razlogov:

  • Ob lovljenju ravnotežja na supu in veslanju aktivirate vse mišične skupine, pospešite srčni utrip in naredite nekaj dobrega za svoje zdravje, medtem ko se preprosto zabavate.
  • S supom lahko dostopate do samotnih zalivov, ki jih peš ali z avtom ne bi mogli nikoli obiskati.
  • Imate majhne otroke, ki se veeeeedno dolgočasijo? Posedite jih na sup in dolgčasu bodo samo še pomahali v slovo. (P. S. Če nimate otrok, imate pa psa, se lahko na sup dogodivščino odpravite tudi z njim!)

Sup je primeren za morje, jezero in reko – ni je vode, ki je sup ne bi popestril! No, ali pa priročen napihljiv kajak – njegov starejši bratranec.

Kaj pa glavna nagrada, o kateri že vsi govorijo?

 

Si predstavljate, da bi vas po celodnevnem smučanju pozimi doma pričakal masažni bazen z na tisoče mehurčki in toplo vodo, ki bo sprostila vsako mišico vašega telesa? Oh, kakšen čudovit prizor je to … kakšen čudovit prizor, ki se lahko uresniči!

Vsak, ki zavrti kolo sreče, sodeluje še v žrebanju za glavno nagrado: masažni bazen (jacuzzi) Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™. Ga že poznate?

Gre za masažni bazen, ki je bil ustvarjen z navdihom po luksuznih letoviščih na Havajih in lahko sprejme od 4 do 6 ljudi. Če sta v njem dva, lahko vodne šobe usmerite v specifične dele telesa, če pa v njem čofotajo tudi otroci, lahko zmanjšate moč posamičnih vodnih curkov in jih prilagodite njihovim željam. Poleg tega bazen prav tako združuje nekaj najbolj atraktivnih funkcij prenosnih masažnih bazenov. Vrhunska glavna nagrada za vaše kraljevsko uživanje!

  1. S. Odlično se obnese tudi po napornem kidanju snega z domačega dvorišča!

 

Dnevne in tedenske nagrade lahko osvojite prav VSAK junijski dan!

 

Ne pozabite: sodelujete lahko prav vsak dan, in to od 1. do 30. junija!

Srečnega dobitnika glavne nagrade nagradne igre Bestway® – moje naj poletje bomo izžrebali 3. julija. Označite si na koledarju ali – še boljše – spremljajte nas na našem Facebook in Instagram kanalu!

Poleg vsega naštetega so vam pri našem kolesu sreče na voljo tudi dodatni poskusi (kakšni, izveste ob vrtenju kolesa), prav tako pa si lahko z večjim številom srečk dodobra povečate možnosti za osvojitev katere od 128 nagrad: lastnega napihljivega jacuzzija, ene od zabavnih nagrad ali vrednostnega bona. Sodelujete lahko tolikokrat, kot želite!

 

Odločitev, kako aktivno in zabavno bo vaše naj poletje, je torej izključno v vaših rokah. Izkoristite jo!